Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů / Oznámení / KDYŽ SE CHCE, TAK TO JDE ! - NĚKOLIK Z MNOHA MOŽNÝCH INSPIRACÍ PRO OSTRAVU ! / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-02-27 07:43

...jenže u nás by to bylo:
Poplatek za psa s čipem - 1.500,-Kč
Poplatek za psa bez čipu - 4.500,-Kč
S pozdravem P.H.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2014-02-27 18:19

#1: -

Dobrý den,

občané by si už mohli třeba konečně chytře zjistit, že Ostrava je takový stát ve státě. Už jste někdy viděli na stole 10 miliard? Víte, kolik má Ostrava rozpočet? Víte, kolik to je miliard? Víte, kam ty miliardy tečou? A není jim to těm radním trapné při takových obrovských sumách ždímat z chudáků lidí poplatky za zvířata a ještě za čipy? Že jim není hanba. Ostrava není žádná vesnička s milionovým rozpočtem, kde poplatky za psy mohou hrát roli. Je to hnus. Ať to celé čipování zruší včetně poplatků a investují do programů te moderně nazývané resocializace zvířat a komunikace s občany.

Necipujtenas.CZ
Nepřihlášený uživatel

#3 Oficiální zápis z 30. jednání zastupitelů Ostravy (19.2.2014) - téma čipování a svoboda slova

2014-03-05 14:58

Zápis z 30. zasedání zastupitelů Statutárního města Ostravy ze dne 19.2.2014 mj. s tématikou nelegálního povinného čipování již označených domácích zvířat a řešení této otázky od 1.1.2014 dle nového Občanského zákoníku včetně ochrany základních práv a svobod občanů. Dotčené body jednání: Úvod, bod č. 7 s názvem „Žádost Spolku Lungta o podporu mezinárodní kampaně „Vlajka pro Tibet“ a vyvěšení tibetské vlajky na budovu Radnice města Ostravy dne 10. 03. 2014 “ a především k bod č. 19 s názvem „Návrh na nové vzory dokumentů" Útulku pro nalezené psy v Ostravě-Třebovicích" a pověření ředitele Městské policie Ostrava k rozhodování a uzavírání smluvních vztahů“.

Dokument v PDF zde: http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/jednani-zastupitelu-mesta-ostrava-19-2-2014-nelegalni-cipovani-jiz-oznacenych-zvirat.pdf

Podrobný výklad celé problematiky je pak k dispozici v samostatném materiálu ZDE: http://www.necipujtenas.cz/fakta/legislativa/nezakonne-cipovani-jiz-oznacenych-zvirat-cr.aspx

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/42/Eye_of_a_dog.jpg/800px-...

Necipujtenas.CZ
Nepřihlášený uživatel

#4 Plány na čipování lidí v Rusku - pravdu měli Ti, kteří říkali: Nejprve zvířata, pak lidé!

2014-03-08 19:01

RUSKÉ „ДЕТСТВО-2030“ = ČIPOVÁNÍ DĚTÍ! RUS - Krátce z obsahu článku:

Přelom let 2013/2014 překvapil občany Evropské unie a Spojených států amerických celou řadou nepotvrzených spekulací o zavedení státem vyžadovaného povinného čipování dětí/novorozenců a starších: tzv. ´neproduktivních´ lidských bytostí - důchodců. Tyto informace byly pravděpodobně uvolněny v souvislosti s blížícími se volbami do Evropského parlamentu. Světové veřejné mínění však přitom zcela opomnělo upřít svou pozornost na velmi závažný vývoj reálných technologických trendů v Ruské federaci.

