Týdny občanského neklidu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Týdny občanského neklidu

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-06-26 21:32



Nepřihlášený uživatel

#2227

2017-06-26 22:49

Televizní noviny 10. června 1996 informovaly o nehodě Jiřího Bartošky. Herec v podnapilém stavu naboural do stromu a přitom ohrozil protijedoucí auto. Podle svědků byl značně pod vlivem alkoholu a nechtěl k nehodě volat policii.

Demokratický levičák

#2228 Re: Re: Re:

2017-07-03 13:15

Propil a prokouřil si život a daňový poplatníci se mu skládali předražené lečení ve Švýcarsku, média z něj dělaly chudáka. Podpora humanitárního bombardování v Kosovu, základny BondSteel, albánské mafie, překrucování faktů, dostavba zednářského obelisku... otázka jestli byl loutka nebo to dělal záměrně...
Neomarx

#2229 ... A Havířov byl také kulturně obohacen imigranty

2017-07-03 13:25

bohužel... a za(s)tupitelstvo mlžilo a mlžilo... (ne)ziskovky Člověk v tísni aj. potřebují mají stále malý vývar a tak je třeba získávat dotace na multikulturní projekty

Nepřihlášený uživatel

#2230 Kcharl, néééé:)

2017-07-03 13:29

Kcharla nééé, Spícího satanistu nebrat.

Nepřihlášený uživatel

#2231 Nejste děti???

2017-07-03 13:30

A já myslím, že jste.
sara

#2232 Re:

2017-07-06 10:27

#34: -  

 Ty Blbko, UN A EU je ta nejvetsi svoloz co existuje - jen si precti jejich zakladajici dokumenty a nebo Kalergiho Plan Genocidy Evropskych Narodu ' pak mozna neco pochopis . \A tahle sebranka 'radoby umelcu' Je jen 'Prostituka ' EU a UN Synagogy . Pfui.

 


Nepřihlášený uživatel

#2233 Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase

2017-07-07 11:21

#2224: Evropan - Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase  

 Na Izraelce si dávej pozor ty, ty tu obhajuješ antisemitu Peroutku, který byl Hilterem fascinován jako pohledem kobry, jak rozhodl soud!

Evropan

#2234 Re: Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase

2017-07-07 11:50

#2233: - Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase  

Peroutka byl fascinovaný Hitlerem, tak rozhodl soud!!  - Předpokládám, že to byl nacistický soud, takže by ses měl rychle klidit do Argentiny, než tě tu najdou Izraelci.


Nepřihlášený uživatel

#2235

2017-09-03 15:46

USA je zločinecký stát

USA je říší ZLA, ZLOČINU a CELOSVĚTOVÉHO TERORISMU! USA je největší POKRYTEC, LHÁŘ, ZLODĚJ a VRAH!

USA nedodržuje a nerespektuje mezinárodní právo, porušuje veškeré platné mezinárodní dohody a smlouvy; USA lže do celého světa a zamořuje celý svět šířením smradlavých dezinformací; USA falšuje a snaží se přepisovat dějiny; USA si usurpuje „právo“ své vlastní výjimečnosti a samo se vpasovalo do role celosvětového četníka, zároveň světového mezinárodního soudce a zároveň i vykonavatele „trestů“ neposlušným státům a národům; USA agresí, zastrašováním a vydíráním pod pohrůžkou použití násilí a teroru krade celá území, vykrádá a krade státům jejich národní bohatství a zdroje nerostných surovin; USA je válečný štváč, který neustále vyvolává a vyprovokovává války, vraždí obyvatelstvo, páchá genocidy celých národů!

USA je stát, který je pro celý svět a lidstvo trvalou hrozbou a nebezpečím! USA je stát, který nikdy neměl vzniknout, nikdy neměl existovat! Bez USA by bylo na celém světě lépe, bezpečněji, svobodněji by se dýchalo! Dokud bude na světě existovat tento agresivní, proradný stát, dokud se nerozpadne, nebo dokud se netransformuje do úplně jiné podoby, nikdy na světě nebude klid, nikdy nebude mír, nikdy nebude bezpečno!

 

Žádný jiný stát na světě za tak krátkou dobu své vlastní existence (USA vznikly teprve 4. července 1776, tedy existují sotva nějakých jen 240 let!!) nezpůsobil na světě více zla a utrpení než právě USA! Nejvíce lidských životů, obětí, bídy a utrpení, lidských neštěstí a tragédií, genocidy celých národů má totiž na svědomí to jejich neustálé a stupňující se násilné vnucování jejich, tj. americké „svobody“, americké „demokracie“ a jejich, americké pojetí „dodržování lidských práv ve světě“ jiným nezávislým suverénním státům!! USA jsou tou pravou ŘÍŠÍ ZLA A TERORU!!  Jim – Spojeným státům je toto jejich panovačné, arogantní, násilnické, loupeživé a vražedné chování vlastní již od toho jejich pro celý svět tragického vzniku tohoto nejzločinečtějšího nejzlejšího státu!

