Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Jan Šinágl

#26 Marek Řičář přeložen do méně nebezpečného oddělení

2014-06-22 07:11

Pan Řičář je stále pod velkým tlakem ve věznici Všehrdy u Chomutova. Byl alespoň přeložen do klidnějšího a méně nebezpečného oddělení. Dosud byl umístěn mezi tou nejhorší lidskou spodinou, kde mu šlo o psychické a fyzické přežití. 24 hodin denně byl ohrožen na životě!

Jan Šinágl, 22.6.2014

Nepřihlášený uživatel

#27

2014-06-22 22:23

Tuto zemi ovládla Policejně justiční mafie.
www.K213 První doložená a zmapovaná oběť opatrovnické mafie, Pohřeb zbabělých křiváků, Brněnská dvojčata, Zázraky ještě neumíme, zázraky do 24 hodin ano, Policie vyklidila město, Farář s policajtem zneužiti k umlčení otce, kterému chrudimské úřady zlovolně dohnaly dceru k sebevraždě.
Policajt Zdeněk Štengl, který na mne vykonstruoval křivé obvinění z napadení tyranů mé dcery kandidoval v posledních volbách do poslanecké sněmovny za SPOZ / STRANA PŘÁTEL ORGANIZOVANÉHO ZLOČINU/.
V mém případě šlo o pomstu za dopis bývalému předsedovi Senátu Petru Pithartovi, který zastupoval chrudimský region, ve kterém žiji.
prokazatelně se domlouvali okresní ředitel policie ČR Chrudim Mgr. Petr. Kučera, předseda soudu JUDr. Pavel Esser, náměstkyně OSZ komunistka Mgr. Hana Procházková, okresní státní zástupce bolševik JUDr. Vladimír Kytner, advokáti JUDr. Vlastislav Peřina, Mgr. Jana Malá, JUDr. Petr Gallát, Mgr. Zuzana Dostálková, JUDr. Jaroslav Kubišta.
Advokáty spolupracující s policejně justiční mafií kryje vedoucí kárného žalobce ČAK JUDr. Marcela Marešová, dnes již PhD.
Více na http://ley.cz/komarek
Sledujte zpravodajství Jana Šinágla a o.s. K213
Jiří Komárek
Jan Šinágl

#28 Otřese Českou republikou kauza Řičář jako s USA kauza Watergate?!

2014-06-23 09:43

Jan Šinágl

#29 Otřese Českou republikou kauza Řičář jako s USA kauza Watergate?!

2014-06-23 12:17

Další závažné a otřesné informace k případu ing. arch. Marka Řičáře! - S Věrou Jourovou to k soudu vůbecParoubek Jiri nedošlo ze dvou důvodů, jednak ještě ve vyšetřovací vazbě řekla, že všechno dělala na přímý pokyn Paroubka, tím jej motivovala k tomu, aby se postaral o její záchranu.

Kauz už je moc. A v tom se skrývá nebezpečí - Vážné hrozby se v Česku stávají pouhou potravou pro hospodský žvást - Jaké politické krytí vlastně měl odstoupivší ředitel protikorupční policie Martinec? - Kdo osvobodil paní Jourovou? – Věra Jourová, soudce Jan Hurdík a jeho otec - Začíná konat také policistka Knappová, která má s Řičářem nevyřízené účty z roku 2005-6, kdy na pokyn vedení tehdy zlikvidovala architektem dodaný důkaz o vydírání a podovodech ze strany Doležela a Péti... Jdou novináři politikům tak na ruku?

Zdeněk Doležel (kauzy 5 v českých na stole, Unipetrol, Biolíh, Budišov, šéf úřadu vlády premiérů Grosse a Paroubka, personální šéf Ministerstva vnitra za ministra Grosse, atd.) stál na počátku roku 2007 za instalací plk. Martince do funkce náměstka ředitelky ÚOKFK. Pod vedením tohoto Doleželova přítele a spojence ÚOKFK začíná v letech 208-10 realizovat trestní stíhání svědka v kauze Budišov architekta Řičáře přesně podle scénáře mediálně prezentovaného v předcházejících měsících v kauze Budišov obviněnými Doleželem, Péťou a Jourovou - V roce 2004 to byl právě Doležel, kdo z Paroubkova úřadu vlády zajistil jmenování Jourové do funkce náměstkyně ministra MMR Martínka – K dispozici je e-mail Jourové starostovi Péťovi, ve kterém to sama přiznává a děkuje za to - Po smrti obžalovaného Péti z kauzy Budišov na jaře 2009 ÚOKFK sděluje Ing.arch. Řičářovi obvinění ve věci Bono publico Čechy a to čirou náhodou pouhé 3 dny před zahájením soudu s obžalovaným Doleželem v Třebíči – soud je zároveň pohřbem kauzy Budišov, která byla péčí SZ Borise Havla rozdrobena a její poslední část v Třebíči ukončena zproštěním z důvodu smrti hlavního obžalovaného... a s odkazem na nevěrohodnost čerstvě trestně stíhaného svědka Řičáře…