Společenství webu Necipujtenas.CZ získalo z otevřených zdrojů dokumenty, které jednoznačně potvrzují, že významné ruské vědecké kruhy napojené na nejvyšší vládní místa připravovaly cestu pro doslovné čipování dětí. To vše v rámci jejich nijak neutajovaného/seriózně zpracovaného projektu s názvem „Dětství 2030“ („Детство-2030“), který byl protěžován v letech 2008 - 2012, byl dostupný k prostudování každému uživateli Internetu a jeho prezentace proběhla mj. v rámci oficiálního ruského pavilónu na prestižním Expu 2010 v Šanghaji. Zcela nepokrytě promýšlel možné scénáře/tendence vývoje společnosti s nutností jednat v praxi co nejdříve tak, aby se podařilo zabránit vědou identifikovaným/možným negativním jevům.

Odborníci z týmu kolem projektu „Dětství 2030“ pojmenovali následující důležité trendy současnosti a navrhli jejich řešení:

  • raketová rychlost vývoje elektronizace lidstva
  • nutnost být neustále připojen k informačním sítím a technologiím - Internet
  • nové možnosti celoživotního vzdělávání bez potřeby návštěvy škol
  • život lidí v prostředí virtuální reality s plnou seberealizací - prožívání mnoha typů doposud pouze pro většinu občanů nedostupných životů
  • rozpad tradiční rodiny
  • zavedení státem vyžadovaných „průkazů správného rodiče“ bez nichž by nebylo vůbec možné vychovávat jakékoliv potomky
  • odebírání dětí z rozpadlých rodin a jejich státní převýchova/kontrola/indoktrinace
  • posléze v konečném důsledku také nástup tzv. „čipizace“ („чипизация“ - mikro/nanočipy), nebo-li čipování dětí/mládeže i dospělých osob s cílem umožnění bezprostředního propojení člověka s informačními sítěmi, zajištění změny/zlepšení lidských tělesných a intelektuálních schopností, především pak daleko efektivnější státní i tržní/marketingové/informační kontroly

To vše za účelem údajného zkvalitnění života dítěte, rodiny a společnosti. Rusko si mělo díky tomu zachovat i v budoucích desetiletích statut globální velmoci („великая страна“).

„Детство-2030“ bylo obšírně ze všech stran probíráno v ruských sdělovacích prostředcích. Jakmile se o tomto projektu (tzv. „Форсайт“ - angl. „Foresight” - dlouhodobá předpověď vědecko-technologického vývoje založená na reálných faktech/výzkumu odborníků) dozvěděli obzvláště pravoslavní věřící, dokonce značná část vědecké obce a především konzervativně založený ruský národ: téměř okamžitě vznikl vůči „Dětství 2030“ mohutný národní odpor. Lidé svolávali občanské výbory na ochranu rodiny/soukromí/svobody vůči nástupu juvenilní justice, se kterou si projekt oprávněně spojovali. Občané také aktivně participovali ve velmi „divokých“ televizních debatách, sepisovali protestní petice, posílali podněty a dotazy, pořádali masové demonstrace včetně všeruského sjezdu rodičů v Moskvě. A světe div se: v Rusku uspěli.

Disenty lidu vůči projektu „Dětství 2030“ se staly jednou z mnoha důležitých příčin cca dvaceti osmi procentního úbytku hlasů pro vládní ruskou politickou stranu „Jednotné Rusko“ („Всеросси́йская полити́ческая па́ртия «Еди́ная Росси́я»“) v parlamentních volbách roku 2011. S nástupem (staro)nového presidenta Vladimira Vladimiroviče Putina („Влади́мир Влади́мирович Пу́тин“) v květnu roku 2012 byly krok za krokem podobné technologicko-vizionářské projekty předchozího vedení jdoucí proti pocitům lidu a tradiční rodině většinou postupně utlumovány a transformovány do jiné - veřejnosti přijatelnější - podoby, zpočátku oficiálně z finančních důvodů, později již také ze zásadových/ideových.

