Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Jan Šinágl

#76 Věra Jourová zdůraznila svoji nezávislost a týmovost…?

2014-09-30 12:36

Pravý prostor

#77 Jourová: „Znám cenu svobody“ … Opravdu? Svojí možná, ale co pana Řičáře?

2014-10-01 08:27


Nepřihlášený uživatel

#78

2014-10-01 12:10

Při pohledu na paní Jourovou se nemohu zbavit pocitu potměšilosti této osoby, která je schopná všeho.

Nepřihlášený uživatel

#79

2014-10-01 13:27

Přeju úspěch i když naděje není velká. Ruka ruku myje a kapři si sami rybník nevypustí, rovněž vyšetřovatelé a soudci si taky absolutně žádné pochybení a objednávku shora nesmí připustit.
Nezbývá než doufat.
Vlado

#80 Re: Re: Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár

2014-10-01 15:06

#70: Markus - Re: Nespravedlive odsouzený ing.arch. Ricár 

 Nemáte náhodou osobní zkušenosti s tím jak zamést se svědkem, zamést pod koberec a sám zůstat křišťálově čistý a ještě si užívat? Pak se vaší reakci nedivím, kdoví co máte na triku sám a v případě že by tady začlo náhodou platit právo a spravedlnost pro všechny stejně (u nás sci-fi) se jistě cítíte akutně ohrožen. Je vidět že jste osobně seznámen se zákony dělanými na míru všem hochštaplerům a zlodějům, hlavně těm na nejvyšších místech těmi na které by se mohl v budoucnu vztahovat. Nebude to i váš případ?


Nepřihlášený uživatel

#81

2014-10-01 19:14

je to hanba a škoda, že žádný z pravicových europoslanců-třeba pan Mach s epaní Jourové na otázky ohledně Budišova a pana architekta i pana marka nezeptal

Nepřihlášený uživatel

#82 Re: I tak to bude jen s odřeným hřbetem

2014-10-01 23:50

 #81: -  

Ani tak neudělala moc dobrý dojem: 

Jourová fails to convince. Czech Commission nominee failed to make commitments where it mattered.

europeanvoice.com/article/jourova-fails-to-convince

Za ni u nás ovšem tvrdě kopou MF-D a LN --- ze známých důvodů ...

Jan Šinágl

#83 Věra Jourová při více než přátelském „grilování“ v Bruselu naprosto selhala!

2014-10-03 09:10

Jan Šinágl

#84 Der Fall des Architekten Marek Řičář und Věra Jourová: In der Tschechischen Republik gilt immer noch

2014-10-03 12:31


Nepřihlášený uživatel

#85

2014-10-06 13:55

Přiznávám, že jsem v poslední době tento případ nesledovala, měla jsem jiné (zdravotní) starosti. Ale čtu-li dnes znova některé články a také vyjádření manželky pana architekta Řičáře/Marka, tak se mi celý příběh opět jeví jako velmi podivný, stejně jako už tehdy, když započal... Proto podporuji znovuobnovení procesu, byť za současné politické konstelace (vládne ČSSD (Paroubek tam má pořád kamarády) i ANO (Jourová) to bude skoro nemožné. Rodině pana Řičaře přeji ze srdce hodně sil a doufám, že vše dopadne lépe. Též věřím, že boží mlýny už melou... Irena Horešovská
Jan Šinágl

#86 Jaroslava Marková s dcerou Marií děkují za podporu a pomoc

2014-10-08 15:54

http://youtu.be/ez5KHOKktGI - České Budějovice 7.října 2014


Nepřihlášený uživatel

#87

2014-10-09 13:13

Též jsem pro spravedlnost pro všechny!!

Nepřihlášený uživatel

#88

2014-10-14 09:32

Svoboda není zadarmo, děkuji všem, kteří stojí vzpřímeně,
a nebojí se otevřeně hovořit o křivdách páchaných na rodinách s dětmi i jednotlivcích.
Jan Šinágl

#89 Re: Kdo stojí vzpřímeně?

