Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Držení jaderných zbraní je jedinou obranou proti implementaci prvků NWO!

/ #14420 Držení jaderných zbraní je jedinou obranou proti implementaci prvků NWO!

2017-09-04 21:18

Trump: Severní Korea je národ grázlů! Pchjongjang úspěšně otestoval termonukleární bombu, USA a neoconi začali couvat! Držení jaderných zbraní je jedinou obranou proti implementaci prvků NWO!

Severní Korea pochopila, že sionisté rozumí pouze termonukleárnímu argumentu

Otázkou nyní je, kolik vodíkových bomb má v této chvíli KLDR k dispozici. Jelikož test proběhl úspěšně, Pchjongjang neprodleně spustí produkční výrobu. Nejenom, že tím zajistí bezpečnost pro svoji zemi, ale teoreticky může termonukleární hlavice poskytnout i Íránu pro případ, že by Izrael ve spolupráci s USA chtěl na Írán zaútočit. Není vyloučeno, že pokud nebudou sankce zrušeny, KLDR bude hledat cestu z izolace výměnou za poskytnutí termonukleárních hlavic na černém trhu. A takových zemí, které budou chtít získat vodíkové zbraně na obranu před sionistickým řízením, bude více než dost. A právě toto si uvědomuje Čína a Rusko. Je lepší zrušit sankce na KLDR, aby země mohla mít přístup na mezinárodní trhy, protože jinak hrozí, že KLDR bude chtít obchodní blokádu a sankce prolomit svým nejnovějším obchodním artiklem, vodíkovou bombou. V této souvislosti je nutné si položit ještě i jednu otázku.

Neoconi rozvrací Venezuelu, protože na rozdíl od KLDR země nedisponuje jaderným programem

Současný hladomor a nepokoje ve Venezuele jsou tak způsobeny těmito kroky amerického kongresu. Když národ nemá co jíst, vyjde logicky do ulic. Pokud by Venezuela disponovala jadernými zbraněmi, nikdy by k tomuto nedošlo. Je to krásný příklad na modelu Venezuely, jak funguje americký mocenský systém Pax Americana. Uděláš krok proti americkým zájmům a oni ti rozvrátí tvoji vlastní zemi. Viděli jsme to na Ukrajině, když Viktor Janukovyč udělal chybný krok proti zájmům EU a USA, když nejprve slíbil, že podepíše Asociační dohodu s EU, ale potom si to rozmyslel, protože zjistil, že by tím zlikvidoval národní ekonomiku a zaměstnanost.

http://www.aeronet.cz