Petice Za zrušení soukromých exekutorů


Nepřihlášený uživatel

#1076

2014-12-18 11:49

Lide nebudte lhostejni a podepiste,proti smejdum se musi bojovat

Nepřihlášený uživatel

#1077

2014-12-18 11:55

Souhlasím,protože zničili již mnoho lidí

Nepřihlášený uživatel

#1078

2014-12-18 12:51

Doufam ze ji budou brat vazne

Nepřihlášený uživatel

#1079

2014-12-21 19:54

Nejsem si jistá,zda-li tato petice pomůže v "boji" proti lichvě soukromých exekutorů,ale jsem ráda, že snad konečně někdo znalý začne pomáhat lidem exekucí zasažených.Je mi jasné,že dluhy se platit musí,ale nemusí se přece platit lichvářské poplatky za služby exekutora,kterého si žádný zadlužený člověk na práci "nenajal".

Nepřihlášený uživatel

#1080

2014-12-21 21:10

Státní exekutiva by měla být vykonávána státem a nikoliv soukromými subjekty, které si pod hlavičkou státu s kulatým razítkem dělají soukromý bysnys. Policie a soudy jsou také státní, tak proč exekutoři ne.
šakal

#1081 Re:

2015-01-22 11:20

#1052: -  

 Exekutoři v tomto právním bordelu,to je banda zkurvysynů a gaunerů.Mám jedinou radu ,třískejte je.Tisk a TV se zajímá o tak zvané šmejdy.Ale tohle to je ještě něco horšího -- zkurvysyni


Nepřihlášený uživatel

#1082

2015-01-23 14:13

Exekutoři jsou hyeny přiživující se na nedokonalosti zákonů a na bezbranných obětech

Nepřihlášený uživatel

#1083

2015-01-24 11:58

Exekuce to je hrůza znám to ze své zkušenosti.Aniž bych za to nemůžu tak musím zaplatit exekuci

Nepřihlášený uživatel

#1084 Re: ZÁSADNÍ REFORMA JUSTICE

2015-01-27 11:34


Nepřihlášený uživatel

#1085

2015-01-31 21:45

SOUKROMÍ EXEKUTOŘI BUDOU VŽDY HRABAT PRO SEBE

Nepřihlášený uživatel

#1086

2015-01-31 21:47

IOMNBBVXCXYR


Nepřihlášený uživatel

#1087

2015-02-07 11:11

Zrušte exekutory!

Nepřihlášený uživatel

#1088

2015-02-10 14:03

Okrádání našich občanů exekutory, které je posvěceno ze strany našich politiků, už musí přestat! Tunelování této republiky už musí proboha skončit!

Nepřihlášený uživatel

#1089

2015-02-24 16:17

plně souhlasím.

Nepřihlášený uživatel

#1090

2015-02-24 16:23

splácím a i přesto neustále chtějí víc a víc....neskutečný
Jiří

#1091

2015-02-28 12:39

Dobrý den,

dovolte, abychom Vás informovali o spuštění kampaně "I problém s exekutory má řešení", která je zveřejněna na stránkách: http://zrusmeexekutory.webnode.cz

Na těchto stránkách naleznete i letáček k vytištění pro potřeby Vašich klientů nebo vyvěšení na nástěnce vašeho domu nebo v práci.

Děkujeme za spoluúčast a šíření informovanosti.

---

Exekutor = zaručená ztráta pro dlužníka, věřitele i ostatní lidi.

I problém s exekutory má řešení.

Málokdo ví, že úředníci, soudní vykonavatelé, jsou efektivnější, odbornější a slušnější!

Exekutor je nadbytečný..

Problém s exekucemi nelze vyřešit změnami zákona Exekučního řádu, dokud exekutoři budou podnikateli - soukromými subjekty. Zákon jim vždy umožní dělat, co jim nezakáže. Jen úředník musí dělat to, co mu zákon dovolí. Pokud zákon nezakazuje, potom exekutor vždy najde cestu, jak ho obejít.. Toť celý problém s exekutory a nekontrolovanými exekucemi.


Nepřihlášený uživatel

#1092

2015-03-02 15:26

Soukromi exekutoři vyplod vlady ODS. ODS rozkradla tento stát jeste chtěla a chce ozebracit lid teto zeme.