 

USA vznikly tím, že vyděděnci Evropy, zejména Anglie, gauneři, zločinci, vrazi, kriminálníci, podvodníci, naprostá lidská spodina a špína neštítící se ničeho pronikli na severoamerický kontinent, kde vyvraždili jeho původní obyvatelstvo, nebo je nahnali do přísně střežených rezervací. Následně uloupili a ukradli jejich půdu a založili svůj vlastní stát. Od začátku je ten jejich stát tedy založen na vraždění, teroru, násilnostech, podvodech, krádežích a loupežíchOSTATNĚ TOTO PROVÁDÍ DODNES PO CELÉM SVĚTĚ!! Tento arogantní, zločinecký a teroristický stát má stále tu DRZOST a OPOVÁŽLIVOST poučovat jiné státy o dodržování lidských práv, o svobodě a demokracii! V režii USA nyní probíhá jimi dávno dopředu připravovaná islamizace téměř celé Evropy (mimo Ruska – na Rusko prostě USA nemají!)

ISLAMIZACE EVROPY probíhá bez jakéhokoliv odporu, bez jakékoliv akce vlastní sebeobrany té šílené, neschopné, nefunkční EU právě proto, že vše je dirigováno, řízeno, organizováno, zaplaceno zločinci z USA a celá ta nabubřelá EU je pouho pouhým vazalem a kolonií USA! Netušil jsem ani v nejhorším snu, že KONEC EVROPY pod diktátem a totalitouZÁPADU, který je, vždy jen byl a pravděpodobně i do budoucnosti vždy jen bude lokajem a vazalem USA, nastane tak velice brzy!!

Za blahé a dobré existence VARŠAVSKÉ SMLOUVY by se toto rozhodně nestalo a stát ani nemohlo!! Za Varšavské smlouvy bylo v Evropě bezpečněji, byl klid a mír, nebyly války, byl pořádek! Varšavská smlouva byl obranný pakt proti agresivnímu NATO, proti roztahovačným pokryteckým USA i proti všem nezvaným vetřelcům!! Varšavská smlouva bohužel bez adekvátní náhrady zcela nesmyslně zanikla a nyní vidíme všichni, kam to dospělo!! Až k samotnému konci nabubřelé Evropské unie!! Naštěstí ne ke konci celé Evropy, neboť ještě je v Evropě nejsilnější hráč – RUSKO!! Jako tolikrát v minulosti už zachraňovalo celou tu nevděčnou střední a západní Evropu!! Myslím, že konečně bychom se my, Slované, měli velice rychle přeorientovat a úzce spolupracovat s národem, který je nám nejbližší a nejbratrštější – s Rusy. Je to naše záchrana, ochrana, perspektiva, jistota a budoucnost. Pokrytecký a falešný Západ nás v minulosti vždy zradil a ze Západu k nám nikdy nepřišlo nic dobrého!! Západním politikům se nedá věřit! Navíc Francie, Velká Británie, Německo a další země již to mají spočítané!! Západ bude islamistický!! Abychom se zachránili, musíme okamžitě přerušit veškeré styky a kontakty s fašistickými USA, naše zahraničně politická orientace musí směřovat na východ, na Rusko, dále na země BRICS.

CELÁ EVROPA a CELÝ SVĚT se o tom neustále přesvědčuje, ví to a vidí to, kromě několika zaslepených, fanatických, ubohých a těžce mentálně retardovaných politických zoufalců, zaprodaných jidášskýchHAVLOIDŮ a naivně stupidních, snad dosud ještě něčím omámenýchPRAVDOLÁSKAŘŮ v České republice, kteří ještě bohužel dočasně (přesto již více 26 let!!) okupují a zamořují celou českou politickou scénu, účelově manipulují veřejnými médii (které plně ovládají a kontrolují), ohlupují a terorizují chrlícími smradlavými dezinformacemi dennodenně své vlastní obyvatelstvo („své vlastní“ – vlastně NE, protože hájí a upřednostňují jen a jen cizácké zájmy a své mocenské a kořistnické zájmy, které jsou naopak v příkrém rozporu s míněním a vůlí národa a obyvatelstva!)!!  Jsou to jen odporní zapáchající lokajové a vazalové celosvětově nenáviděných, teroristických SStátů, zločinecké militantní organizace NATO a šílené nefunkční „multikulti“ kolonie - Evropské unie! Od USA se již konečně znechuceně odvrací celý svět; jen ti čeští análisté budou hluboce zalezlí v jejich prdeli až do konce - dokud si USA hlasitě a v křečích neupáchnou a nepodělají se!! Skončí tak pak ve srač*ách! 


