Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů / Oznámení / DĚDICOVÉ NEJSOU JEN V OSTRAVĚ ! ! ! LOBBISTÉ ÚTOČÍ NA PŮDĚ SENÁTU ! ! ! / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-05-23 21:33

Bohužel takhle militantně pojatá obhajoba práv zvířat zavede přesně to, čeho chce dosáhnout čipovací lobby. Na druhé straně to vzbudí velký odpor veřejnosti, která si konečně uvědomí, o jak velké peníze čipovačů jde a že to není vůbec o ochraně zvířat, ale o jejich profitu, moci a regulaci života každé rodiny. Jímá mne hrůza z těchto novodobých totalitářů v rouše lásky ke zvířatům. Místo, aby vymysleli neinvazivní projekty a podali pomocnou ruku ke spolupráci: nabízejí udavačství, postihy, zavírání lidí do vězení, špehování. Děs. Dělá se mi z toho špatně, co chystají. Musíme se mírovými prostředky bránit a také budeme. Zdravím.
Necipujtenas.CZ

#2 Necipujtenas.CZ k situaci při jednání zastupitelů Ostravy 21.5.2014: Ukončení čipování již červnu?

2014-05-24 20:55

Celé prohlášení je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/media/tiskova-prohlaseni-aktuality/

MÉDIA/TISKOVÁ PROHLÁŠENÍ - AKTUALITY: OSTRAVŠTÍ ZASTUPITELÉ ODMÍTLI V PRŮBĚHU SVÉHO ZASEDÁNÍ DNE 21. KVĚTNA 2014 JAKKOLIV VYVRÁTIT NEBO I JEN KOMENTOVAT TEZI PANA PETRA HADAŠČOKA ST., ZNÁMÉHO BOJOVNÍKA PROTI DONUCOVÁNÍ ZVÍŘAT A LIDÍ K ČIPOVÁNÍ, ŽE ZA VZNIKLÝM LEGISLATIVNÍM NÁSILÍM (OSTRAVSKÁ VYHLÁŠKA Č. 9/2012) A POVINNÝMI IMPLANTACEMI CIZÍCH ELEKTRONICKÝCH TĚLES DO ŽIVÝCH TĚL ČTYŘNOHÝCH DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ V OSTRAVĚ VE SKUTEČNOSTI MŮŽE PŘÍPADNĚ STÁT TZV. ´PODNIKATELSKO-POLITICKÁ MAFIE´, KTERÁ VYUŽÍVALA SLUŽEB PODNIKATELE M.D. - K TAKOVÉMU ZÁVĚRU TOTIŽ OBČANY OPRAVDU VEDLO SLEDOVÁNÍ NĚKOLIKAHODINOVÉ DISKUSE ZASTUPITELŮ NA TÉMA PRORŮSTÁNÍ RŮZNÝCH KRIMINÁLNÍCH AKTIVIT DO NEJVYŠŠÍCH PATER MÍSTNÍ I KRAJSKÉ POLITIKY.

NOVÝ PŘÍSLIB HLASOVÁNÍ O OSVOBOZENÍ OBČANŮ Z JHA ČIPOVÉ TOTALITY NAKONEC ALE PŘECI JEN ZAZNĚL A TO Z ÚST VÁŽENÉ VEDOUCÍ PRÁVNÍCH EXPERTŮ MAGISTRÁTU VČETNĚ SLOV SAMOTNÉHO VELEVÁŽENÉHO PANA PRIMÁTORA PETRA KAJNARA. NOVĚ BY K TOMU MĚLO DOJÍT NA ČERVNOVÉM JEDNÁNÍ OSTRAVSKÉHO ZASTUPITELSTVA NEBO JEŠTĚ DO KONCE ROKU 2014.

SPOLEČENSTVÍ WEBU NECIPUJTENAS.CZ BUDE CELOU SITUACI PODROBNĚ SLEDOVAT A PO USKUTEČNĚNÍ PŘIPRAVOVANÉHO HLASOVÁNÍ VYDÁ KE KAŽDÉMU ZASTUPITELI JMENOVITÉ (NE)DOPORUČENÍ PRO ÚČEL BLÍŽÍCÍCH SE KOMUNÁLNÍCH VOLEB: ZDA JE DANÁ OSOBNOST VŮBEC VOLITELNÁ NEBO NIKOLIV.

