Žádost čechoslováků o nevydání tureckých vojáků z Řecka


Nepřihlášený uživatel

#26

2016-07-22 17:30

turecka demokracia zasla do najvyssieho stadia svojho vyvoja , OLIGARCHIE...A tym FASIZMU..........definicia fasizmu: politicke zriadenie , kde dictator za pomoci vlady, ovlada hospodarstvo a unie.... a kde neexistuje opozicia.....,.....jss

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re:

2016-07-23 16:48

#5: lePari - Re:  

 Řecko je ve svízelné situaci, ale mělo by se pokusit najít nějakou cestičku, aby turecké vojáky nemuselo Erdoganovi vydat. Vojáci jsou ale v ještě horší situaci. Pro Turecko to jsou dzertéři a za dezerci je většinou kulka, takže doma je nic dobrého nečeká !! A že by napadli Řecko ? Ano, kdyby dostali rozkaz, tak pokud by v sobě nenašli sílu a odvahu dezrtovat, by bojovali i proti Řecku - jsou to vojáci a ti plní rozkazy. O rozkazu se nediskutuje, rozkaz se splní a teprve potom snad lze něco namítat! Já osobně si těchto vojáků, co se uchýlili do Řecka vážím a cítím s nimi ! Proto petici sdílím a podepsal jsem mezi prvními.


Nepřihlášený uživatel

#28

2016-07-25 12:00

Údajný puč byl jen zinscenovaná fraška,ve které šlo Erdoganovi o posvěcení čistek,které vzápětí propukly. Dál nemám slov. HROM DO NĚHO UHOĎ !