Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Globalisté mě můžou políbit prd jedna svině Židovská už pošla D.Rockefeler na řadě je další

/ #14184 Globalisté mě můžou políbit prd jedna svině Židovská už pošla D.Rockefeler na řadě je další

2017-07-17 17:49

Globalisté mě můžou políbit prd jedna svině Židovská už pošla D.Rockefeler na řadě je další potom G.Soros,Rodshildovci,Kissinger,členové Bilderbergu,6 Papežu už je v ohni J.Zjeveni 17,10:17  2 čeká trest a muka Benedikt XVI už umírá pomalu pomale si vás bude Pán brát budoucnost nikam nepovede totiž hlavně Papež František ten dojde největšímu trestu v době konce nemá právo se povyšovat nad Boha a nazývat se Otcem J.Zjeveni 17,11:18,2. Tesalonickým 2: 4 nebo povstanou národy a vykonaj soudy jak je o tom psáno 

Somálská žena zaútočila ve Vídni na Rakušanku kvůli psům. Útočnici museli podle svědků odtrhnout 3 chlapi. Žena má těžce zraněnou nohu, je po operaci, koleno vyztužené kovem! Babišovi nezbude nic jiné, než přijmout migranty! Když globalisté kácí les, poteče krev!

Globalisté chtějí, abyste neměli děti, abyste nejezdili a nikam nelétali!

Rád bych zde upozornil na článek [3], který vyšel na iDnes.cz. Jedná se o studii švédské univerzity v Lundu, která doporučuje, aby lidé v Evropě a obecně v západní civilizaci, která nejvíce znečisťuje ovzduší, měli o jedno dítě méně. Jenže dnes je v západní populaci porodnost v průměru 1,67 dítěte, takže snížení porodnosti o jedno dítě nás dostane na číslo 0,67 dítěte, takže to znamená pro větší část populace západu žádné dítě a pro menší zbytek potom jenom jedno dítě. Studie z Lundu argumentuje tím, že když se sníží populace západních zemí, sníží se uhlíková stopa planety, emise. Jenže zároveň bude třeba uchovat v chodu průmysl. Jenže jak, když příchozí migranti nepracují? Ano, odpověď už znáte. Roboti. Právě proto v poslední době globalisté natolik usilují o robotizaci a automatizaci výroby.

Amazon doručuje v USA a ve vybraných zemích západní Evopy balíčky pomocí dronů a obchází tím nutnost lidské práce, zásilkových služeb a doručovatelů. Elon Musk ve spolupráci se západními automobilkami připravuje systém automatizované výroby power baterií k napájení elektrických aut. Francie chce od roku 2040 zakázat prodej aut na fosilní paliva [3]. Google a další globalistické firmy a automobilky chtějí zavést vozidla s autonomním řízením, které bude auto řídit za vás, nebude porušovat předpisy, nenastartuje, pokud nebudete mít zaplacené povinné ručení nebo nezaplacený poplatek u státní správy, policie vás při kontrole zastaví tím, že vám sama vypne motor a zaparkuje si vás u krajnice a další věci, ne nepodobné orwellovským vizím. Elon Musk před dvěma týdny básnil v Pasadeně v Kalifornii před zástupci policie, jak autonomní řízená auta přinesou pořádek na silnicích, jak k nastartování vozu bude potřeba oční sken duhovky, jak policie bude moci člověka na dálku zamknout v autě a auto dostane příkaz, aby s ním samo dojelo k policejní stanici.

http://www.aeronet.cz 

Matouš 22-23
Běda zákonikum a Farizeum-O Židech
33,Hadí,plemeno zmiji,jak uniknete pekelnemu trestu?
34,Hle,proto vám posílám proroky a učitele moudrosti i zákoníky;a vy je budete zabíjet a křižovat,budete je bičovat ve svých synagógách a pronásledovat z místa na místo,

TESALONICKÝM 1,2-3 O Židech 
14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

Jan 2-3 

Ježíš a Jan Křtitel 

1,Kdo přichází shůry,je nade všecky.Kdo pochází ze země,náleží zemi a mluví o pozemských věcech.Kdo přichází z nebe,je nade všecky, svědčí o tom, co viděl a slyšel,ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33,Kdo však jeho svědectví přijal,potvrďil tím,že Bůh je pravdivý.34,Ten koho poslal Bůh,mluví slova Boží,neboť Bůh udíli svého Ducha v plnosti.