Týdny občanského neklidu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

#2176

2017-02-18 17:59

BABIŠI KONČÍŠ, DOST BYLO TVÝCH ZLODĚJIN:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise


Nepřihlášený uživatel

#2177

2017-02-20 01:58

The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

Průmysl lží. Tak by se dalo nazvat západní mainstreamové zpravodajství, které v rámci prosazování konceptu NWO už produkuje takové nesmysly, že ztratilo veškerou kredibilitu a občané už zkrátka mainstreamu nevěří. Nově pouze 6% Američanů věří tomu, co hlásá mainstream [1]. Proto se zesilují útoky proti alternativě v celém západním světě. Proto vzrůstá snaha o blokování a vypínání webů, proto se zvyšují útoky na alternativu a její financování. Lidé odcházejí. Redaktoři mainstreamových médií, kteří měli rovná záda, už dávno s profesí skončili a odešli do ilegality. Zapnout si dnes televizi, nebo koupit si noviny, se rovná pokusu o sebevraždu vlastního svědomí a zdravého úsudku


Nepřihlášený uživatel

#2178

2017-02-20 02:05

NEVOLIM

ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,A DALŠÍ VLASTIZRADNA PRASATA XENOFILNÁ A MARXISTICKA 

Volím SPD 


Nepřihlášený uživatel

#2179 Je nutné odvolat Babiše

2017-02-28 09:58

Podepište petici za odvolání oligarchy Andreje Babiše:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

Babiš musí skončit !!!!


Nepřihlášený uživatel

#2180 Fake utoky Berlín divadlo s konurzem s roku 2012 na rok 2017

2017-03-03 17:02

Fake utoky Berlín divadlo s konurzem s roku 2012 na rok 2017

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Důkaz že OSN potvrdila MSM lži o Syrii a Civilistech Je to vše Agenda a veřejnosti se lže 

Plus novinář sám potvrdil že se opravdu lže veřejnosti.Všechny války v tych zemich sou tak falešné jak celá smečka v parlamentě podvodnici,zlodeji,mafiani,zločinci náš parlament.

VICE-Nezávislý kanadský novinář napadá MSM, vysvětluje, co vlastně se děje v Sýrii

Fake Utonulej chlapec dobrý herec si vzpomínám jak tohle hovno nám vysílali často ted se jen musím smát
VICE-3 roky stará syrská Boy – uprchlický Hoax- odhalena a odhalenými

 


Nepřihlášený uživatel

#2181 Re: Je nutné odvolat Babiše

2017-03-05 14:01

#2179: - Je nutné odvolat Babiše 

 ČT MUSÍ SKONČIT ANO A ČSSD

TAK TOHLE NEPODPIŠU ZASTÁVA SE TO MAISTREAMOVÉ PROLHANÉ ČT!!!ŠAK ČT TOČÍ NA OBJEDNÁVKU JAK NEJAKÁ PRASSTITUKA JAK PROTI RUSKU TAK FAKE UPRCHLICKOU KRIZI,ATD KRMÍ NÁS SRAČKAMA CO JSOU ZALOŽENÉ NA LŽÍCH A HERCECH S MSM

Naprostým vrcholem je Babišova aktuální kauza kolem skandálních machinací s dluhopisy. Když jej televizní reportérka v pořadu Reportéři ČT 30. ledna 2017 požádala o věrohodné vysvětlení podezřelých dluhopisových manipulací, s nebývalou hrubostí ji osočil: "Takže pořad Reportéři točí pořady na objednávku! Vy jste jedna zkorumpovaná pakáž, která natočila o mně 16 pořadů! A teďka točíte zase něco o mně!" 

