Petícia za vystúpenie Slovenska z NATO a EU

slovencinar

#1 zla predlozka

2012-08-19 10:16

z nie s - z koho z coho

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-08-19 15:06


Viliam Chomo
Autor této petice

#3 Re: zla predlozka

2012-08-19 15:09

#1: slovencinar - zla predlozka

vdaka za upozornenie, opravene....zial v linku sa to opravit nedari, dufam ze to nebude robit neplechu

 


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Re: zla predlozka

2012-08-19 17:19


Nepřihlášený uživatel

#5

2012-08-19 18:32

Money < Love
avelanche

#6

2012-08-19 22:34

Chyba Slovenských politikov, ludia už pomaly prichádzaju na to že to bol spravený podraz na ludí celej Europy.

Nepřihlášený uživatel

#7

2012-08-20 00:09

NATO nie je obrannou organizáciou. Vojenské zásahy na územia iných krajín boli motivované túžbou po moci a prístupom k strategickým surovinám. Priniesli smrť civilnému obyvateľstvu; je zbytočné zdôrazňovať, že išlo aj o deti (a ich rodičov).
varujuci

#8 Kratka pamat

2012-08-22 12:23

Priatelia, v televizii sa reporter pytal studentov co im hovori 21. august 1968. Vacsina nevedela, alebo len tapala. Vy tu chcete len tak vystupovat z organizacii ako NATO, EU? Viete vy vobec aka je obranyschopnost SR? A co by sme za to dali, keby sme boli v 1968 v NATO.Neviem kolko ma rokov pan Vilam Chomo, ale vystupenie SR v tejto faze nasho vyvoja by nas velmi poskodilo. Je potrebne domysliet vsetky suvislosti. Jediny, kto by sa z toho radoval a mozno mal aj osoh by boli pohrobkovia byvaleho ZSSR sediaci dnes v Kremli. Ak vystupit z NATO, tak az po zalozeni inej bezpecnostnej organizacie.
Vako

#9 Re: Kratka pamat

2012-08-22 16:15

#8: varujuci - Kratka pamat

Varujúci... proti komu by si sa chcel chrániť tou tvojou potrebnou bezpečnostnou organizáciou teda pokiaľ nie voči NATO samotnému? To však nie je dôvod ale zbabelosť najväčšieho zrna ktorú vidíme vo vládach :"pome tam lebo sú najväčší, je jedno čo budeme páchať ale mi budeme v bezpečí" ... tak to myslíš? Poznáš vetu: "ten čo obetuje slobodu za bezpečie si nezaslúži ani slobodu ani bezpečie"?
Podľa mňa jediné riziko je byť v tejto organizácii. Organizácii ktorá pustoší celí svet aj vlastné obyvateľstvo...zotrvávaním v nej len podporujeme toto šialenstvo. Je na nás daňových poplatníkov čomu prispievame. To my sme zodpovedný za toto všetko. A pokiaľ nevieš o čom hovorím tak nemáš len krátku pamäť ale aj oči.

Pago

#10 Re: Kratka pamat

2012-08-22 23:18

#8: varujuci - Kratka pamat

Je treba si uvedomiť že ZSSR nieje jedíná, ktorá tu hádzala omáčky na ľudí, hlavne ak ide o niekoho, kto je ovela horším, aj keď menej viditelnejším nepriatelom. Obranyschopnosť a vlastný priemysel a výzkum v danom smere, ako pomaly v každom inom sme si odklepli koniec koncov sami, takže kydať nieje na koho druhého, no odchodom od ních bude obyčajnému slovensku lepšie nájsť tých, čo za to popravde u nás môžu ... a tým aj ku konečnej zmene ako ích prístupu, tak aj našej budúcnosti.

Crosshair

#11 Re: zla predlozka

2012-08-24 10:13

#1: slovencinar - zla predlozka

nech si píše jak si píše ale nieje tu napísaný dôvod prečo by som to mal podpísať, aké sú dôkazy že nám ničia slovensko.. to bby ma zaujímalo

horalka

#12

2012-08-24 10:15

prečo nespravíš osobitne dve petície? EU stop, Nato - pokračovať
Free Man

#13

2012-08-24 10:50

čo tak urobiť petíciu pre priamu demokraciu a potom uvidíme čo bude ďalej .... to by som podpísal a myslím že aj viacej ľudí ako toto. Najprv oslobodme náš ľud, a potom môžme bojovať za práva iných, NATO nieje zlá organizácia .. teda čo sa týka účelu, no chce to vládu ktorá bude verejne na nahlas vystupovať proti veciam ktoré tu opisujete všetci dookola ... no za opustenie EU som jednoznačne, no v prvej rade to chce revolúciu ako bola na Islande potom nech sa ľud rozhodne sám kde chce alebo nechce patriť, bez útlaku, korupcie alebo vydierania .... SLOBODNE ...

