Petice,aby byla Iveta Bartošová pochována jen v rodinném kruhu


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-05-02 13:53

Rychtář je hyena,kdyby Ivetu opravdu miloval,věděl by,že by si pohřeb v rodinném kruhu sama přála!Krev není voda!!!

Anonymous

#2 Celebrita

2014-05-02 14:41

Osobně si nemyslím, že by Iveta chtěla být sama pochována v rodinném kruhu. Byla to celebrita a jako celebrita by si zasloužila mít i velkolepý pohřeb. Nechápu, co se tady děje za týatr se soukromým pohřbem... tím se nic nevyřeší. Problém je v panu Josefu Rychtářovi a jeho synovi, kteří si myslí, že si můžou dovolit VŠECHNO ! Ze dvou nabízených pohřbů se mi nezamlouvá ani jedna. Jeden má zmedializovat toho, který ji ke smrti dohnal a druhý zase ukrýt před fanoušky. A taky by bylo pěkné, kdyby se s ní přišli rozloučit lidé z branže. Ale ono to stejně nejspíš dopadne tak, že se to bude konat podle pana Rychtáře a na pohřeb nepřijde nikdo kromě Macury, aby se zase porvali.

Pavel

#3 Petice?

2014-05-02 15:04

K čemu ta petice bude? Snad si nemyslíte, že se jí bude někdo zabývat - Rychtář už vůbec ne. Jde o jejich soukromé rozhodnutí, které si musí vyřešit nejbližší příbuzní mezi sebou. Výzva - nechoďte na Pepův teatrální pohřeb, který chce zpeněžit, by byla lepší.

Nepřihlášený uživatel

#4

2014-05-03 11:21

Rychtáři ty zmetku! Dej od ní ruce pryč!
myiskaj

#5 Re: Celebrita

2014-05-03 11:35

#2: - Celebrita

ano byla celebrita, ale přání rodiny je přednější a vzhledem k tomu, co se kolem Ivety poslední roky dělo a hlavně psalo, se jejich postoji vůbec nedivím. Ideální varianta by byl soukromý pohřeb v rodinném kruhu a pak dejme tomu veřejné rozloučení pro kolegy, fanoušky atd. zvlášť ....


Nepřihlášený uživatel

#6

2014-05-03 11:45

Prosím dejte jí už pokoj at má už chiudák klid dost si toho holka v životě vytrpěla, nido jí nedokazal pomoct tolik lidí se kolem ní točilo a nic a tět když je mrtvá tak se každý oIvetu Bartošovou zajimá !!!Jen aby jsme v mediich zviditelnili dej jí buch lechkou zem

Nepřihlášený uživatel

#7

2014-05-03 12:23

chudák rychtář, ty lidi jsou fakt supi
elismi

#8 Re: Re: Celebrita

2014-05-03 12:49

#5: myiskaj - Re: Celebrita

Si to taky myslím! Pro rodinu klidné rozloučení ve Frenštátě, uložit ostatky tam odkud pocházela a kde má své kořeny a potom oficiální rozloučení. Tak to ať Rychtář si klidně pak pořádá. Rodina se zachová jak uzná za vhodné(podle mě se nezúčastní) a on ať se tam třeba po...

To že byl její manžel mu tohle umožňuje. To že i podle mě může za její smrt ho neomlouvá.... chvíli před tím neštěstím byl jak měsíček na hnoji (a to není z bulváru!) takže víc není asi co dodat!

Upřímnou soustrast celé rodině! Držte se! Tohle je pro všechny ta nejhorší doba ;( Jedinou útěchou je jen to, že teď už jí nikdo neubližuje, nic jí nebolí a všechno je jak má být ;( (vím, jak ta poslední věta zní, věřte slýchala jsem jí poslední dobou hodně často...a pomalu mi dochází, že je na ní něco pravdy....)


Nepřihlášený uživatel

#9

2014-05-03 13:06

rodina je dulezitejsi nez to PRASE...maminka ma pravo pochovat sve dite,a Artu ma pravo se rozloucit se svoji maminkou jen v rodinem kruhu...:( je mi to lito...preji vam s celeho srdce at se stane po vasem rodino Bartosova...

Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Celebrita

2014-05-03 13:08

#2: - Celebrita

Na jeji hrob muze snad kazdy prijit polozit kytku a zapalit svicku,a tak se sni rozloucit..ale kdo pujde na Rychtarovo rodinou hrobku polozit kvetiny? NIKDO

sestra

#11 pohřeb Ivety Bartošové

2014-05-03 13:17

Souhlasím s názorem,že na tělo Ivety má v první řadě nárok její maminka a syn Artur.pan R.potřebuje jen další mediální zviditelnění.Tak jak se chová on se nechová milující manžel,který truchlí pro svou milovanou ženu.Takhle se chová jen debil a nemocný člověk.měl by vyhledat lékařskou pomoc a ne se ucházet o cenu nejlepšího herce.Chce se snad dostat do Hollywoodu?je mi z něj na nic.Nemohl by jí už konečně nechat v klidu odpočívat?Pořád jen opakuje,jak jí miloval,ale takhle se nechová člověk který miluje.Je přesně typem domácího násilníka.Na veřejnosti vystupuje jako velký milovník,ale co se děje doma za zavřenými dveřmi,to raději nechtějme vědět.Možná i ta svatba byla pro ni jen z donucení.Potřebuje se jen mediálně ukazovat,protože teď nějakou dobu se už neobjevoval na titulních stránkách novin a to byla možná ta osudová chyba.Víc,k tomu asi není co dodat,ostatně obrazy,které Iveta namalovala svědčí o všem dost podstatném.Pořád jen kruhy,z toho jeden otevřený a druhý uzavřený.No řekněte,kdo je asi kdo?jednoduchá a prostá odpověď.I ty barvy?Červená krev,zelená,modrá a černá.No strach,zima a velký smutek.¨Pane R. vzpamatujte se a chovejte se jako dospělý,milující manžel,kterému navždy odešla jeho"láska".I když v jeho případě to byla spíše jen loutka,kterou ovládal a on byl jen loutkohercem.