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/deputies-of-ostrava-city-kausta-be...

























































Zastupitelé Statutárního města Ostravy měli možnost veřejně reagovat v průběhu svého třicátého druhého zasedání dne 21. května 2014 na nové argumenty občanů zastupovaných Váženým panem Petrem Hadaščokem st. a Společenstvím webu Necipujtenas.CZ, které opět úspěšně zpochybnily legalitu povinného čipování, směřovaly proti krutému a nákladnému vynucování implantací cizích těles - mikročipů - do živých těl domácích zvířat i lidí a s tím souvisejícímu potlačování přirozeného práva/ústavních svobod občanů České republiky. Výše uvedenou tristní situaci přitom vyvolala v Ostravě bezcitná vyhláška č. 9/2012 o trvalém označování - tzv. „čipování“ psů.

Ostravští zastupitelé nevyužili možnosti k diskusi a nechali místo sebe odpovídat právní expertku - Váženou paní Mgr. Renatu Kolkovou (vedoucí Legislativního a právního odboru Statutárního města Ostravy). Nikdo z politiků - s drobnou výjimkou technických poznámek Veleváženého pana primátora Ing. Petra Kajnara - však vůbec (veřejně na mikrofon) nereagoval.

Vážená paní Mgr. Renata Kolková korektně/seriozně/jasně občanům sdělila, že vedení města včetně městských obvodů opravdu projednávají návrhy předložené Váženým panem Janem Becherem z „Hnutí Ostravak“, které mají za cíl ukončení vynucování čipování na území města Ostravy. Zároveň občanům vysvětlila, že vedení města a jeho příslušné orgány stihnou již konečně předložit finální verze patřičných podzákonných předpisů ke schválení na příštím zasedání Zastupitelstva. Podle Veleváženého pana primátora by to mělo být v červnu 2014 (25. 6. 2014).

Pokud se tak skutečně stane (vzhledem k předchozím tristním zkušenostem s /ne/dodržováním jakékoliv gentlemanské dohody to ale není vůbec jisté): občané získají do rukou nejen prostřednictvím důvodové zprávy Rady města a dalších zveřejněných materiálů včetně následné podrobné ´výsledkové listiny´ jmenovitého hlasování zastupitelů - PRO/PROTI ČIPOVÁNÍ - důležité vodítko, jak se rozhodovat v nadcházejících komunálních volbách. Společenství webu Necipujtenas.CZ bude podrobně výsledky tohoto hlasování sledovat a ke každému jménu zastupitele pak vydá voličům doporučení: koho volit/koho nikoliv.

Celé tiskové prohlášení je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/media/tiskova-prohlaseni-aktuality/

Necipujtenas.CZ

#3 Oficiální postoj ODS: Povinně nečipujme! ČR

2014-05-25 18:28

Společenství webu Necipujtenas.CZ obdrželo 23. května 2014 od pana Petra Hadaščoka st. (známý ostravský bojovník proti donucování zvířat a lidí k čipování) velmi pozitivní zprávu. Občanská demokratická strana (ODS) se odhodlala vydat k otázce práva chovatelů na svobodu volby v označování svých domácích zvířat oficiální stanovisko ze dne 22. května 2014 č. ODS2014052217. Nejde přitom vůbec o nějaký soukromý názor některého straníka, nýbrž o vyjádření přímo Hlavní kanceláře ODS - tedy vedení strany.

Text oficiálního postoje ODS je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/oficialni-postoj-ods-povinne-necipujme-cr.aspx

Nepřihlášený uživatel

#4 Europoslanec Petr Mach - Svobodní - Nečipujte nás!

2014-05-26 08:47

Petr Mach: "Nemůžu slíbit, že přijmu pozvání na jednání zastupitelstev obcí o jakékoliv věci. Kdybych takové pozvání přijal a měl jako poslanec možnost požádat o slovo, využil bych toho.

Budu-li poslancem, vyberu si pomocníky tak, aby mi pomáhali efektivně řešit veškeré politické záležitosti. Tedy nejen ty týkající se Evropského parlamentu. Naším cílem je ovlivňovat zákony v České republice, proto i podněty od občanů na změny zákonů v ČR v duchu naší politické filosofie uvítám. Byla by moje práce a práce mých spolupracovníků se takovými podněty zabývat.“

Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/svobodni-v-bruselu-i-doma-stop-cipovani-cr.aspx#ixzz32oAHSNKJ