JA BEJT BABIŠEM TAK JU POŠLU DO PRDELE ŽE VYSÍLA HOVNA AT JE KLIDNÁ A LŽE VEŘEJNOSTI A ŽE JE PLACENA ZÁPADEM ABY VYSÍLALA TAKOVÉ H...... 24H DENĚ 

 ČSSD A ANO JEDOU KORUPCI A NECHAJ SI PLATIT OD G.SOROSE TO JE NEZÁKONÉ ZKORUMPOVANCI ZA FAKE UPRCHLICKOU KRIZI DOSTAVAJ OD NEJ 5,500EUR 6,500EUR A VICE 


Nepřihlášený uživatel

#2182

2017-03-06 10:29

ČT JE VEŘEJNÝ WC PROSIM PŘED VCHOD 

ZAPL SEM TV PŘEPNUL NA ČT HOVNA A VYPNUL ZNECHUCENÝ CELÝ DEN SE SRAČEK!!!TY PRASSTITUTKY VÁŽNĚ VYSÍLAJ NA OBJEDNÁVKU ASI AŽ PUJDU OKOLO ČT SE JIM TAM VYSERU ABYCH DAL NAJEVO CO VYSÍLAJ POKUD BUDOU ŘVÁT TAK JIM V TOM VYMÁCHAM DRŽKU AT PAK MUŽOU JIT PŘED KAMERU XICHTEM OD SRAČEK


Nepřihlášený uživatel

#2183 Re:

2017-03-12 20:48

#2182: -  

 Smazat. To už není ani trolling, ale urážení vší silou.


Nepřihlášený uživatel

#2184 Re: Re:

2017-03-13 01:55

#2183: - Re:  

 Njn. Co čekáš od bývalé vši.

Poky
Nepřihlášený uživatel

#2185 Petice na podporu prezidentské kandidatury Petra Koláře

2017-03-13 23:34

Podpořte podpisem petice prezidentskou kandidaturu Petra Koláře, demokraticky smýšlejícího člověka, který může s vysokou pravděpodobností porazit Zemana:

https://www.petice24.com/petr_kolar_na_hrad

Petr Kolář na Hrad! 


Nepřihlášený uživatel

#2187 Re: Petice na podporu prezidentské kandidatury Petra Koláře

2017-03-15 19:31


Nepřihlášený uživatel

#2188 Re: Petice na podporu prezidentské kandidatury Petra Koláře

2017-03-16 03:00


Nepřihlášený uživatel

#2189

2017-03-16 03:01

Česká televize radí: Modlitba k Alláhovi na koberci je medicínou na bolavá záda a obezitu. Konvertujte k islámu, je to zdraví prospěšné!

O České televizi se mnoho slušných slov říct nedá. Vysílačka s nekřesťanským rozpočtem přes 6 miliard korun každý rok, který čerpá od občanů z jejich koncesního výpalného, umí přesto překvapit každý den, že hlouběji se dá klesnout i přesto, že už tomu člověk nevěří. Před několika dny totiž přinesla naprosto neuvěřitelnou reportáž o jistém samozvaném britském vědci muslimského původu z Jordánska, který vypracoval studii o tom, že modlení na koberečku 5x denně, jak nařizuje korán, pomáhá lidem od bolavých zad, ale také od obezity, ženám od menstruačních bolestí, a že mlácení hlavou o zem prokrvuje krční svalstvo. Pokud si článek [1] na webu ČT přečtete, okamžitě některé z vás napadne teorie Overtonovských oken. To je koncept postupného prosazování neprosaditelného. Je to de facto vědecky popsaná „salámová metoda“, kdy např. některý krok nelze kvůli odporu veřejnosti udělat naráz, ale skrze postupné nahlodávání a vyzdvihování předností se za určitý čas veřejnost poddá.

VICE-Česká televize radí: Modlitba k Alláhovi na koberci je medicínou na bolavá záda a obezitu. Konvertujte k islámu, je to zdraví prospěšné!

VICE- Turecko se musí institucionálně změnit v chalífát, aby mohla proběhnout islamizace Evropy. Erdogan v roli vykonavatele globalistické doktríny CDR. Brusel stále nepochopil, že končí!


Nepřihlášený uživatel

#2190

2017-03-16 03:10

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

Ve videu uvidite jak manipuluji MAISTREAMOVÉ media s efekty když IS vraždí fake show.
Jak aj občane teda herci běhaj přes zelené platno tak nás krmí USA.


VICE-Pravda: ISIS je falešný!

Nepřihlášený uživatel

#2191 Re: Re:

2017-03-16 03:13

#2183: - Re:  

 Já teda žádnou urážku nevidím jen pravdu 


Nepřihlášený uživatel

#2192 PETICE ZA ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-16 14:12

Musíme odvolat Babiše, dokud to ještě jde, dokud netřímá v rukou absolutní moc, jako Stalin či Hitler, které začíná svými diktátorskými manýry stále více připomínat ! 