Nepřihlášený uživatel

#1093

2015-03-07 21:07

tato petice je velice potrebna.neni mozne aby jsme se podileli a nic neudelali proti temto propojenym mafianskym praktiktam.Kazdemu je dovolene,jen to co ty mu dovolis.
Obrys

#1094 Vysvětlivka

2015-03-11 00:11

 


   Na princípe logickej jednotky a logickej nuly sa vypočítavajú logické obvody, aby sa dal skonštruovať a mohol fungovať počítač. Boolova algebra. Bez rozlíšenia pravdivosti výroku nemôže pracovať ani najmodernejšia počítačová technika. Až potom sa tieto obvody transformujú do elektronickej podoby. Menia sa len technológie, od reléových, cez elektrónku a tranzistor, k nanotechnológiam, a ďalej. Princíp je nemenný. Kybernetika je dialektika, je z nej odvodená. Rozhodovacie procesy nemôžu byť správne, ak nebudú rozlišovať čo je, a čo nie je pravdivé.
   Kritériom pravdy je spoločenská prax. Život. Tak definuje marxistická filozofia pravdivosť každého výroku, tézy, vyhlásenia, volebných programov. Môžem stokrát povedať, že vonku prší, ale to ešte neznamená, že vonku prší. Môj výrok, jeho pravdivosť potvrdí, alebo vyvráti len to, že otvorím okno a pozriem sa, alebo vyjdem von a presvedčím sa. Tak sa v praxi overí pravdivosť môjho výroku.

 Jednoduché, ako osud voliča hlupáčika.
   Pravda nie je väčšinová, je objektívna i relatívna zároveň. Nie je pravdivé niečo, len preto, že si to myslí a hlása väčšina. Ak by tak bolo, možno dodnes by nám rímska cirkev, ale už s českým reštitučným úsmevom, tvrdila, že Zem je stredom vesmíru. Cirkev, aj keď mala absolútnu väčšinu, pravdu nemala. Po celé stáročia klamala, mučila a upaľovala. Vraždila. Pravda sa neodvodzuje ani od autority, funkcie, postu, výšky nakradnutého majetku, či dobe pobytu v parlamente.
   Pravda je nezávislá na našom poznaní, na subjektívnom a nekonečnom táraní poslancov, ministrov alebo iných gentlemanov. To, že prší, je objektívne, nezáleží na nás, na našej vôli, či poznaní, že prší. Ani či to chceme. My sa len na základe tohto poznania, a tejto pravdy, môžeme rozhodnúť, napríklad, či vyjdeme von s dáždnikom, alebo bez. Jej relatívna platnosť je v tom, že platí len dovtedy, pokiaľ existujú podmienky jej vzniku. V danom prípade podmienky fyzikálneho javu. Mraky sa rozplynú, ukáže sa slnko, a je po daždi. Včerajšia pravda, že vonku prší, už neplatí. Rovnako je to aj v spoločenskom dianí.
   Ponovembrový federálny parlament, obsadený víťaznou lumpeninteligenciou, prijal zákon o zákaze triedneho boja. Je to rovnaký nezmysel, ako keby schválili zákon o zákaze mesačného splnu. Že si polovzdelaní gentlemani, základ vlády odborníkov, neželali a neželajú triedny boj, je jasné. Ale nemôžu ho zakázať, môžu mu len predísť. Lebo ten za istých sociálnych podmienok zákonite vzniká. Rovnako ako dážď v prírode.
   Sociálno-triedne rozdiely, ktoré úspešne produkuje tento ctihodný režim, nemôžu vyústiť do nebeskej harmónie. Ak áno, tak aj s ich autormi a producentmi. Triedny boj, ako je známe, nevymyslel z roztopaše Karol Marx. On len doplnil poznanie humanistov, a popísal, ako to celé skončí. Jeho vina je rovnaká ako Einsteinova, len v inej oblasti.

   NAJVÄČŠIE DAREBÁCTVO A ZLOČIN PONOVEMBRA JE V PRIJATÍ ZÁKONOV, VRÁTANE ÚSTAVY, KTORÉ LEGALIZOVALI ZLOČIN. ROZKRADNUTIE NÁRODNÉHO MAJETKU SA TAK STALO BEZTRESTNÉ A LEGITÍMNE.

