PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17

2015-09-05 20:07

Bůh stvořil Adama a Evu nikoliv Adama a Adama či Evu a Evu. K výchově dětí je potřeba jak ženský a mužský element, mají se vzájemně doplňovat. Pokud má někdo zvrácenou orientaci ať jí má,ale ať do toho netahají děti. Je to proti přírodě, ani tam nenajdeme dva samce či samičky vychovávat mladé.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2015-09-05 23:28:43


Nepřihlášený uživatel

#255 Re:

2015-09-24 09:29:38

#17: -  

1) Bůh není, dle vědy je nutné dokázat že něco je, čehož nejste schopen. Podle stejné logiky prosím osvětlete, kde najdu hastrmany, víly, trpajzlíky nebo nějakou dlaší pohádkovou havěť

2) netradiční sexuální chování je poměrně běžné i v přírodě, zejména u některých savců, ale i například plazy (některé druhy ještěrů mohou uvolňovat vajíčka jen ve skupině samic. Není to běžné, ale vyskytuje se (dokonce v sobě přenáší i samčí spermie - od narození, ve výsledku nepotřebují samce)

3) mořský koník kupříkladu vychovává mladé sám - samec.

4) homosexuallita není věcí výchovy, může se objevit homosexuální chování, nikoliv orientace - typicky staré Řecko kdy mladí muži často žili část života sexuálně mezi sebou.

Je to o lidech, nikoliv jejich orientaci. U každé adopce očekávám dohled po nějakou dobu, tedy možnost vše případně zastavit. Navíc jsem si procesem adopce prošel (nakonec jim to trvalo, tak jsme si pořídili druhé vlastní, chtěli jsme k vlastnímu adoptované a nakonec jsme tedy, když se ozvali že ano, odmítli že je již pozdě) a je to poměrně komplexní věc včetněpsychologického vyšetření. Pokud jsem viděl nešťastné zoufalce kteří neměli jiné cíle než dítě a páry jinak nefungovaly, nechápu proč by to nezvládli homosexuálové. Opakuji, my měli již dávno vlastní.

Shrnu to. Nemáte pravdu.