Chceme, aby hokejový turnaj OH 2014 vysílala ČT4


Nepřihlášený uživatel

#151

2013-01-07 15:58

Stačí že se Nova plete do motosportů, kde dají uprostřed závodu reklamu na jejich úžasný film, či Ordinaci v Růžové zahradě a vy, místo abyste pozorovali závod, díváte se na vypatlané reklamy či upoutávky. Achjo.

Nepřihlášený uživatel

#152

2013-01-07 15:59

zapalte novu !
Martin

#153 Bohužel

2013-01-07 16:53

Bohužel Nova si to koupila. A tím opět vyjádřila, že na diváky zvysoka kálí...
Poly

#154 i s respektem k tržnímu hospodářství -

2013-01-07 18:13

ne vždy je nejvyšší nabídka ta nejlepší
Monika

#156 VOLTE KARLA NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:35



http://radek-velicka.cz/?p=2094
Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?

K samotnému Havlovi prohlásil: „“Tudíž jsem se opravdu naučil od vynikajícího učitele, co tento úřad obnáší.“ A že je Havel pro něj nedostižným vzorem. Jak to myslí s tím vzorem? Třeba je ten vzor v tom, jak se na Havla v devadesátých letech díval Karel Kryl: „Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem. Pod střechou velký partaje se u koryta sejdem.“ Tak vkusně Havla a jeho prezidentování Karel Kryl označil.

To je asi ten nejlepší knížecí vzor. Kníže Karel už v partaji u koryta je. Šmelinářský šmejd to je celá TOP 09 s Kalouskem v čele. A nad tím vším spící duch a prezident, kterému sice nebudete rozumět, ale budete vědět, že jeho názory se nemění.

Jeho slib, že EU pro něj není do budoucna jako superstrát realitou, trošičku pokulhává, když víme, že je členem Bildebergu. Organizace založené nacistou a šlechticem, které jde o globální ovládnutí světa. Potom se zaručil, že jako prezident chce bojovat s korupcí. Která prezidentská pravomoc to umožňuje, tak to už neřekl. Ale asi to nebude tak horké, jelikož s korupčníky a s Kalouskem mohl bojovat již dnes a neučinil tak.

Proto co se mu dá uvěřit, tak pouze jedno, že by byl schopný, leda tak pokračovat v přerušených právdoláskařských zhovadilostech Havlových. Přetřásat prázdnou slámu a škodit. Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil. Děkujeme, nechceme.

Snad nikdo nechce, aby měl zase Karel Kryl pravdu: „Jel krajem divný kníže, a chrpy povadly, když z prstů koval mříže a z paží zábradlí, on z vlasů pletl dráty, měl kasematy z dlaní a hadry za brokáty, zlá slova místo zbraní…“
Mirek

#157 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:49


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.
zdesel

#158

2013-01-29 17:10

V komerční televizi uvidíme více reklam,nežli sportu!

Nepřihlášený uživatel

#159

2013-02-02 01:03

Myslím si,če platíme dost vysoké abonentské poplatky za vysílání čekké televize a hokej je nám milejší než nějaký turnaj v golfu, který si dnešní rádobi elita hraje.Česká televize pro tuto elitu, ale turnaje vysílá,sice pozdě v noci,ale vysílá.Tak že omezte tyto aktyvity a budetemít peníze na sport který zajímá většinu diváků této televize.

Nepřihlášený uživatel

#160

2013-02-03 15:38

ceska televizia je vyborna ma skutocne hodne odborniku bola by velka skoda kebynevysiela hokejovy turnaj olympiady

Nepřihlášený uživatel

#161

2013-02-11 15:23

Plně souhlasím, Nova prostě sport vysílat neumí, komentáře jsou hrozné , nemá to žádného ducha.

Nepřihlášený uživatel

#162

2013-02-13 18:32

Souhlasím i proto , že naši reprezentanti závodí za ČR a ne za Novu.Proto to má být Ceská televize a ne nějaká cizí odnož CME. P.M.

Nepřihlášený uživatel

#163

2013-02-23 10:40

nova sport neni na olimpysky hokej dělana

Nepřihlášený uživatel

#164

2013-03-05 21:04

Nova to jenom zpoplatní..
Mally

#165

2013-03-15 17:51

Typnu si, že by to Nova vysílala na svém sportovním kanálu Nova Sport. Ovšem blbé je, že tento kanál je již placený a hodně lidí ho nemá. Na FANDOVI.. mno, prostě ČT2 A ČT SPORT je NEJ!!!

Nepřihlášený uživatel

#166

2013-04-08 17:11

Nova a sport nejde dohromady!!!!!!Bude to tragédie.

Nepřihlášený uživatel

#167

2013-04-12 19:46

Pokud reprezentanti reprezentujou českou republiku, měla by to vsílat také České televize a né Nova, která do toho nacpe 1000 a jednu reklamu a ještě ke všemu bez Záruby a jeho týmu...
OoCz

#168 Nesledujte NOVU

2013-05-06 12:30

Ahoj,
udělejte to jednoduše - nesledujte NOVU až na to přijde, ale pusťte si zápas ONLINE ze zahraničního média. Tím jasně ukážete, že NEBUDETE podporovat NIČENÍ TRADICE vyblitou TV NOVOU!
pff

#169 Re: petice

2013-05-06 21:08

#2: nadenka.oki - petice

No, aby si nahrabala co nejvíc prachů na produkci ordinace v růžové zahradě, to je přeci jasné. :-)


Nepřihlášený uživatel

#170

2013-05-12 19:20

Pokud chcete, aby si to lidi užili o něco víc, tak nechte alespoň komentovat ČT4... nikdo není na vaše komerce zvědavej !

Nepřihlášený uživatel

#171

2013-05-12 19:38

JEDNOZNAČNĚ NOVA NEMÁ TAK VÝBORNÉ KOMENTÁTORY JAKO JE ROBERT ZÁRUBA!!

Nepřihlášený uživatel

#172

2013-05-12 19:42

Nevidím důvod proč by to nemohli vysílat na čt4. Jednoznačně na to tv nova nemá

Nepřihlášený uživatel

#173

2013-05-12 19:45

myslim ze nova nebyla nikdy na sport. tak proc to menit?

Nepřihlášený uživatel

#174

2013-05-12 19:48

nova na to nemá

Nepřihlášený uživatel

#175

2013-05-12 19:49

byl by to trapas pro česko