Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

světlo na konci tunelu

/ #2229 Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-24 08:30

#16: nemamjmeno - Podpisy v internetové petici 

 neboj, to bude dobry...

na H***o  je, ze lidé nejsou schopni se vyjadřovat slušně..  .)

Každá petice má svůj smysl, zejména pro toho, kdo ji vypsal a také pro ty, kteří ji podepsali.. Jde o projev vůle a ochoty se situací něco dělat. Dalším krokem může být mnoho věcí.. Tedy, obavy, že je to k ničemu nejsou na místě,  ničemu je jen stav, kdy jsou lidé už tak apatičtí, že si říkají, že je to k ničemu a petici ani nepodepíší.

Pokud je nás zde v tuto chvíli cca 50 000, je to již počet, který při troše snahy, spolupráce a ochoty může změnit kolo dějin :) je to vlastně velmi jednoduché. Každý z nás je na základě svého postoje schopen tuto informaci a stav věci předat minimálně 10ti lidem ve svém okolí (pošli to dál) a rázem tu máme 500 000 lidí. Další kolo je 5 000 000 a je vymalováno .)  Takže pokud se bude konat další veřejné papírové podpisové kolo této petice (nejlépe s oslovením všechí spřátelených stran, hnutí a skupin) mohou se dít věci, o které zde usilujeme a ještě něco navíc. Lidský druh a tedy i národ český, má vůli a tendenci se v těžkých dobách semknout.

Jsem si jist, že se to povede..je zde totiž nejeden závažný téměř existenční důvod a zároveň povinost proč...   že ano?!