2014-10-15 06:11

#88: -  Stojí a žije vzpříměně ten, kdo se bojí podepsat?

 

Jan Šinágl

#90 Podnět ing. arch. Marka Řičáře k podání stížnosti pro porušení zákona

2014-10-17 16:00

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-10-20 13:09


Jan Šinágl

#93 Návštěva vazební věznice v Českých Budějovicích

2014-10-27 17:03

abcdef abcdef

Michal Sadílek přidal příspěvek ve skupině Spravedlnost pro pana Marka-Řičáře

CZECHCONSCIENCE OF JUSTICE: http://youtu.be/QkJpx_JXcX4 - Vazební Věznice České Budějovice

PzD

#94

2014-11-20 08:31

Vážený pane Šinágle, v jednom ze svých článků citujete jednoho mého kolegu, JUDr. Jaroslava Anděla tak, že "Naše soudy jsou tak nezávislé, že jsou nezávislé i na zákonech".... Bohužel v dobrém a smířlivém smyslu jen tolik, že tím jste skutečně Ameriku neobjevili, neboť tato země se jen nazývá zemí "demokratickou", ale nikdy nebyla a v dalších ca osmi až deseti generacích ještě nebude. To samé ještě silněji platí o tom, že Česká Republika by snad byla "právním státem"; soudci českých soudů se zcela běžně a s vědomím o své absolutní nestíhatelnosti a tedy beztrestnosti dopouští trestné činnosti ve smyslu zjevného naplnění formálních i materiálních znaků tr.č. "Zneužití pravomoci úřední osoby" (§ 329 TrZ); a co se děje?? POLITICKÁ REPREZENTACE "DRŽÍ HUBU", PROTOŽE MÁ SAMA TOLIK MÁSLA NA HLAVĚ, ŽE VÍ PROČ -A TAKÉ VÍ, KDOŽE MÁ V RUCE TO NEJPOSLEDNĚJŠÍ RAZÍTKO K TOMU, ABY ŠEL KDOKOLIV Z NICH SAMÝCH DO BÁNĚ ANEBO MU EXEKUTOR, -TEN PACHOLEK A POHUNEK SOUDCŮ- ZA BÍLÉHO DNE, "ORAZÍTKOVANĚ" UKRADL CELÝ MAJETEK... To samé samozřejmě napříč platí na adresu Státního zastupitelství a Policie ČR. Neboť celá odborná právní veřejnost ví o nepsaných, ale o to pevnějších "egrementech o vzájemném neútočení" mezi OČTŘ a Moci Soudní. Takto zní celá pravda a na vině jsou jen a jen masmédia a volená politická reprezentace, kde tyto dvě mocné síly ruku v ruce udržují VĚDOMĚ tuto zrůdnost z důvodů vlastních obav o sebe samé, odůvodňujíce to tím, že to vše, "v zájmu veřejné stability a proti destabilizaci právního systému státu...", je nezbytné -a je to "ze všech zel ono zlo nejmenší"... 

Tak takhle, milý pane Šinágle, paní Říčářová -a všichni, kdož jste vlastníky přirozené inteligence a nejste ignoranty jen proto, že jste zrovna happy; -zítra totiž může celý systém "spravedlivé..."české justice semlít vás -A TO ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO TY HLUPCE, CO DŘÍVE ŘÍKALI, ŽE JIM SE TOHLE STÁT NEMŮŽE, PROTOŽE...

A úplně nakonec maličké zamyšlení:

Víte, kdo je nakonec jediný spokojen, že tu takto my všichni diskutující a přispěvající poodhalujeme skutečnou tvář "demokracie počesku" a skutečnosti vylučující materiální pravdivost Ústavou ČR zakotvené presumpce, nazvané tam "právní stát"??

No přeci všichni aktéři a producenti tohoto stavu justice, OČTŘ, zkrátka nástrojů státní moci.

