Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Quoted post

PzD

#94

2014-11-20 08:31

Vážený pane Šinágle, v jednom ze svých článků citujete jednoho mého kolegu, JUDr. Jaroslava Anděla tak, že "Naše soudy jsou tak nezávislé, že jsou nezávislé i na zákonech".... Bohužel v dobrém a smířlivém smyslu jen tolik, že tím jste skutečně Ameriku neobjevili, neboť tato země se jen nazývá zemí "demokratickou", ale nikdy nebyla a v dalších ca osmi až deseti generacích ještě nebude. To samé ještě silněji platí o tom, že Česká Republika by snad byla "právním státem"; soudci českých soudů se zcela běžně a s vědomím o své absolutní nestíhatelnosti a tedy beztrestnosti dopouští trestné činnosti ve smyslu zjevného naplnění formálních i materiálních znaků tr.č. "Zneužití pravomoci úřední osoby" (§ 329 TrZ); a co se děje?? POLITICKÁ REPREZENTACE "DRŽÍ HUBU", PROTOŽE MÁ SAMA TOLIK MÁSLA NA HLAVĚ, ŽE VÍ PROČ -A TAKÉ VÍ, KDOŽE MÁ V RUCE TO NEJPOSLEDNĚJŠÍ RAZÍTKO K TOMU, ABY ŠEL KDOKOLIV Z NICH SAMÝCH DO BÁNĚ ANEBO MU EXEKUTOR, -TEN PACHOLEK A POHUNEK SOUDCŮ- ZA BÍLÉHO DNE, "ORAZÍTKOVANĚ" UKRADL CELÝ MAJETEK... To samé samozřejmě napříč platí na adresu Státního zastupitelství a Policie ČR. Neboť celá odborná právní veřejnost ví o nepsaných, ale o to pevnějších "egrementech o vzájemném neútočení" mezi OČTŘ a Moci Soudní. Takto zní celá pravda a na vině jsou jen a jen masmédia a volená politická reprezentace, kde tyto dvě mocné síly ruku v ruce udržují VĚDOMĚ tuto zrůdnost z důvodů vlastních obav o sebe samé, odůvodňujíce to tím, že to vše, "v zájmu veřejné stability a proti destabilizaci právního systému státu...", je nezbytné -a je to "ze všech zel ono zlo nejmenší"... 

Tak takhle, milý pane Šinágle, paní Říčářová -a všichni, kdož jste vlastníky přirozené inteligence a nejste ignoranty jen proto, že jste zrovna happy; -zítra totiž může celý systém "spravedlivé..."české justice semlít vás -A TO ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO TY HLUPCE, CO DŘÍVE ŘÍKALI, ŽE JIM SE TOHLE STÁT NEMŮŽE, PROTOŽE...

A úplně nakonec maličké zamyšlení:

Víte, kdo je nakonec jediný spokojen, že tu takto my všichni diskutující a přispěvající poodhalujeme skutečnou tvář "demokracie počesku" a skutečnosti vylučující materiální pravdivost Ústavou ČR zakotvené presumpce, nazvané tam "právní stát"??

No přeci všichni aktéři a producenti tohoto stavu justice, OČTŘ, zkrátka nástrojů státní moci.

ONI SI TOTIŽ NE NADARMO ŘÍKAJÍ:

"...DOBŘE ŽE TO TEDA VÍTE, ŽE MÁME ZUBY OSTŘEJŠÍ NEŽ ŽRALOK!; A ZATNEME JE DO VÁS ZNELÍBENÝCH BEZTRESTNĚ TEHDY, KDY SE K TOMU USNESEME!... "

 


}}}}  B E Z T R E S T N Ě ! ! !  {{{{


 

Odpovědi

Jan Šinágl

#95 Re: Panu PzD

2014-11-21 15:11:15

#94: PzD -  

 A v čem jste objevil Vy Ameriku, pane PzD Vaším textem? Nic neznámého jste nám nesdělil? Stydíte se za své jméno, resp. nemáte ani odvahu se pod svůj názor podepsat? Zkuste napsat jak Vy sám aktivně pomáháte panu Řičářovi? Či co jste dosud sám dokázal dokázal změnit, nemáme-li si myslet, že jste jedním z těch, co umí jen kritizovat, zaujímat postoje, místo aby sám konal a byl příkladem ostatním, pokud si myslí, že to druzí dělají špatně a Vy to umíte lépe? Skuteční přátelé a kolegové pana dr. Anděla se nikdy za své jméno nestyděli. Byl za nimi vždy vidět kus poctivé, prokazatelné a viditelné práce. Tak jako byli oni viděni a za nic a nikoho se neschovávali. Z takových postojů jako Vy prezentujete mají politici radost. Vůbec v ničem je neohrožují, naopak jim pomáhají. Budu rád, když činy dokážete opak a že Vaše snahy nezačínají a nekončí jen na klávesnici PC. Jinak jste jen tzv. s prominutím "užitečný idiot", pokud ne rovnou rafinovaným příznivcem paní VJ. Vyloučíme-li hloupost, je to možnost dost reálná.