Vecou cti, novej politiky, novej morálky a prestíže. Stalo sa zvráteným základom ponovembrovej pseudoslobody a pseudodemokracie. A zrodu voliča hlupáčika. Dialektika je však milosrdná. Všetko čo raz vznikne, raz aj zanikne.
   Aký je rozdiel medzi arizáciou a privatizáciou? Pri arizácii okradli Židov, pri privatizácii celý národ. Židov likvidovali v koncentračných táboroch, národ likvidujú v jeho vlasti. Doma, v garsónke, v rodinnom dome, na nemocničnom lôžku, v zamestnaní, či na chodbe úradu práce. Bezdomovcov a žobrákov priamo na ulici. Každého inak, a pritom rovnako. Kto neverí, ani sa nedožije.
   Zničenie vlastného priemyslu, vedy a výskumu, poľnohospodárstva, či výroby potravín bolo len následkom prvotného zločinu. S ním prišla aj amorálka, korupcia, mafie, organizovaný zločin, drogy, pseudokultúra a všeobecný kultúrny a ľudský úpadok: piliere vykorisťovania. Aby volič hlupáčik mohol byť poslušným. Aby sa dal vykorisťovať. Aby sa vzorne správal od volieb k voľbám. Aby tak bolo, nesmie ničomu rozumieť. Pracuje na tom celý darebný priemysel: tupoidná a predajná novinárska a herecká obec, každodenné úbohosťou cenzurované tv programy, pokrytecká cirkev, primitívni pornoherci, celebrity bez vzdelania, zavádzajúca a citovo vydierajúca charita, diaľkovo ovládané mimovládne organizácie, egoizmus a chamtivosť v nás. A nekonečné množstvo politických strán, sľubov a táraní, káuz a útokov. Len z vymenovania bolí hlava. Panoptikum darebnosti, doma i v spriatelených krajinách, je bez konca. Ak by sa len z časti toho dal vyrobiť jed na potkany, už by sme ich poznali len z obrázkov.
   Ale najlepším nástrojom je chudoba a bieda, ako hrozba i realita. Poslušnosť voliča hlupáčika je garantovaná. Strach sa tak stal zaručeným nástrojom ponovembrovej pseudodemokracie. Nezamestnaní, bezdomovci a žobráci sú pre nás varovaním. Koho zaujíma prečo sú tak masovo porušované ľudské práva? Zaujímame sa len o to, aby sme tam nespadli aj my. A teší nás, že sme na tom lepšie. Ale voči čomu? Darebáctvo a zločin triumfuje. Denne.