ONI SI TOTIŽ NE NADARMO ŘÍKAJÍ:

"...DOBŘE ŽE TO TEDA VÍTE, ŽE MÁME ZUBY OSTŘEJŠÍ NEŽ ŽRALOK!; A ZATNEME JE DO VÁS ZNELÍBENÝCH BEZTRESTNĚ TEHDY, KDY SE K TOMU USNESEME!... "

 


}}}}  B E Z T R E S T N Ě ! ! !  {{{{


 
Jan Šinágl

#95 Re: Panu PzD

2014-11-21 15:11

#94: PzD -  

 A v čem jste objevil Vy Ameriku, pane PzD Vaším textem? Nic neznámého jste nám nesdělil? Stydíte se za své jméno, resp. nemáte ani odvahu se pod svůj názor podepsat? Zkuste napsat jak Vy sám aktivně pomáháte panu Řičářovi? Či co jste dosud sám dokázal dokázal změnit, nemáme-li si myslet, že jste jedním z těch, co umí jen kritizovat, zaujímat postoje, místo aby sám konal a byl příkladem ostatním, pokud si myslí, že to druzí dělají špatně a Vy to umíte lépe? Skuteční přátelé a kolegové pana dr. Anděla se nikdy za své jméno nestyděli. Byl za nimi vždy vidět kus poctivé, prokazatelné a viditelné práce. Tak jako byli oni viděni a za nic a nikoho se neschovávali. Z takových postojů jako Vy prezentujete mají politici radost. Vůbec v ničem je neohrožují, naopak jim pomáhají. Budu rád, když činy dokážete opak a že Vaše snahy nezačínají a nekončí jen na klávesnici PC. Jinak jste jen tzv. s prominutím "užitečný idiot", pokud ne rovnou rafinovaným příznivcem paní VJ. Vyloučíme-li hloupost, je to možnost dost reálná.   

PzD

#96 Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))

2014-11-22 07:43

#95: Jan Šinágl - Re: Panu PzD 

 Víceméně nevážený pane Šinágle.

Bez mého prominutí, -své dementní hrubosti ("užitečný idiot" atp.) si ponechte pro své blízké příbuzné, budou-li vám to trpět.

Jak jistě sám víte (a ví to i to samé procento čtenářů vašich článků...) 90 až 95% osob, majících soudnost a inteligenci s vámi příliš nesouhlasí pro několik vašich osobních vlastností: těmi hlavními jsou vaše bezpodmínečná umíněnost, absolutní neschopnost a nevůle přijmout jiný než svůj názor -tedy fatální egocentrizmus, až manický stav vaší mysli, "zamilujete-li se" do něčeho nebo někoho, kdy pak produkujete těžko srozumitelné, až litanicky rozsáhlé a proto nesrozumitelné a nepřezkoumatelné články; dokonce i vaše tvrdošíjné a z hlediska současné správné češtiny doopravdy OBSOLENTNÍ např.: "preSident", "deratiSace", "perSekuce", "repreSentace" kde to na drtivou část čtenářů působí jako aktuálnostně vyčpělé články -snad z údobí minulého století...nu a to nejhorší co je ve vaší povaze obsaženo: "KDO NESOUHLASÍ BEZPODMÍNEČNĚ SE MNOU, JE MŮJ ÚHLAVNÍ NEPŘÍTEL" jako hlavní motto vaší povahy a existence...

Víte, pane Šinágle, kdybych byl tak "chytrý" a zároveň hrubý jako vy, pak bych mohl ohodnotit vaši veškerou činnost třeba následovně: "TO CO DĚLÁ CELÉ ROKY PAN ŠINÁGL, MOCNÍ TOHOTO STÁTU VLASTNĚ VELMI MILUJÍ; -JE TO TOTIŽ JEJICH ""UŽITEČNÝ IDIOT"", KTERÝ LIDU ČESKÉMU JEN A JEN NEŠKODNĚ PO LÉTA SDĚLUJE, CO VŠECHNO SI JEŠTĚ BEZTRESTNĚ MŮŽEME MY MOCNÍ DOVOLIT..." Já to ale pane Šinágle na vaši adresu neříkám a neřeknu; naopak se domnívám, že děláte místy užitečnou činnost -bohužel způsobem, pro mnoho čtenářů nepříliš srozumitelným stylem.