Podepište petici za Babišovo odvolání, dokud je to ještě vůbec možné! 

Oligarcha nesmí být ministrem financí, natož premiérem, jak to hrozí po volbách !


Nepřihlášený uživatel

#2193

2017-03-19 03:01

TAK PRŮHLEDNÉ PLÁNOVANÉ!!!!!!!!!!!!!! 

Fake hra na zlé Rusko podvod NWO nástupu pomocí Islámu Fake náboženství 

Víte co je ubohé že vláda loutek uráží své vlastní občany jsme zde svědky podvodů falešné hry.Jak atentát na R.Velvyslanece,na vojáky v Syrii R.Army,a letadlo s Alexadrovci Fake maškarní.

BRNO /PRAHA/EVROPSKÝ PODVOD 

Co slycham jazyků Ukrajina,Rusky,Arabský,atd.Rusáci se jim procházejí po Praze a Brně a oni nic pěkný divadlo hrají na veřejnost.Ale urážet občany ČR a provokovat Vladnima idiotma to by šlo.Ale že se jim po Praze procházejí Japonci Korejci Číňané to oni nic to maj stahlou prd...Oni raději budou provokovat a urážet vlastní občany ČR tá loutková vláda G.SOROSE.

PŘEDEM TO JE PLÁNOVANÉ DIVADLO PROTI RUSKU NA VLASTNÍ NÁRODY FAŠISTY A ŽIDY A S.ZEDNAŘI!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#2194 Re: PETICE ZA ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-19 03:09

#2192: - PETICE ZA ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE 

Chce bejt prezidentem tak to stoji s domluvou s USA za Dukovany na oplátku.


Nepřihlášený uživatel

#2195 TO BUDE HNĚV NÁRODU ŠIBENICE A POPRAVIČKY A EU SE BUDE JEN DÍVAT

2017-03-20 18:54

TO BUDE HNĚV NÁRODU ŠIBENICE A POPRAVIČKY A EU SE BUDE JEN DÍVAT 

Geert Wilder a Mark Rutte. Zkouška nikoliv na voliče, ale na holandské elity, jestli chápou, co je cílem globalizace v EU.

Muž jdoucí na popravu si sám plyn do plynové komory nepustí. Proto není z pohledu globalistů žádoucí, aby si sama Evropa a Brusel reguloval příliv islámu do Evropy, ventil musí proto regulovat někdo jiný, mistr popravčí. A budou to globalisté. Plán je nastavený zcela jasně: Nová Evropa bude vytvořena ze zemí, které v roce 2017 ve volbách prokáží, že chápou a rozumí vyšším procesům řízení. Je to zkouška od globalistů. Zkouška spočívá v tom, že politici musí prokázat, že rozumí rozdílu mezi fascia systémem a independentním systémem institucionálního řízení, vysvětlení pojmů v článku zde. Musí prokázat, že chápou, že EU nemůže setrvat v současné podobě, že se musí zbourat (asanace) a znovu postavit, ale na jiných základech. Musí prokázat, že chápou, že vznik Nové Evropy je jediným možným výsledkem globalistických procesů. Musí prokázat, že chápou, že exity a odchody některých zemí z EU jsou součástí plánu, a že ty země budou řízeny jinak, ne fasciálně a integračně (svazkově, centrálně), ale independentně a dezintegračně (skrze odchody z velkých spolků, skrze vnitřní rozpory ve společnosti, skrze rozdělení společnosti, viz. Británie, kde národ je rozdělený půl napůl po Brexitu, viz. USA, kde země je rozdělená voličsky půl napůl po zvolení Trumpa).

Geert Wilders a Mark Rutte jako dvě nabídky volby. Buď projekt dezintegrace (Wilders) nebo integrace (Rutte).