   Z čisto ekonomického hľadiska nás ponovembrový kapitalizmus okradol nie o miliardy, ale bilióny korún. Obnovením vykorisťovania nás vrátil do minulých storočí. Nenosíme onuce, či ľanové nohavice, ale ľudsky a sociálne sme na tom horšie ako naši predkovia začiatkom 20. storočia. Lebo oni nemali nič, boli chudobní a nevzdelaní. My sme si chudobu, biedu a tuposť vybojovali. S láskou a nadšením. S falošnými prorokmi na tribúnach.
   S národným majetkom sme odovzdali aj našu dôstojnosť, suverenitu, vzdelanie, jazyk, morálku, naše ženy, našu minulosť i budúcnosť. Volič hlupáčik uveril darebákom a zločincom. A stal sa ich spojencom a partnerom. Dokedy?
   Ako sa dá vyžiť z minimálnej mzdy, neuveriteľných 300? Zo sociálnych dávok? Ale aj zo 400 či 500 eurovej supermzdy? Alebo z dôchodkov nad 200 eur? Tí, čo o tom rozhodujú, a presviedčajú nás o slobode a demokracii, toľko minú za jeden deň. A ak je menej vydarený, aj za hodinu. Celý ten rozdiel, celé naše bohatstvo, ktoré vytvárali generácie pred nami, končí vonku. V Nemecku, Rakúsku, Francúzsku, Taliansku, USA atď. Koloniálny systém je len sofistikovanejší. Otroci už nenosia reťaze; mobily, platobné karty a vymyté mozgy, sú zábavnejšie. Okovy dal vyrobiť otrokár, tie dnešné si financujeme samy. Bankové poplatky, ako legálna zlodejina, sú len čerešničkou. Berlínsky múr a iné ploty existujú ďalej. Sú oveľa väčšie. Postavené sú z našej tuposti, a ňou aj strážené a chránené. V každých voľbách im dávame iný, ale vždy ten istý, len inak zapáchajúci náter.
    Zavedením eura nás niekoľko násobne stlačili z úrovne, ktorá tu zostala po privatizačnom terore. Jedno euro, ako peniaz, už berieme ako jednu korunu. Jedna ku jednej. Ceny všetkého vzrástli v násobkoch eura. Máme životnú úroveň z 50. a začiatku 60. rokov. Nominálne i reálne. Vtedy však bolo po vojne. A Západ, s USA na čele, hrozil ďalšou. Štát ako investor musel všetko obnoviť a postaviť. Zaostalé Slovensko, vďaka socializmu, si vybudovalo priemysel, modernú poľnohospodársku výrobu, a vo vzdelaní sme patrili k svetovej špičke. Odstránili sme nezamestnanosť a stáročnú chudobu. Koľko organizátorskej práce, úsilia a odriekania bolo treba vynaložiť?! Trápenie našich otcov i dedov, a ich žien, sme premrhali za jednu generáciu lumpeninteligencie. Za jedno nekončiace volebné obdobie. Ešte rozpredáme našu pôdu, a naše novembrové víťazstvo bude neodvolateľné. Najväčšia historická tuposť v našich dejinách. Susední Maďari, ignorujúc európskych darebákov, aspoň toto zastavili.
   Volič hlupáčik ale znesie všetko. Je skromný, pracovitý, modliaci a veriaci, dobre vykorisťovateľný. Vďaka nulovej pamäti a novému mozgu má nedosľubovateľnú predvolebnú i povolebnú hranicu . A perspektívu ako samotný kapitalizmus. S nim sa narodil, s nim aj padne. Smolu má len v tom, že nevie kedy a ako. Ak by nemal domy a byty zo socializmu, neraz vybavené mladomanželskými a bezúročnými pôžičkami, už dávno by spásal burinu na neobrobených slovenských poliach. Celý tento úspech koncentrovane vyjadrujú osudy tisícok našich žien, ktoré robia ako slúžky v Rakúsku, Nemecku a inde. Pre ponovembrový režim hanebné, pre ne samotné, a ich rodiny, nedôstojné. Ako však prežiť?
   Koncom 80. rokov socialistické Československo malo rozpracované kontrakty len s Čínou v objeme okolo 500 mld. USD, vo vtedajších cenách. A čo ešte trhy bývalého Sovietskeho zväzu a ďalšie? Najúspešnejšia ekonomika Euroúnie, Nemecko, je takou vďaka obchodu s komunistickou Čínou. Oficiálny údaj. Zázrak sa nestal, nemecký kapitalizmus nie je lepší ako náš či rumunský. Len nás starí kolonizátori, prezlečení z našich peňazí za investorov, umne vyradili z hry. A prevzali naše trhy a naše pozície. Volič hlupáčik, bravó! Zhodili nás na úroveň subdodávateľov a montážnikov. Z našich úrodných polí si urobili sklady a montážne haly. Za odmenu nám dali hru na demokraciu a slobodu. Play station do každej rodiny. Na Slovensku, ale aj v Čechách, Bulharsku, Maďarsku atď. Všade. Americká havlárna je globálna.

