Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Dana

#906 Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-23 09:58

#16: nemamjmeno - Podpisy v internetové petici 

 Podpisy v petici nemusejí být jen fajn věc, ale museli by ji podepsat všichni co s ní souhlasí. Každý jen nadává a doufá že se to nějak vyřeší. Malá hrstka lidí to nevyřeší, ale když se zapojí všichni co s touto situací nesouhlasí, což je asi tak 90% obyvatel republiky, tak se s tím dá ještě něco dělat. Naši politici jsou jen naši zaměstnanci a tak by měli respektovat své zaměstnavatele tak jak je to v každé firmě. Jde přeci o naší budoucnost. A proto nemůžeme nechat politiky ať si dělají co chtějí. 

Odpovědi

BikerOnly

#1101 Re: Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-23 12:05:28

#906: Dana - Re: Podpisy v internetové petici 

 Obávám se, že jsme jednoznačný národ Švejků. Kecat v hospodě, stěžovat si vždy a na všecko, to našemu národu šlo vždy bravůrně ... hlavně, že se po "mně" nic nechce a přece nebudu dělat cokoli nad rámec povinností. Vždycky byl celý národ, až na několik jedinců, spokojený s režimem dané doby. Příkladem je C.K. mocnářství, všechny okupace a diktatury. Typické pro nás Čechy je "tak ať", přece se nebudeme honit a vzrušovat pro "několik" imigrantů, vždyť o nic nejde.

Pěkný den, Biker

p.s. i já jsem petici podepsal

Hloupé království

#2032 Re: Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-23 23:32:15

#906: Dana - Re: Podpisy v internetové petici 

 Vždy se směji té stupiditě, když podepisuji nějakou petici, která se sepisuje pro zrádce vlasti! :-D

Kdyby petice dokázala opravdu vyřešit problém jménem Vlastizrádci a migrace je jen tím nejhorším důsledkem jejich politické činosti, dávno by taková věc jako petice byla postavená mimo zákon!

Ale jestli si z petice opravdu pšouknou do těch svejch politickejch sraček a půjdou nejlépe ke stěně, bude to sametovější konec těchto kazisvětů, než ta jejich sametová revoluce.....

vafo.

#2949 Re: Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-25 11:12:11

#906: Dana - Re: Podpisy v internetové petici 

 Plně zastávám tento názor toto vše by se mělo přeposílát dalším lidem.