MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #7

2017-06-29 16:29

Vážení pánové,
velmi si cením všeho, co jste udělali ohledně petice, jejímž jsem signatářem (jen pro pořádek), tedy toho, co jste udělali ve prospěch dobré věci, ve snaze o řešení alespoň jedné části marasmu, se kterým jsme nuceni se setkávat. Potud vám patří můj dík a úcta.
Váš aktuální příspěvek (odkaz dorazil v podobě emailového oznámení), týkající se nastávajících prezidentských voleb mne však poněkud zaskočil - tím, že je preferenčně personifikován. Jakkoli pan Marek Hilšer může být slušný i schopný člověk a jakkoli může být jeho kandidatura přínosná, spojit aktivitu, týkající se výlučně snahy o zákonnou eliminaci pana Zemana v postavení prezidenta, s agitací pro nového kandidáta na prezidentský úřad, je podle mého názoru krajně nevhodné.
Chápu sice váš osobní zájem (který je shodný se zájmem mým a věřím, že valné většiny lidí v této zemi) o to, aby prezidentský úřad zastávala kvalitní osobnost bez nežádoucích vazeb. Ani tento zájem ale nemůže omluvit využití / zneužití (vyberte sám) signatářů petice, která má s vaším aktuálním příspěvkem společné pouze to, že jde o "post prezidenta". Nevím, jak u koho, v mých očích jste se tím transformovali ve volební štáb pana Hilšera, který ovšem touto agitkou prokázal svému kandidátu ze všeho nejvíc medvědí službu. Škoda.
Přeji vám krásné dny
Alena Raisová