Za ochranu před sexuálními útoky


Nepřihlášený uživatel

/ #18 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hejno debilních slepic

2014-07-08 10:34

#16: - Re: Re: Re: Mám v tom studentském věku pomalu pravnučky, ...

K Anonymovi, jenž zde píše: "Myslím, že to, co píšete, by se klidně dalo aplikovat. Jenže samozřejmě musí být vůle a té mimo jiné chceme i touhle výzvou docílit."

Pojďme, prosím, do reality: Píše tu např. kdosi, že může být napaden(a) i svým doprovodem. Může. Ale to zde nejspíš Peticí nevyřešíme. Dovolím si dále vřele doporučit, ZAČÍT PARALELNĚ S PETICÍ(-emi) NĚCO DĚLAT, než to tam nějaká holčina zaplatí. To ze mne, prosím hovoří otec, děd a praděd. Toto zde není na (jen) tahanici s českým erárem. To je o čísi zdraví, ne-li život. Ostatně, chodit tudy v dešti, nebo s kabelou neníé asi také nic moc.

Tož:

a./ Snad by mohly (alespoň) noční spoje zajíždět blíž. Jistě - slyším námitky, proč to nejde; na ty ale stačí intelekt ouřady. K naší úvaze - dovolíte-li je tedy, ZDA A JAK BY TO ŠLO!

b./ Snad bychom se mohli předběžně domluvit na jakémsi "ČASE BEZPEČNÉHO NÁVRATU". Např. k jistým autobusům vyjde naproti "služba". Nepravidelně, denním sdělením na vývěsce. Nebo vždy do ... hodiny. Nebo jinak.

c./ Sportovní odchyt úchylů - volavka (škraboška), foto, občanské zadržení. Po policejní instruktáži - proč ne!? Lepší neš jogg, plus legrace. Zejm. budoucí Modré Punčochy by si jistě přišly na své :-)

d./ Půjčovna pagerů, pípáků, sprejů, nebo i nahrávek návratu hlučnější skupiny - prostě technika. Pípák nastavený na místní služebnu policie - proč ne? Rád jej vnučce koupím a ještě budu dělat blbého, až mi bude vysvětlovat, že tudy v noci sama prostě musí, neboť ten její odlétal do Pryč a zapomněl pro ni poslat řidiče :-)

e./... atp.

ALE HLAVNĚ: NEDAT SE, PSÁT PETICE, ZALOŽIT OBČANSKÉ SDRUŽENÍ, ... :-)

P.S.: Po té publicitě počet úchylů asi vzroste...