Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Na ruském konzulátu v San Franciscu hoří, hlásili lidé hasičům! Zaměstnanci pálili v kamnech dokumen

/ #14419 Na ruském konzulátu v San Franciscu hoří, hlásili lidé hasičům! Zaměstnanci pálili v kamnech dokumen

2017-09-04 21:11

Na ruském konzulátu v San Franciscu hoří, hlásili lidé hasičům! Zaměstnanci pálili v kamnech dokumenty jako před vyhlášením války! USA zavírají Rusku 3 diplomatické mise a chtějí v budovách provést inspekci. Cílem prohlídek mají být i byty zaměstnanců!

Z ruského konzulátu stoupá kouř! Hoří ruský konzulát! Pošlete hasiče k ruskému konzulátu, hoří tam! Tak přesně tyto a podobné vyděšené telefonáty zaregistrovala centrála hasičů v americkém San Franciscu a dispečink vyslal na místo skupinu hasících vozů. Jediné, co však hasiči zjistili, byl stoupající kouř z komína ruského konzulátu. Americké ministerstvo zahraničí totiž v noci ze čtvrtka na pátek oznámilo Rusku, že má do 24 hodin vyklidit celkem 3 svá diplomatická zastoupení v USA, konzulát v San Franciscu a dvě mise v New Yorku a ve Washingtonu [1].

Pouhých 24 hodin je kriticky krátká doba na vyklizení, Rusko podalo okamžitě protestní nótu a zavolalo si v Moskvě na kobereček radu z amerického velvyslanectví v Moskvě Anthonyho Godfreye. Moskva důrazně protestuje proti plánu americké tajné služby, která chce po vyklizení misí provést v budovách inspekci, a to bez přítomnosti ruských zástupců. Rusko se obává provokace, že americká tajná služba do budovy podstrčí zfalšované materiály, které mají podpořit narativ amerických neoconů o tom, že Rusko zasahovalo do amerických prezidentských voleb. Cílem prohlídek se mají stát i byty zaměstnanců ruských konzulátů. To je hotový skandál!

http://www.aeronet.cz