MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48 Re:

2014-12-06 05:26

#19: -  

 Fakta??? Kdyby te zajimala fakta, sam by sis zjistil, ze pan Havel NIKDY ZADNE bombardovani neoznacil za humanitarni! Neni tak tezke si tento fakt dohledat, blbecku!

Mej se, jak si zaslouzis .... Jana

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54 Re: Re:

2014-12-06 09:38:45

#48: - Re:  

 Zaprvé nejsi žádná Jana, ale to nevadí.

Za druhé:

"Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární: to, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu Spojených národů. Ale na základě své osobní zkušenosti jsem stejně silně přesvědčen, že jen čas dovolí objektivně zhodnotit to, co se děje v těchto dnech v Jugoslávi" citát vražedné bestie Havla z 29. dubna 1999 ve francouzském listu Le Monde

a čas opravdu zhodnotil, nejen, že došlo k odtržení Kosova a jeho vojenské okupaci, ale samotná tehdejší americká ministryně (a nejen ona), Havlova oblíbenkyně, si v Kosovu vesele privatizovala (korupčně levně získávala a draho prodávala dál podobně jako u nás po brutální sametové revoluci) za pomocí americké armády uloupený státní majetek.

Zastávání se vraha Havla je dle platného českého práva trestným činem. Měj se, "janičko"