   Darebácka základňa má i darebácku nadstavbu. Právo ako nástroj spravodlivosti sa stalo svetom samým pre seba. Vyhlásili sa za nezávislých, aby sa v skutočnosti mohli chovať nezávisle od zákonov a morálky. Dovolať sa spravodlivosti už nie je vecou právnych noriem a elementárnej morálky, ale množstva peňazí. Moci a pri moci. Majetkový a právny totalitarizmus.
   Do právneho systému zároveň zaviedli skupinu parazitov a príživníkov, ktorá zneužíva chyby, či nešťastie iných. Exekútori sú štátom organizovanou teroristickou skupinou. Ako to v kapitalizme chodí, všetko je v súlade so zákonom. Že to nie je v súlade so všeľudskými hodnotami, či obľúbenou kresťanskou morálkou, nikoho nezaujíma. Darebáctvo a zločin má prednosť. Ako to vyjadrili humanisti už pred Marxom: Človek človeku vlkom.
   Skvelým bytovým doplnkom je naša Ústava. Garantuje nám bezplatnú zdravotnú starostlivosť i vzdelanie. Bodaj by nie, veď bola šitá krátko po prevrate. A to si ešte volič hlupáčik všeličo zo socializmu pamätal. Za recept bola jedna koruna, dnes mu niekedy toľko zostane, keď všetko poplatí. S nádejou, že o mesiac či dva, znova. Darebáctvo a zločin na recept. Starším ľuďom a chudobným tak Ústava garantuje ľudské práva ako v stredoveku. Alebo v USA. Volič hlupáčik nie je bez viny.
   O zdravotnom či sociálnom poistení väčšina národa za socializmu ani nevedela. Fungovali bez toho, aby nás od útleho veku zaťažovali a šikanovali strachom o dôchodky, či krachom nemocníc. Štát mal v rukách jednoduchý a efektívny systém. Ten gentlemani nahradili komplikovaným. Len tak sa dá jednoducho a efektívne kradnúť z vyzbieraných peňazí. Že nejdú tam kam by mali je vedľajšie, lebo vedľajšia je starostlivosť o zdravie i starobu.
   Topom je dôchodkový systém. Volič hlupáčik sa musí dožiť vždy vyššej a vyššej hranice, aby mu dali almužnu na nové volebné obdobie. Bratia Poliaci si už vybojovali skvelých 67 rokov. Solidarita v praxi. Dezorientovaná mládež ani netuší, že ich starí rodičia pracovali len do 60 či menej. Viac ako jedna tretina mladých nemá prácu, nezamestnanosť všeobecne a dlhodobo je dvojciferná. Logickým riešením by bolo znižovanie hraníc, aby sa uvoľnili miesta pre mladších. Produktivita práce to umožňuje. Štát by však musel mať majetok, aby to z jeho výnosov zaplatil. Ten vyvolení demokrati rozkradli, za neprovízie rozdali zahraničiu a domácim arizátorom. Zisky, ktoré štát mal z vlastného majetku, tečú do súkromných rúk. Mattoni už nie je. Národné Nič sa stalo realitou, i radostnou perspektívou.
   Darebáctvo a zločin vyššej hranice pre dôchodok je v tom, že sa vedome kalkuluje s tým, že časť budúcich poberateľov sa dôchodku nedožije. Dobrý je každý rok, a ušetrí sa. V kombinácii s permanentnou hrozbou nezamestnanosti, to jest chudoby a biedy, zdravie čakateľa na dôchodok nemá veľké šance. Stres a šťastie z neho sú morbídnym pilierom HDP. Čím vyššia hranica, tým viac mŕtvych, tým viac peňazí pre papierový štát. Štatistický úrad by nám dal presné čísla. Len sa treba opýtať.

Volič hlupáčik, bez toho aby o tom len tušil, si vlastnými rukami vybudoval koncentračný tábor, s pecou na very individuálne likvidovanie.
   V Bulharsku (23. júl 2013), volič hlupáčik, zo zúfalstva už obsadil parlament. Šťastných gentlemanov nadránom, pravdepodobne zadným vchodom, vyviedla a ochránila polícia. To je začiatok. Až volič hlupáčik obsadí parlament v Moskve, Madride, Paríži a inde, to bude iná káva. Darebáci a zločinci, bez ohľadu na počet a dĺžku bankových PIN kódov, majú nakoniec skvelú budúcnosť. Veľké nádeje im nateraz dáva Ukrajina. Tamojší volič hlupáčik ešte nepochopil, kto mu priniesol dnešný nevydržateľný blahobyt. Obrázky menej talentovaných intelektuálov, z búrania Leninovej sochy, sú pre gentlemanov veľkou nádejou, no nie pre Ukrajinu a svet.

