Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje

/ #14410 Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje

2017-09-01 14:46

Afghánský migrant znásilnil 15-letou Švédku, ale odvolací soud ho ze země nedeportuje, protože muž prý trpí špatnou mentální náladou! Důvodem jsou jeho opakované pokusy o sebevraždu, náladu a chuť do života si chtěl zlepšit znásilňováním!

V poslední době řeším v článcích zjevný úpadek bílé rasy, minimálně potom úpadek zdravého rozumu a soudnosti, který však není subjektivním procesem vybraných jedinců, ale objektivním procesem, který postihuje celou západní civilizaci a potažmo její bílou rasu. Lidé západní civilizace, kteří delší dobu žili a žijí v relativním blahobytu, začínají po čase vykazovat známky podivného chování, které ve svém experiment s bílými myšmi zaznamenal v 60. letech minulého století americký profesor Dr. John B. Calhoun. Video s českým překladem a českými titulky jsme tady na AE News publikovali včera [1].

Populace společnosti, která se dostane na svůj sociální vrchol, začne postupně a samovolně degenerovat. Pokud hovoříme o projevech degenerace, tak to neznamená nezbytně hloupnutí ve smyslu slova vzdělání. Degenerace je proces, kdy jedinec anebo celá populace není schopna adekvátně reagovat na vnější podněty, tzv. stimuly. Představte si situaci, že sáhnete na rozpálenou plotnu. Vaší reakcí by mělo být prudké a rychlé sundání ruky z plotny. Degenerace je proces, kdy namísto toho druhou rukou byste si přidali výkon sporáku na vyšší stupeň a potom druhou ruku taktéž přiložili na plotnu. A to kvůli tomu, že byste měli pocit, že je to tak správné.

http://www.aeronet.cz