http://www.sinagl.cz/postrehy-a-komentare/4204-otrese-ceskou-republikou-kauza-ricar-jako-s-usa-kauza-watergate.html
Eva Vaníčková
Nepřihlášený uživatel

#30

2014-06-23 18:05

Pod tuto petici jsem se podepsala s velkou chutí. Protože znám Marka i jeho rodinu, sleduji případ od začátku a mohu potvrdit skutečnosti v petici uvedené.
Ráda bych se dočkala dní, kdy by v naší republice byli trestáni skuteční viníci, bylo ctěno právo a kdo by chtěl druhé klamat a okrádat, musel by počítat s tím, že mu to neprojde. Jak si dnes někteří lidé u nás představují svobodu a demokracii, nad tím zůstává rozum stát. "Spravedlnost po česku" může vést jenom k tomu, že se celá naše pohnutá historie může opět opakovat a naše takto pojímaná svoboda skončit opět v něčím područí.


Nepřihlášený uživatel

#31

2014-06-26 17:24

K těmto nepravostem nesmí člověk zůstat lhostejný. Nejen že se to může stát každému slušnému člověku, ale hlavně proto, že TOHLE SE PROSTĚ NEDĚLÁ.
Kamjdu

#32 Re: Re: Re:

2014-06-28 11:27

#20: - Re: Re:

Lžete. Pan MUDr. Rath je taktéž nevinen a i nadále je týrán sofistikovanými darebáky.

Václav Princ
Nepřihlášený uživatel

#33

2014-06-30 08:01

Jsme ve složité situaci v údajně demokratické zemi, kde není možné se domoci práva. Můžeme o tom svobodně mluvit, demokraticky psát, ale právo nám stále uniká a lidská práva jsou v ČR porušována. Současný stav práva je v ČR neudržitelný. Náš stát, jeho úředníci, policisté, státní zástupci a dokonce i soudci beztrestně porušují základní lidská práva poškozených. Obávám se, že náš systém zašel příliš daleko. Stát je rozkradený a zadlužený. Nefunguje průmysl, zemědělství, školství je v chaosu, zdravotnictrví je předlužené a pacienti čekají na vyšetření nebo operaci také rok nebo jezdí v ohrožení života v sanitce 2 hodiny, než některá nemocnice pacienta příjme. Občané si možná ani neuvědomují, že podobná nedůvěra je i v případě doživotního vězně Kájínka. V těžké životní situaci u nás žije možná více než 20% občanů této země. Děti chodí do školy hladové nebo jejich rodiče jim nemohou dopřát odpovídající vzdělání nebo sport. To všechno máme po 25 letech primitivního antikomunismu.


Nepřihlášený uživatel

#34

2014-07-02 22:28

Ze šmejdů, co ovládli Ćeský národ je mi opravdu na zvracení.
Jan Šinágl

#35 Osobní dopis manželky ing. arch. Marka Řičáře, matky pěti dětí

2014-07-03 17:01

Jmenuji se Jaroslava Marková (dříve Řičářová), jsem manželkou architekta Josefa Marka (dříve Marka Řičáře), který Ricar partebyl nevinný Městským soudem v Praze protiprávně odsouzen k 6 letům vězení, konfiskaci veškerého majetku a 5 letům zákazu činnosti za údajné zneužití státní dotace, jejímž příjemcem jako architekt a autor projektu ani nemohl být. Jsem také matkou 5 dětí (2 dcer a 3 synů), které jsme společně vychovávali k životu v lásce a pravdě. Nejstarší Anna pracuje v cestovní kanceláři pro francouzskou klientelu, mladší Marie chce studovat němčinu a španělštinu, syn Štěpán studuje Obchodní akademii, Matouš už vyhrál první mezinárodní soutěž ve hře na klavír, Šimon končí základní školu. Drží se, jen už vědí, že Masarykovo „nebát se a nekrást“ se v ČR tvrdě trestá....
http://www.sinagl.cz/z-korespondence/4220-osobni-dopis-manzelky-ing-arch-marka-ricare-matky-peti-deti.html

P.S.