Musím varovat, že přesně tento model bude použit i ve volbách v ČR na podzim. Už nyní vidíme stranu pana Robejška, která se staví do jakési role odporu proti migraci, zatímco za jeho stranou stojí kapitál globalistické společnosti Penta. Stejně tak do stejné role toreadora s červeným hadrem, který bojuje naoko proti migraci, je Milan Chovanec a jeho parťák Bohuslav Sobotka. Jejich tancování proti migrantům na voliče funguje. Přitom to byli oni, kteří od roku 2014 v souladu s Německem koordinují pomoc migrantům, vyčleňují miliardy korun na podporu migrantů, převádí českou armádu pod německé velení, ministra kultury tolerují, že jezdí do Norimberku na Sudetoněmecké slavnosti atd. Stejně tak ve Francii kandidát na prezidenta Emmanuel Macron mluví o nutnosti tvrdého postupu proti Erdoganovi a řízení migrace. Na voliče to bude fungovat. A pozor, ve Francii vypukl další false flag, střelba na škole [2] a v dubnu jsou ve Francii prezidentské volby, připravujeme článek o útoku.

Islámský býk v ulici je smrtelně nebezpečný v tom, že nikdy nechodí sám. Scénka s toreadorem spočívá v okouzlení davu čumilů. Jenže proti stádu býků toreadorovi nepomůže ani deset červených hadrů. Volič si musí uvědomit, že nesmí volit komedianty a politické cirkusáky typu Rutte nebo Sobotka, ale musí volit alternativně a skutečně pro-národně. Protože Rutte měl svého Erdogana, Sobotka bude mít svůj odpor proti povinným kvótám a Babiš bude mít odpor proti všem, kteří podle něj „kradnou a jenom on maká“. Pokud voliči skočí na tato cirkusová čísla s rádoby pro-národními postoji provařených politiků, nedopadne to dobře a ČR bude směřovat do náruče Německa a Nové Evropy.

JEDEN VELKÝ PODVOD NA VOLIČE SEHRAJI DIVADLO A BUDOU MĚ VOLIT PAK JE SEM VEZMEM I TAK

VICE-Geert Wilders - autentické zážitky občanů cz


Nepřihlášený uživatel

#2196

2017-03-20 18:55

Už zase skáčeme, jak Berlín píská. 78 let po obsazení II. Republiky jsme opět jen krok od začlenění do Říše!

VICE-Už zase skáčeme, jak Berlín píská. 78 let po obsazení II. Republiky jsme opět jen krok od začlenění do Říše!

Holandský establishment ukázal, jak se správně mává hadrem před očima voličů. Stačí sehrát divadlo proti Turecku a ukázat svaly Erdoganovi a vítězství je v kapse. Pozor na Robejška, Macrona, Sobotku i Babiše!

VICE-Holandský establishment ukázal, jak se správně mává hadrem před očima voličů. Stačí sehrát divadlo proti Turecku a ukázat svaly Erdoganovi a vítězství je v kapse. Pozor na Robejška, Macrona, Sobotku i Babiše!

Ve Francii se opět střílelo, teroristé zbrojní průkazy nepotřebují. Útočník ve škole měl i granáty. Stopy podle policie vedou na internet. Čeká nás v praxi Minority Report?

Mobil, počítač nebo síťovou kartu koupíte v budoucnu jen na doklad totožnosti nebo cestovní pas

Každý člověk by potom mohl být dohledatelný, kdy a kde se připojoval a na jaké stránky šel. Zařízení by již nebyla anonymní, takže i když byste se připojili z kavárny, MAC adresa vašeho zařízení by vás identifikovala, stačilo by k tomu pouze to, že v prohlížeči webu máte povolený javascript. MAC adresa se sice dá spoofovat, ale to jde mimo schopnosti běžných uživatelů internetu. Proto si všimněte, že některé britské weby už dnes vás nepustí k obsahu a k jeho zobrazení, dokud nepovolíte javascript. V této souvislosti bych chtěl jenom uvést, že javascript používáme i na AE News pro zobrazování dynamického obsahu a diskusního pluginu, ale zde v tomto článku mluvíme o speciálních javascriptových aplikacích, které umí vytahovat z počítače identifikační údaje a pokud javascript nepovolíte, vůbec se vám stránka ani nezobrazí.

VICE-Ve Francii se opět střílelo, teroristé zbrojní průkazy nepotřebují. Útočník ve škole měl i granáty. Stopy podle policie vedou na internet. Čeká nás v praxi Minority Report?