Nepřihlášený uživatel

#2236 Re: Re: Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase

2017-09-03 15:47

#2234: Evropan - Re: Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase  

 Proč označuješ český soud za nacistický? Vy ten soud naštěstí neovládáte, hitlerovské antisemitské prase! Proč vyzdvihuješ toho antisemitu obdivujícího Hitlera? Mossad už o tobě ví, ty se nikam neschováš...

Evropan

#2237 Re: Re: Re: Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase

2017-09-29 09:51

#2236: - Re: Re: Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase  

Žádný český soud tento výrok nikdy nezveřejnil. Takže přestaň lhát a měj se na pozoru, Mossad tě už sleduje ... 


Nepřihlášený uživatel

#2238 Re:

2017-11-03 09:31

#2235: -  

 A vidíte, přes to všechno... přes to všechno tam dnes všichni chtějí.

Do RVHP emigrovali jen Dean Reed a Klaus Fuchs.   A ani ti nechtěli do Ruska. Zůstali v Německu.


Nepřihlášený uživatel

#2239 Re: Re:

2017-11-03 11:46

#2238: - Re:  

     Nějak to dílo profesionálních revolucionářů,  uvědoměle anticipujících našeptávanou budoucnost, vypadá nevábně.

    I po sto letech.  Vladimír Iljič je už zaručeně mrtvý. O tom po stu létech nemí sporu.  Není už nutné to každý den dokazovat.  

     Pokud si mauzoleum na sebe vydělá na vstupném od turistů, není finančního důvodu k jeho zrušení.   Nicméně, jsou tu i důvody jiné.  Jestli chce vidět vrchního vraha šedesáti miliónů evidentně nevinných lidí,  měl by si rozmyslet každý zájemce sám.


Nepřihlášený uživatel

#2240 Re: Špičky EU před několika dny podepsaly v Římě

2017-11-03 11:53

#2201: - Špičky EU před několika dny podepsaly v Římě  

 Schulz je mrtvola.  Ve volbách v Německu  dostal nakopáno.


Nepřihlášený uživatel

#2241 Re: Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase

2017-11-04 12:48

#2233: - Re: Le: Le: Le: Le: Le: Lež jako prase  

 Co to plácáš. Už zase jsi až po okraj dotankovaný becherovkou?


Nepřihlášený uživatel

#2242

2017-11-06 14:54

Za socialismu bylo lépe, než za toho dnešního odporného asociálního zlodějského vydřidušského kapitalismu! Pojďme na ty svině, umělce!

Evropan

#2243 Re:

2017-11-28 06:21

#2242: -  

Za socialismu bylo lepší jen jedno jediné - byl jsem mladší. S tím ale komunisti neměli nic společného. Jinak dnešní život je neporovnatelně lepší.

Jahoda

#2244 Re: Ať žije Putin!

2017-12-20 18:04

#3: - Ať žije Putin! 

at žije USA a Václav Havel!


Nepřihlášený uživatel

#2245 Re: Re: Ať žije Putin!

2018-01-09 23:57

#2244: Jahoda - Re: Ať žije Putin! 

Havel chcípnul jako prašivej pes. 


Nepřihlášený uživatel

#2246

2018-01-19 01:22

Až brzy chcípne Zeman, bude to jak prašivej pes, nebo spíš jak ožralý prase?


Nepřihlášený uživatel

#2247 Re:

2018-02-03 04:51

#2246: -  

Ty chcípneš jako prase, tě rochnem ty svině!


Nepřihlášený uživatel

#2248 Re: Re:

2018-02-07 11:11

#2247: - Re:  

No hlavně nezkoušej zabrušovat!

1882LFC

#2249

2018-02-22 12:05

Podpořte svým podpisem iniciativu Odduka - petici za odvolání ruského švába Dominika Duky z kardinálského stolce. Dominik Duka dlouhodobě poškozuje naši zem svými nadstandartními vztahy s ostatními ruskými šváby Zemanem, Klausem a Okamurou. Na postu kardinála potřebujeme demokratickou, prozápadně orientovanou osobnost. Podpeisujte zde:

http://odduka2018.cz

Stop Dukovi, Zemanovi, Klausovi a Okmurovi - stop ruským švábům v Čechách !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#2250 Prezident

2020-10-13 11:07

#232: Wang -  

Vjetšího kokota snad pánbůch ani stvořit nemohl ani mi tě neni líto.