Nepřihlášený uživatel

#14

2012-08-24 13:31

Koment k petícii? To je nič, v skutočnosti tento biedny život nikomu nevadí ako veľa iných vecí tu v SK, inak by s tým už dačo robili a tým čo to skutočne vadí, čo by šli do ulíc, tých je málinko a akurát by ich vysmiali. Nie vládu ale samotných ľudí by som začal jebať po krížoch s palicou od domu ku domu a po tých tupých zadubených hlavách, nech sa im zobudí mozgová činnosť ak má ešte kde...:-D

Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Re: zla predlozka

2012-08-24 15:05

#3: Viliam Chomo - Re: zla predlozka

v prvom rade zacnite od Slovenska a od vlady, to co si volime, robi to, kde sme...


Nepřihlášený uživatel

#16 Re:

2012-08-24 15:09

#13: Free Man -

presne tak...tento nazor sa mi velmi paci a som za...


Nepřihlášený uživatel

#17

2012-08-24 16:57

V roku 1999 Českej republike hrozila omnoho krvavejšia agresia...

V marci 1999 pripravovali západní agresori zločinecké letecké bombardovanie suverénneho štátu Juhoslávie. Západní agresori ultimatívne "požiadali" ČR a SR o prelet a pozemný prechod ozbrojených síl NATO cez suverénne územia. Slovenská vláda bez odporu odsúhlasila prelet a prechod agresorov cez územie Slovenska. Inak to bolo v ČR..., česká vláda ešte po ultimatívnej hodine stále rokovala, pretože väčšina členov vlády bola proti... Počas zasadania vlády volal jej predsedovi službukonajúci generál generálneho štábu, že z územia Nemecka porušili vzdušný priestor ČR letecké zväzy a mieria smerom na Slovensko a požiadal ho o pokyny, ži sa má ČR brániť...?!

Západní agresori mali v pláne aj variantu, že ČR prelety a presuny neschváli... Na letiskách v SRN boli v pohotovosti leteckí sily NATO, ktorí mali za úlohu silou preraziť obranu územia a vzdušného priestoru ČR. Na východných hraniciach SRN hliadkovalo lietadlo AWACS, ktoré sledovalo činnosť radarov a protileteckých útvarov na území ČR, rovnako bola spohotovostnená agentúrna sieť CIA a diplomatický zbor... Všetko bolo pripravené na skutočne vojenské napadnutie ČR...!!! Keď sa členovia vlády dozvedeli, že vojská NATO, aj bez vládneho súhlasu, narušili veľkou silou suverenitu štátu, dodatočne odsúhlasili ich vstup... Ak by bol službu konajúci generál nariadil čo i len zvýšenú pohotovosť, boli by zapadni agresori považovali zvýšenú činnosť radarov a protivzdušnej obrany, za prípravu na obranu a v tom okamihu by boli ciele v Čechách napadnuté vojenskou silou...!!!

Len rozvaha generála v službe obrany štátu, zabránila tomu, aby zapadni agresori nevraždili aj v Česku...!!! O tomto, i keď len desiatky minút trvajúcom napadnutí suverénneho štátu sa hovoriť nesmie... I keď svojou doktrínou bolo podstatne hrozivejšie a s fatálnejšími následkami, ako to v auguste 1968...

Definitíva

#18 Vystúpiť z EÚ.

2012-08-24 21:37

EÚ je zločinecká organizácia, ktorej samozvaní a samoinštituovaní bosovia slúžia finančnej oligarchii, finančne zotročujú finančne nevzdelaných občanov, firmy a štáty, pokúšajú sa o centralizáciu moci.

Dotačný systém vysoko zvyšuje náklady pre poľnohospodárov aj pre verejnú sféru, je zdrojom korupcie a rozkrádania, je nástrojom moci pre finančníkov a politikov. Náklady na dotácie sa násobkom vracajú ku ich poskytovateľom.

Americký konzumný spôsob života je masové ohlupovanie občanov s cieľom zbohatnutia vládnucich špičiek, získania peňazí za zdraviu škodlivý a nekvalitný tovar, je amorálny, je dlhodobo neudržateľný, ničí životné prostredie a ohrozuje existenciu civilizácie na Zemi.

Demokracia sa stala ideologickým nástrojom politikov na zvolenie svojich vyvolencov, treba zrušiť politické strany a zaviesť priame voľby, vladnuť nesmú samozvolení politici, ale odborníci z konkurzu.

Morálny kredit musia mať ľudia, ktorí aktívne tvoria nové hodnoty pre spoločnosť a nie pasívne zložky spoločnosti, ktoré sa vezú, nezmyselne administrujú, zneužívajú vytvorené zdroje pre svoju existenciu. A už vôbec nesmú mať kredit sociálny paraziti, napr. finančníci bohatnúci z úrokov , ktorí cielene zadlžujpú firmy, štáty a ohlúpnutých občanov a odsávajú tak bohatstvo spoločnosti do vlastných zdrojov, z ktorých potom skupujú svetový potravinársky, farmaceutický priemysel, energetické zdroje,... planéty a neštítia sa žiadneho klamstva ani vojnových konfliktov.

