Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Nemesis

/ #2814 Re: Re:

2012-01-06 17:28

#2799: - Re:

Už to tu bylo napsáno vícekrát a i já jsem to psala, ale pro ty méně čtivé nebo chápavé : JFK si letiště zasloužil - za prvé byl zastřelen a za druhé jemu šlo především o lidi, viz to že chtěl zrušit FED (která má i s námi souvislost a je to společnost na odírání obyčejného lidu) a omezit CIA (což také nejsou žádní hodní hoši, jak je to v přiblblých amerických filmech a seriálech) - JFK prohlásil toto :

"Celý svět stojí proti monolitické konspiraci, která se opírá hlavně o skryté prostředky, aby šířila sféru svého vlivu – zakládá se na infiltraci namísto invaze, na podvratné činnosti namísto voleb, na zastrašování namísto svobodné volby, na partyzány v noci namísto armád ve dne.  Je to systém, který upsal velké lidské a materiální zdroje do budování pevně upletené, vysoce efektivní mašinerie, která kombinuje armádní, diplomatické, zpravodajské, ekonomické, vědecké a politické operace."

Tím myslel židozednáře (patří mezi ně Havel - Římský klub např. nebo Vondra a Schlafenberg - skupina BILDERBERG), kteří ovládají pomocí bank, státních organizací, politiky nás obyčejné občany, které z nás ždímají pouze peníze, které již ani nejsou kryty zlatem (čili se dají teoreticky rovnat toaletnímu papíru).

Havlovi šlo nejdříve o sebe, potom o sebe a poté možné o někoho jiného. Nasadil si masku naivky, a ovčané mu to snědli i s navijákem.

"Za co vaše vláda platí, přesně to také dostává. Když to pochopíme a potom se podíváme na vládou financované vzdělávací instituce a uvidíme studenty a způsob vzdělávání, který je vytvořený státními penězi, logika nám poví, že pokud by situace na školách nebyla v souladu s tím, co stát a vláda chtějí, tak by to vláda změnila. Podstatné je tedy to, že vláda dostává přesně to, co si objednala. Oni nechtějí, aby vaše děti byly vzdělané. Nechtějí, aby jste příliš přemýšleli. To je důvod, proč je naše země a celý svět tak prosáklý zábavou, masmédii, televizními programy, zábavními parky, drogami, alkoholem a všemožnými druhy zábavy,určené k tomu, aby byla lidská mysl permanentně zabavená. Aby jste se náhodou nedostali do cesty důležitým lidem jen díky tomu, že budete příliš myslet. Měli by jste se probudit a pochopit, že někde tam venku jsou lidé, kteří ovládají vaše životy a vy o tom ani nevíte. Máme velký problém! Protože vy, lidé, a 62 milionů dalších Američanů mě právě poslouchá. z vás čte knihy. z vás čte noviny. Neboť jediná pravda, kterou znáte je ta, kterou vidíte v televizi. Je tu celá generace, která nikdy nepoznala nic jiného, než to, co vyšlo z této bedny! Tato televize je váš gospel, největší objev v historii lidstva. Tato televize dokáže vyrobit nebo svrhnout prezidenty, papeže, ministry. Televize, to je ta největší moc na celém světě, a běda, když padne do rukou nesprávných lidí! A když největší společnost na světě ovládá největší prostředek propagandy na celém světě... kdo ví, jaký bordel vám budou strkat pod nos namísto pravdy! Tak mě tedy dobře poslouchejte: V televizi není pravda! Televize je jen sprostý zábavní park! Televize je cirkus, karneval, cestující zástup akrobatů, vypravěčů, tanečníků, zpěváků, žonglérů, podřadných bavičů, krotitelů lvů a fotbalistů. Je to byznys na zabíjení nudy. A vy tam sedíte, den co den, noc za nocí. Bez ohledu na věk, barvu pleti nebo vyznání... My jsme to jediné, co znáte. Začínáte věřit iluzím, kterými vás krmíme. Začínáte si myslet, že televize je realita a vaše vlastní životy nejsou skutečné. Děláte cokoli, co vám v té bedně řeknou! Oblékáte se jako v telce, stravujete se jako v telce, vychováváte svoje děti jako to dělají v telce, dokonce i přemýšlíte jako telka. Toto je davové šílenství, vy maniaci! Bože můj, lidi, myslete. Vy jste ti skuteční !!! My jsme jen iluze ! Poslední věc, kterou si lidé za oponou přejí je uvědomělá, informovaná veřejnost, schopná kritického myšlení." (Duch doby)