   Medzi najväčšie darebáctvo a zločiny ponovembra patrí zvrátený systém hodnôt, ktorý nám denne vnucujú. Popri permanentnom a všadeprítomnom násilí dominuje mamon, peniaze a majetky. Tie boli dôležité aj za socializmu, lebo život je materiálny. Človek potrebuje niekde bývať, jesť, obliekať sa, vzdelávať, kupovať veci, ktoré ho tešia a pomáhajú mu dôstojne žiť. Zároveň je to základňa pre jeho duchovný a celkový kultúrny vývoj. Všestranný rozvoj človeka je nemysliteľný bez uspokojovania jeho materiálnych potrieb. Materiálne bohatstvo nie je zločin. Zločinom je vtedy, ak cesta k nemu je darebná a zločinecká. Ak je postavená na vykorisťovaní a okrádaní. Nie na práci, na ume, talente či výnimočnosti. Ak pozícia v politickom, či štátnom mechanizme je viac ako každodenná poctivá práca, ako zodpovedná výchova detí, ako starostlivosť o starých a bezmocných.
   Zmiešavanie dobra a zla, povrchnosť vo všetkom, vzdelanie bez poznania, neznalosť histórie, či jej účelová, až primitívna interpretácia, sú dnes na oveľa nebezpečnejšej úrovni, než akú stvoril darebácky a zločinecký nemecký fašizmus. Židia zabudli kto a kedy koncentračné tábory staval, a kto ich z nich, a za akých podmienok, oslobodzoval. Kresťania zabudli, že nepokradneš je jeden z desiatich pilierov ich nedeliteľnej morálky. Všetci zabudli, že človek sa modlí svojou prácou a celým svojim životom. Nie tým, koľko hodín denne či ročne je na kolenách v kostole, mešite, synanóge či inom chráme.
   Vyrastajú generácie, ktoré ani netušia, že 8 hodinová pracovná doba nebola vždy samozrejmosťou. Že pracovať museli aj celkom malé deti. Že v USA do polovice 60. rokov m.s. nemohol černoch sedieť v tom istom kine či kaviarni ako beloch. Že najväčšiu chemickú vojnu v histórii ľudstva , viac ako 11 rokov, viedli USA. Že sme tu len dočasne. A že svet, jeho prírodné zdroje, polia, lesy, voda patria všetkým. Nie len vyvoleným darebákom. Že každý, kto pracuje má právo na dôstojný a plnohodnotný život. Vrátane voliča hlupáčika.

   P.S. USA sa slovne zaviazali (leto 2013), že ak im Rusko vydá Snowdena, že ho nebudú mučiť. V akom storočí žijeme? Netrestá sa zločin, ale ten, kto naň poukáže. Aká civilizácia, s akými hodnotami, nám chce vládnuť? Zomrel Mandela, americký prezident a britský premiér ronili povinné krokodílie slzy. Pričom ich krajiny boli spoluautormi i piliermi apartheidu. K fraške chýbal už len telegram od Ku-Klux-Klanu


Nepřihlášený uživatel

#1095

2015-03-11 14:38

Za všechny nešťastné slušné lidi,kterým hyeny zvané exekutoři zničili rodiny a dohnali spoustu lidí k sebevraždám se přidávám k této petici a doufám,že ti bezcharakterní exekutoři budou co nejdříve zlikvidováni!!!!!
Racek

#1096 Bezcharakterní exekutory nám zařídili bezcharakterní poslanci

2015-03-12 23:04

Bezcharakterní exekutory nám zařídili a odhlasovali bezcharakterní poslanci. Ano, ty hlupíku vole voliči, vytáhni si hlavu ze zadnice a zkus přemýšlet, kam ho strkáš (myslím voličskej hlas). Voliči, máš cos chtěl. Jaký hlas jsi volil, takový exekutory máš


Nepřihlášený uživatel

#1097

2015-03-20 19:20

podepisuji tuto petici protože mám zkušenost s tím nejhorším ex a jeho vykonavateli, všechny bych postřílela hajzly

Nepřihlášený uživatel

#1098

2015-03-31 05:36

Souk exe je jak gestapo má večí pravomoce jak policie cr . Můžou si dělat co chtějí vlézt kam chtějí a vzít se co chtějí

Nepřihlášený uživatel

#1099 Re:

2015-03-31 19:17

#65: -  

 Tak je jasné,že každý soukromý podnikatel chce vydělat co nejvíc pro sebe,vláda exekutorům nastavila skvělé podmínky pro tento byznys,tak se holt nenažranci spolu s advokátama snaží no. A lidi? Co nám je po nich-my teď budeme mamonit. Ale lidi, oni už pomalu nemají z čeho brát,už celkem dost nakradli a lidi už nic nemají-ale sorry,stále se berou nové půjčky a hypotéky,tak vlastně kšeft pojede pořád


Nepřihlášený uživatel

#1100

2015-04-02 19:59

SMRT HRABIVÝM EXEKUTORŮM, KTEŘÍ PARAZITUJÍ NA LIDSKÝM NEŠTĚSTÍ!!!