Tvrzení pana Václava Prince v předchozím příspěvku: "To všechno máme po 25 letech primitivního antikomunismu," zasluhuje pozornosti. To musí být už nějaká síla, která dokázala zemi tak kulturně, ekonomicky a mravně zničit. Kde všude jsou ty armády "primitivních antikomunistů", kteří zemi zničili a kde jsou tedy ti "praví občané" a proč nepomáhají slušným, nevinným lidem jako je pan Marek Řičář? Že by to byla zase práce primitivních antikomunistů?!

 

Jan Šinágl

#36 Brusel: V IT technologiích Česko vážně selhalo, autora nejlepšího IT projektu Marka Řičáře zavřelo!

2014-07-11 08:13

Jan Šinágl

#37 Persönlicher Brief Ehefrau von Archirekt Mark Ríčař, Mutter von fünf Kindern

2014-07-12 16:26

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-07-13 09:51



Nepřihlášený uživatel

#40

2014-07-14 12:12

Děkuji panu Šináglovi, že jeho prostřednictvím se mohu přidat ke spravedlnosti, tedy i podpořit pana Arch. Říčáře.

Ing. Petr Čech

Nepřihlášený uživatel

#41

2014-07-15 06:37

Mám obavu že jedinný soud který může nezávisle rozhodnout je ve Štrasburku. Držím moc pěsti

Nepřihlášený uživatel

#42

2014-07-16 19:55

Dopadl jsem podobně - s dotacemi. Na štěstí to sice byly jen statisíce, ale v každém případě mne to poučilo, že se soudní mafií u nás člověk nevyhraje!

Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Osobní dopis manželky ing. arch. Marka Řičáře, matky pěti dětí

2014-07-16 20:02

Joe

#44 Primitivní antikomunisté?

2014-07-16 20:06

To jste p. Šinágl špatně pochopil. P. Princ neviní primitivní antikomunisty ze špatné situace u nás. Já tomu rozumím tak, že je mu líto, že antikomunisté nemají možnost bojovat s komunizmem jinak, než primitivními prostředky a proto to daleko nedotáhli ani po 25 letech.

Nepřihlášený uživatel

#45

2014-07-17 07:38

Současná situace mne hluboce znepokojuje. Proč není odsouzen pan Bém? Proč je na svobodě Dr.Ráth? Co stojí za těmito projevy? Není rozhodnuto už předem? Nechci jen přihlížet!!!
Jan Šinágl

#46 Re: Primitivní antikomunisté?

2014-07-17 08:09

#44: Joe - Primitivní antikomunisté?

Otázka je, pane Joe, kdo je antikomunista, kolik je zde antikomunistů a co jsou to primitivní prostředky? Mnohým lidem nezbývá než se chovat "primitivně", když zákonnost a spravedlnost neexistuje a slušnost a kultivovanost je vysmívána (viz čl. 23 Ústavy ČR). Tzv. "antikomunisté" jsou v menšině a dokázali by ještě mnohem méně, kdyby se chovali "neprimitivně". Jejich chování není z velké části vůbec primitivní, ale deformovanou většinou a i díky médiím jako primitivní vnímáno. Ptejte se, proč je např. i mně po roky zamezovám přístup do veřejnoprávních médií, zato je o to více jimi šířena informace o mé "promitivnosti" a dáván opakovaně prostor mnoha bezvýznamným mluvkům, kteří nemají co říci.


Nepřihlášený uživatel

#47

2014-07-17 10:21

Doporučuji, aby při rozhodování o obnovení procesu rozhodoval jiný soud a v jiném kraji než dosud. Jinak hrozí to, co obvykle - zamítnutí.
Jan Šinágl

#48 Věra Jourová, skvělá ženská…?!

2014-07-17 11:19

Jan Šinágl

#49 Tschechische „Watergate“: DIE CAUSA ING.ARCH. JOSEF MAREK - ŘIČÁŘ

2014-07-17 14:03

Jan Šinágl

#50 Czech „Watergate“: Ing.arch.Marek Řičář & Fabricated Cause Bono publico – emergence and crucial poin

2014-07-17 14:05