Progresivní vědci napojení na některé politiky v okolí minulého presidenta Dmitrije Anatoljeviče Medveděva („Дми́трий Анато́льевич Медве́дев“ - ve funkci od 7. května 2008 až do 7. května 2012) si alespoň v praxi vyzkoušeli, že zásadová/věřící veřejnost má stále velkou sílu a dobře si pamatuje, jaké pokusy na ní prováděli sociální inženýři za minulého režimu. V zemi s tak mohutnou revoluční tradicí není radno s lidem laškovat a pokoušet se mu v současnosti nalinkovat „skvělou budoucnost“ s mikročipy, juvenilní justicí, totální státní kontrolou. K tomuto poznání dospěli také pod Putinovým vedením šéfové ruského státu.

Je to dodnes názornou ukázkou toho, že i v Ruské federaci lze dosáhnout svobodně, demokratickými/mírovými metodami realizace přání občanů. Je k tomu ale především nutná ochota aktivně se zapojit do společné/dlouhodobé práce, vzájemné naslouchání/vstřícnost mezi politiky/vědci/občany. O to více pak představuje tento fakt inspiraci pro Českou republiku a celou Evropskou unii.

Pro českého čtenáře bude jistě zajímavým zjištění, že z hlediska politické reprezentace vystupovali nejhlasitěji proti „Dětství 2030“ nikoliv pravicoví politici jakožto tradiční obhájci svobody člověka, nýbrž především paradoxně ruští komunisté („Коммунистическая партия Российской Федерации“), ale také třeba členstvo vládní Putinovy/Medveděvovy politické strany „Jednotné Rusko“ („Всеросси́йская полити́ческая па́ртия «Еди́ная Росси́я»“) a samozřejmě pravoslavní duchovní9 („Русская Православная Церковь Московского Патриархата“).

Představuje to svým způsobem výzvu obzvláště pro komunisty v ČR. Vždyť něco takového bylo pro ně ještě nedávno naprosto neslýchané. Přeci levice - ke své škodě - obzvláště v Ostravě urputně odmítala pomáhat hájit svobodu člověka na úkor tzv. údajné „nutnosti obnovit opět pořádek“. Mnoho občanů se však posléze oprávněně ptalo: Jaký? Nový světový nebo ten starý/předlistopadový?

Níže se můžete seznámit s podrobnostmi kolem ruského projektu s názvem „Детствo-2030“ („Dětství 2030“), který měl podporu nejvyšších vládních míst Ruské federace a ukázal také nebezpečné trendy v myšlení globálních, tedy zároveň některých českých/evropských/amerických aj. elit. Veřejné mínění si jistě uvědomuje: Velmi mocní/bohatí lidé mohou rozhodovat skrze své ´neomezené možnosti´ o zákonné úpravě společenských vztahů. Proto by občané měli být vždy v nejvyšší možné míře pohotovosti, pokud budou existovat takové projekty, prosazující mj. implantace cizích elektronických zařízení (mikro/nanočipy aj.) do živých těl (zvířat i lidí), vyžadující povinné identifikační označování bez možnosti výběru klasických metod označení a s tím související omezování svobodného života člověka/rodiny a celých národů. Ono pověstné: „Nejprve si čipování vyzkoušíme na zvířatech, pak přijdou na řadu lidé,“ tak nyní dostává naprosto reálnou podobu.

Tento článek přináší dále především ukázky z mohutné celospolečenské/ruské/mediální i odborné diskuse, kterou daný projekt „Dětství 2030“ rozpoutal. Vždy zde přitom rezonovalo velké téma: Obrana občanů před vměšováním státu do soukromí/víry, před rozbíjením tradiční rodiny a propagovanými možnostmi čipování dětí/mládeže/lidí.

Celý text článku je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/ruske-detstvo-2030-cipovani-deti-rus.aspx

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/o-childhood-2030-microchipping-chi...

Necipujtenas.CZ
Nepřihlášený uživatel

#5 A úplně stejné je to i s technologií povinného čipování - Zbyněk Stanjura - výborně! :)

2014-03-09 15:08

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/zbynek-stanjura-9-3-2014-ct24-otaz...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.necipujtenas.cz