Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

G20 aj s Putinem pěkný podvod na veřejnost

/ #14182 Tak další důkaz že s Ruskem sou domluveni

2017-07-17 17:36

V. V. Pjakin hovoří o ponorce jako symbolu G20, o schůzce Trump-Putin, o společném foto účastníků G20, o Macronovi a jeho skandálu „Las Vegas“, o roli Melanie Trump, o protestech antiglobalistů, o Erdoganovi a Turecku, o Ukrajině a Janukovičovi a o dalším

Globalizace je objektivní proces

Globalizace spočívá v koncentraci řízení výrobních sil na planetě Zemi a tento proces nelze zrušit ani zakázat. Ale řízení tohoto objektivního procesu má subjektivní charakter a ti, kteří globalizaci realizují podle současných pravidel, nechtějí, aby do ní někdo, obzvláště z úrovně většiny lidí, nějak zasahoval, proto je také v masách těchto lidí vyvoláváno napětí. Není proto žádná náhoda, že došlo k nepokojům v Kolíně nad Rýnem, když v jeho občanech vyvolali napětí pomocí migrantů a není žádná náhoda, když Němce vyhánějí z jejich městských bytů a místo nich tam ubytovávají migranty. A nelíbí se vám to? Tak vás budou řídit antiglobalisté! A když lidé zápasí o holé přežití, kdo má čas protestovat? Takže antiglobalisté jsou nástrojem globalizace v rukou samotných globalistů. (Pozn.: můj názor je, že antiglobalistické hnutí je totéž co hnutí Occupy Wall streat a jiná podobná a že za všemi stojí mladí levičáci – neomarxisté, viz například zde )

39:30 Erdogan: „Německo páchá sebevraždu“

K summitu G20 Erdogan prohlásil, že podle jeho názoru Německo páchá sebevraždu, když mu zakazuje, aby v Hamburku vystoupil před svými krajany. Erdogan ví, že existuje nadnárodní řízení, že existuje nějaká ta geopolitika a že Turecko v ní hraje určitou roli a proto se pokouší vydírat Německo, aniž si vůbec uvědomuje, že jeho vlak dávno ujel. A co bylo tím jeho vlakem? Na začátku své kariéry a kariéry Merkelové přiletěl do Německa a požadoval od ní, aby v místech s plošnou koncentrací Turků probíhala školní výuka v německých školách v turečtině, neboť turecké děti se musí cítit komfortně. A co na to Němci? No to je přece jejich problém. Ať se učí turecky, je načase. V plánu bylo vytvoření Evropského chalífátu, ISIL se měl do Evropy dostat přes Turecko a Turecko mělo organizovat proudy těchto migrantů – mělo je posílat do Evropy a v důsledku toho měla Evropa jako taková padnout.

Erdogan jako hlava státu byl částečně do těchto scénářů zasvěcen, proto věděl, že proud běženců má smést Evropu, ve které potom dojde k přestavbě a vzniknou nové státy, země a národy a také jazyky. On tohle ví a to také bylo to, oč se snažil, když pouze před několika lety organizoval tuto migraci lidí do Evropy. Všechno podle toho probíhalo, ale teď se ten proud přes Turecko vytratil a Erdogan v podstatě říká, že hodlá ten proud znovu zorganizovat. Jenže kdo mu to teď umožní? Erdogan sám teď už je součástí zcela jiných scénářů, kdy přes něj a přes jeho turecké základny teď má Írán proniknout do Kataru a Saúdské Arábie. Erdogan by proto měl raději mlčet a odpustit si to vyhrožování, protože vůbec nechápe, že jeho scénář je dávno ten-tam a že on sám je pouze loutkou, která nepochopila á globální politiku. A co je třeba podotknout v tomto ohledu? V událostech, které se rozeběhly po setkání Trumpa s Putinem, je Erdogan je jedním z těch, kteří se pokoušejí chytit rybku v kalné vodě.

http://www.aeronet.cz