Na závěr...:

VŮBEC VÁS PANE ŠINÁGLE NEVYZÝVÁM K TOMU, ABYSTE SE NAD SEBOU A SVÝMI NENÁVISTMI VŮČI VŠEMU A VŠEM, KDO SI DOVOLILI ODPREZENTOVAT COKOLIV JINÉHO NEŽ VÝLUČNĚ VÁŠ NÁZOR ZAMYSLEL, NAPŘ. PROTO, ŽE AČ V MÉM FEJETONU JE HNED V ÚVODU UVEDENO ""Bohužel v dobrém a smířlivém smyslu jen tolik, že..."", IHNED ÚTOČÍTE, URÁŽÍTE, STAVÍTE SE DO ROLE SAMOZVANÉHO SPASITELE SVĚTA, KTERÝ JEDINÝ MÁ PRÁVO NA PREVALENTNĚ SPRÁVNÝ(??) NÁZOR.

PROČ?: PROTOŽE SE S OHLEDEM NA OBECNOU ZNÁMOST VAŠEHO "FENOMENU NENÁVIDĚNÍ" DOMNÍVÁM, ŽE TAKOVÉHO ZAMYŠLENÍ NEJSTE KAPACITNĚ SCHOPEN.

S přáním hezkého dne a všeho dobrého, pane Šinágle,

PzD ;-)


Nepřihlášený uživatel

#97

2014-11-22 20:44

Přílišné množství nejasností lze objasnit pouze novým procesem...
Jan Šinágl

#98 Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))

2014-11-24 07:25

#96: PzD - Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-)) 

Děkuji panu PzD za vlastní autodiagnosu, jak jinak anonymní. Z osvětových důvodů ji jako ukázku uvažování, způsobů a chování, které nejsou v naší zemi zdaleka ojedinělými, ponechám. 

PzD

#99 Re: Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))

2014-11-26 07:57

#98: Jan Šinágl - Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-)) 

 Ostatní lidé si o vás, pane Šinágle udělají sami názor. Ty vaše "nenávisti" jsou doopravdy důkazem nějakého psychického nebo možná i psychiatrického problému. Vlastně jste jen hádavý a haštěřivý kritik čehokoliv a kohokoliv, kdo vám netleská.

Napadla mě paralela se severokorejským způsobem vládnutí....nesouhlasíš, netleskáš. Půjdeš do lágru. Na doživotí...

Nezapomeňte připsat nějakou další pitomost.....ať máte pocit posledního slova, pane Šinágle.

Jan Šinágl

#100 Re: Re: Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))

2014-11-29 08:19

#99: PzD - Re: Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-)) 

 Převážně jen anonymové píší v podobné, "hrdinne" formě a obsahu či pod smyšlenými jmény. Naleznete je na všech forech týkajících se věcí veřejných. Jde převážně o provokatéry, kazisvěty -  z přesvědčení, či placené. Předpokládá to vadu charakteru, nešťastného, zapšklého, nepřejícího, závistivého člověka, pokud vyloučíme duševní onemocnění či psychickou poruchu. Normální, spokojený člověk nemůže být schopen takovéhoto projevu. Většinou žiji sami, bez skutečných přátel. Nelze nad nimi nikdy "vyhrát". Důležité je se jimi nenechat odradit a nezaplevelit si jimi myšlení. Potvrzují jen správnost danné činnosti. Jan Werich: "Blbce nelze porazit, ale nesmí se to nikdy vzdát."  Miroslav Horníček: "Cech vám dokáže odpustit vše, jenom ne úspech." Jinak doporučuji ruský film LEVIATAN - je i o Pavlu Wonkovi, Marku Říčařovi a dalších obětech komunismu či postkomunismu. Na shledanou na VN v Praze 1.12.2014. Anonymové do mikrofonu mluvit jistě nebudou:-)