Nepřihlášený uživatel

#2197 Žádost o oficiální stanovisko MZV ČR ohledně represí v Bělorusku

2017-03-25 11:10


Nepřihlášený uživatel

#2198

2017-03-26 14:33

Odin’s Eye: Víme, jak odposlouchávali Donalda Trumpa! Procesory INTEL mají na úrovni hardwaru backdoor instalovaný přímo výrobcem ve spolupráci se CIA. Firewally i antiviry jsou ze hry ven. Kauza větší než Pizza Gate?

Organizace Wikileaks včera uveřejnila novou sérii uniklých dokumentů Vault 7 a nově s názvem Dark Matter. O kauze Vault 7 jsme na AE News psali a toto je pokračování postupného publikování dokumentů, které odhalují praktiky CIA. Média si všímají hlavně toho, že CIA infikovala přímo ve výrobní továrně v Číně firmwary telefonů iPhone, a to již od roku 2008 a pokračuje to dodnes [1]. Přímo z továrny odcházejí iPhony infikované malwarem a nelze jej z telefonu smazat ani aktualizací novou verzí iOS. Koupíte rovnou iPhone s předinstalovaným špionážním malwarem od CIA. No, nekupte to!

Ghost mode v procesorech INTEL

Uvnitř zkompilovaných kódů a programů Windows 10 jsou zdánlivě liché segmenty se zdánlivě zakryptovaným obsahem. Pokud si program spustíte v debuggeru a budete sledovat jeho práci, program tato místa přeskakuje. Zdánlivě jde o smetí. Vstupní body do programů jsou nastavené tak, že programy spuštěné zevnitř Windows 10 přeskakují zakryptované úseky, které se nikdy nedostanou do výkonného cyklu. Když ale program běží na úrovni procesoru, IME detekuje nefunkční zakryptované části v paměti přes full DMA, provede vnitřní přerušení, dekryptuje úseky, vykoná úsek a poté vrátí řízení běhu původnímu úseku programu poslaného do mateřského CPU z vyšší vrstvy (WinAPI/HAL). Debuggerem ve Windows nemá analytik šanci nic poznat, protože IME pracuje ve vnitřním přerušení a běží na odděleném vnitřním procesoru chipsetu IME mimo mateřský procesor CPU bez asistence OS Windows. Tomuto skrytému běhu se mezi programátory říká „ghost mode“ a za normálních okolností takový běh umí virtuální stroj s interpreterem vlastních zakódovaných instrukcí, což používají např. počítačové ochrany VM Protect nebo Denuvo, ovšem ty běží transparentně na CPU. IME však běží mimo režii mateřského CPU. Nedá se debugovat, protože neexistuje pro vyšší vrstvy systému.

VICE-Odin’s Eye: Víme, jak odposlouchávali Donalda Trumpa! Procesory INTEL mají na úrovni hardwaru backdoor instalovaný přímo výrobcem ve spolupráci se CIA. Firewally i antiviry jsou ze hry ven. Kauza větší než Pizza Gate?

VICE-No to snad ne? Zvláštní zmocněnec OSN pro migraci vyzval EU, aby podkopávala etnickou stejnorodost evropských zemí a nahrazovala ji multikulturní diverzitou! Sionista s kariérou v Goldman Sachs a Světové obchodní organizaci chce prosadit Kalergiho plán za každou cenu!


Nepřihlášený uživatel

#2199

2017-03-27 00:39

EET účtenky obsahují zakazanou látku 

VICE-EET ÚČTENKY SOU JEDOVATÉ 


Nepřihlášený uživatel

#2200 Zbavme se Zemana – volme slušné politiky

2017-03-29 00:16

Týdny občanského neklidu proti Zemanovi a jeho manýrům jsou naprosto oprávněné. Zeman to je hrůza. Podobně jako on je stejnou hrůzou celá ekipa nahnědlých nacionalistů, populistů. komunistů a podobná havěť. Naštěstí je zde nová politická síla – resuscituovaná ODA, představující naději pro všechny slušné voliče. Proč volit ODA? Důvody jsou zde: 

http://oda.cz/