Petice za zákaz kouření v restauracích

Petice za zákaz kouření v restauracích / Oznámení / závěrečný finiš! / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-04-11 20:00

Skvele! Dekuji za uzitecne informace a preju hodne sil do dalsich boju. Politikum napisi.

Nepřihlášený uživatel

#2

2016-04-12 06:27

Milí páni poslanci a paní poslankyně, kdo nechápe, že kouření je stejné, možná i horší zlo než např. lehké drogy, neměl by s k zákonu vůbec vyjadřovat. Ročně umírají na rakovinu plic tisíce lidí. Souvislost s kouřením je dnes prokázaná a stojí to i na krabičkách cigaret. Odkládat platnost zákona o další roky je alibismus - ať to vyřeší někdo jiný... Jako je rozdíl mezi restaurací a pivnicí, měl by být rozdíl mezi prostředím nekuřáckým a kuřáckým. Žádný kočko-pes, kde se nekouří v oddělené místnosti, když u výčepu či při chození na toalety člověk stejně načichne kouřem. O zdraví zaměstnanců nemluvě. Proto Vás žádám, abyste ve věci zákazu kouření hlasovali pro zákaz a připojili se tak k těm moderním zemím, kde kouření už "není v módě". Luboš Herz

Nepřihlášený uživatel

#3

2016-04-12 07:33

I am foreigner but I live in Czech Republic. I totally agree that smoking should be banned already. If we managed to do it in Spain why not here?

Nepřihlášený uživatel

#4

2017-05-11 13:18

Vnější prostor (tzv. zahrádky) není nijak regulován.--- Znamená to tedy, že v zimě bude nekuřák v pohodě a v létě na zahrádce, kdy bude uvnitř vedro tak, má smůlu a bude zase inhalovat cigaretový kouř od souseda kuřáka???!!! Čili na zahrádkách se kouřit smí ! NECHÁPU.
Koníček