Nepřihlášený uživatel

#12

2014-05-03 14:19

NESOUHLASIM S RYCHTAREM OHLEDNE JEHO DIVADLA S POHRBEM IVETY BARTOSOVE A MOC SI PREJI ABY BYLA POCHOVANA JEN V UZKEM RODINNEM KRUHU,AT NAJDE KONECNE PO SMRTI KLID.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-05-03 14:27



Nepřihlášený uživatel

#14

2014-05-03 14:48

Správný krok. Petice je na místě. Musí se zabránit tomu, aby si hlavní viník nedělal srandu z těch kdo ji skutečně měli rádi a milovali. Věřím, že Rychtář bude po zásluze potrestán. Kupka.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-05-03 15:57



Nepřihlášený uživatel

#16

2014-05-03 16:42

Z různých článků a médií jsem pochopila,že Ivetka asi hodně trpěla,stejně musíme zemřít všichni,vím byla mladá..je to asi osud.Je mi jí moc líto,byla tak pěkná,nádherná bytost...

Nepřihlášený uživatel

#17

2014-05-03 16:49

Samozřejmě, že Rychtář má největší vinu na smti Ivety, je to arogantní, bezcitný, sebestředný, zlý tyran a divím se, že jeho policie nestíhá už jen za to, kolikrát někoho zmlátil před zraky veřejnosti a kamer!!!

Nepřihlášený uživatel

#18

2014-05-03 17:07

Vytrpěla si hodně tak ji nechte v klidu spočinout .......

Nepřihlášený uživatel

#19

2014-05-03 17:20

Mela by mit uz klid :(

Nepřihlášený uživatel

#20

2014-05-03 19:01

Rychtare by mely zavrit hyjena jedna hnusna

Nepřihlášený uživatel

#21

2014-05-03 19:18

rodiče a syn maji pravo na ivetku

Nepřihlášený uživatel

#22

2014-05-03 20:36

Rodina má větší právo uložit Ivetku do rodinneho hrobu než ten chcípak a vrah Rychtář.Zničil ji a utrápil ji jen on hajzl zkurvený.Proč ho nezabasnou a nezavřou až zčerná ať chcípne je to vrah a není žádná její rodina je to magor aggressor a přiživník a proto nesouhlasím aby jí on dělal pohřební šou.

Nepřihlášený uživatel

#23

2014-05-03 21:17

Ať se Rychtář o ten popel s rodinou rozdělí. Celebrita jako Bartošová může klidně mít pohřby dva. Jí by to tak jistě vyhovovalo. Ale hlavně ať už nás s tím média přestanou otravovat.

Nepřihlášený uživatel

#24

2014-05-03 21:49

Já se té Bartošové vůbec nedivím: mládí v tahu, kariéra v háji, exekuce na krku, Rychtář v baráku - to muselo být na mašli nebo na jiné podobné radikální řešení. Tak už ji někdo někde pohřběte a nechte ji na pokoji.

Nepřihlášený uživatel

#25

2014-05-03 22:29

Kdyby byl tak těžce zmlácený, jak tvrdí, měl by sílu na to, aby pózoval před kamerama, komediant jeden?...Kdyby jni opravdu miloval, splnil by i přání lidí, kteří ji byli nejblíže - maminka a Artur. Nedělal by z jejího rozloučení show, jemu jde jen o to, aby se zviditelnil sám, za chvíli po něm nikdo ani neštěkne... A lži o tom, kdo koho mlátí... Jasně, beru, ve vypjatých situacích se dá předpokládat zkratkovité jednání, ale to co předvádí on, vyhledává konflikty, pláče do kamery a hned na to mluví klidným hlasem... Copak nejsou žádné možnosti, jak takové kreatuře jako je Rychtář zamezit takovýmto skandálním výlevům? Ampr vody na hlavu a pár přes h**u, jako se to dělá normálním hysterkám, to je snad jediné, co on by potřeboval. - nestihl zavolat reportéry, to se mu to bude zase lhát... Ale kdyby na tom byl tak vážně, že "musel" do nemocnice, měl by pak sílu, chuť a náladu lézt před reportéry a sdělovat jim, jak ho "chudáčka" zmlátili? Je to hysterický komediant, to je celé...Potřeboval by asi dostat opravdu a pořádně, aby ho konečně něco zklidnilo!Je mi z něj zle... Chudák Iveta. Rodině, mamince, Arturovi, a všem, kteří ji opravdu měli rádi - upřímnou soustrast a hodně sil, budete je ještě potřebovat!Věřím že s pomocí pana Štaidla a opravdových přátel dokážete Ivetu dostat a pochovat ve Frenštátě v tichosti v rodinném kruhu!
A výzva pro Josefa Rychtáře:
Bože chlape, seber se a jdi někam hooodně daleko a přestaň všechny okolo sebe obtěžovat, napadat a urážet. Je to to jediné co umíš.Přestaň předvádět jaký jsi, stejně ti to nikdo nevěří a všichni vědí, kdo a jaký jsi ve skutečnosti.