Petice občanů Chomutova a okolí proti nepřizpůsobivým

Quoted post

MarNě

#58 pryč s nimi

2013-08-26 06:36

Na všechny at je stejný metr a rozhodnutí úřednílků o poskytnutí všech možných i nemožných příspěvků a dávek at je kontrolováno.To co je zavedené v ČR akorát svědčí o tom, jak zkorumpovat kdejakého úředníka. Zde platí heslo" Zaplat- dostaneš". Asociálové se nám smějou do očí jací jsme tupci, že pracujeme pro tuhle zemi a děkují za peníze, které jim vyděláváme. Denně se s nimi setkávám, cítí se neohrozitelní a to jen díky tomu, že se jim nikdy nic nestane.Proč máme tohle trpět?Podívejte se jak s nimi zatočili ve Francii. Všechny je vypakovali ze státu. Před touto zemí smekám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97 Re: pryč s nimi

2013-08-27 15:45:19

#58: MarNě - pryč s nimi

V tomhle naprosto souhlasím,tvrdí,že jsou lidé jako všichni ostatní-tak stejný metr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proč oni dostávají byty zadarmo,když je stejně likvidují,ať si je koupí jako musíme MY,také se nás nikdo nato neptá zda nato máme,či nemáme,prostě se člověk musí na bydlení zadlužit nebo platit vysoké nájemné a ONI????????? ............co by něco takového dělali,vždyť dobře ví,že by pak na nic neměli nárok,když nic nemají nemůžou nic prodat,že,jako to řeknou NÁM,když člověk přijde po letech o práci a požaduje pomoc od státu,tak vám akorát doporučí,ať prodáte něco,na co ste si během let tvrdě našetřili,má toto význam,pro ně ano,pro nás ten,že se akorát utvrzujeme,jak jsme hloupý NÁROD,že s tím nic neděláme-stejný metr na všechny!!!!!!!!!!!!!!!!!Nechtěj dělat,ať nedělají,ale nic nedostanou,ať mají třeba tucet dětí,dělat si je nemuseli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Už by to chtělo s nima opravdu zatočit,viz Francie.............to jsou borci a hlavně své problémy s těmito občany vyřešili jednou a definitivně,ať pak předvedou co umí,nikde je vůbec nechtějí,jsou jen problémový !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#239 Re: pryč s nimi

2015-03-06 23:41:50

#58: MarNě - pryč s nimi  

 Omyl, pro všechny NÉ stejně, pro ty cigánský mrdky podřadně, jsou to krysy, nezaslouží si nic navíc ani rovnocenost když oni nás berou jako podřadné. Jinak musím souhlasit s ostatním