Občania končia školu finančne a sociálne negramotní, strácajú stále viac slobôd a sú finančne zotročovaní, nemajú čas na rodinu a výchovu detí. Technicky a kultúrne vyspelá civilizácia je už dávno v demografickej kríze znižovania počtu jedincov v porovnaní s parazitmi spoločnosti. Prežije ten, kto sa rýchlejšie množí, zažívame koniec jednej civilizácie, ktorá pochováva sama seba.

Niekto nám tu hovorí, že morálne je byť klamárom, podvodníkom, parazitom, že morálne je to čo povie bankár, politik, farár. Podvedomie dnešných ľudí nemá fixované morálne zásady nutné na prežitie spoločnosti. Ľudia sú stádové ľudské zvieratá, ktoré potrebujú mať vodcu, bez vodcu žiť nevedia. Ľudia potrebujú nových vodcov, ktorí inštituujú morálku udržateľného a neustáleho rozvoja civilizácie bez kríz, bez parazitov a sociálnych inžinierov, ktorí budú nezištne pracovať pre blaho spoločnosti. Skúste čítat Levašova, píše o histórii ľudstva a o morálke, ktorá dá šancu civilizácii prežiť. Ľuďom treba dať Boha iných kvalít. Tu popísané myšlienky sú výsledkom politiky zločincov EÚ a a vlád štátov.
actros0102

#19 Re: Kratka pamat

2012-08-25 15:46

#8: varujuci - Kratka pamat 

 Vazeny priatelu.Neviem o tom ze vstup do Nato alebo EU by malo nejaky aj minimalny vplyv nato ze ze dnesny studenti budu vediet co sa stalo v roku 68. Skor si myslim opak. Pretoze dnesna EU funguje tie na bazi propagandy ktoru pozname z pred roku 89. To si myslim ze je skor chyba skolstva a vyuky ako takej celkovo a to ze dnesny mlady maju zaujem len o facebook, smartphon-y, televizne programy typu superstar, farma, hotel paradise a im podobne ktore iba ludom vymielaju mozog.  Keby sme v roku 1968 boli v NATO nic by to nezmenilo,tak by sme boli na druhej strane rieky a co? Aj tak by sme boli iba kolonizovany, len zapadnym systemom, ktory sa teda nijak zvlast nelisi od toho vychodneho. Vy si snad pripadate ze zijete v ozajstnej demokracii?! Kedy sa vas ktorykolvek z politikov naposledy spytal co chcete vy a nie oni? Mna teda nikdy ani raz a ani sa to nestane. Vazeny pane obranyschopnost SR?! Zobudte sa. Sme a aj ostaneme myslim tym vsetky EU krajiny len ako narazova vlna pokial sa bavyme o vojne takej ako ju pozname, lenze tie casy su prec. Ako ma che to vase skvele NATO ochranit pred teroristickymi utokmi pred ludmi v civile ktory prepasuju uplne lahko bombu aj spinavy skoro kdekolvek...NIJAKO! Ak si myslite ye to superne NATO prinasa mier, tak ste na obrovskom omyle, sme sucastou americkej masinerie (a to teda ziadny mier neprinasa-staci sa pozriet na poslednych 10 rokov)a pred tym sme boli tej sovietskej tak aky je v tom rozdiel?! ja som za vystupenie a poslanie domov vsetkych cudzych(americkych) vojsk z europy. Ziadny amici a ziadny rusaci a ziadne ich raketove zakladne a rozmiestnovanie ich vojakov na nasich uzemiach. Myslim ze uz stacilo. Neviem kolko mate vy vazeny pane rokov ale vela asi nie, pokial predsa radsej si nastudujte aj ten zapadny bordel nie len ten vychodny ktory sme dlhe roky zazivali. Potom zistite ze v nich ziadny rozdiel nie je.

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-08-26 13:09


ANTI NWO

#21

2012-09-18 17:45

Nechcem aby bolo Slovensko súčastou teroristickej organizácie NATO a židovského systému EU!!!!
didi

#22

2012-09-24 01:10

dúfam, že sa nazbiera toľko podpisov, aby sa touto petíciou farizeji a riťolezi EÚ ňou vôbec zapodievali
buchta

#23

2012-09-24 01:11

Názov by mal byť ináč "Petícia za referendum o vystúpení Slovenska z EÚ a NATO"

Ináč je to o ničom
paragraf

#24 táto petícia je neplatná, lebo

2012-09-24 15:16

podľa Zákona č. 242/1998 Z.z a 85/1990 Z.z. na Slovensku sa môže podať petícia len v písomnej forme - takže toto nemá absolútne význam


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Re: zla predlozka

2012-09-27 15:17