Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

realista

#2039 Slova nestačí

2015-09-23 23:39

Je pěkné něco podepisovat,ale je tohle vůbec nezajímá..Jediné co by bylo k něčemu jsou masové demonstrace,věřím však tomu,že by byli schpni poslat i ozbrojence a techniku,strach o koryta je jejich nejsilnější pud....Chybí opravdu silná osobnost,která by zvedla prapor odporu a národ by za ní šel...takže se nic dít nebude,už přemýšlejte kam utéct..až vám naverbovaná muslimská chátra začne brát domovy...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2042 Re: Slova nestačí

2015-09-23 23:45:22

#2039: realista - Slova nestačí 

 A kam, v Rusku uz jich je jak much,tak snad ta opovrhovana USA?  Proc ale porad nekam utikat,Cesko uz konecne musi zacit zit podle sebe a take za sve...) Naucit se i vice pracovat a vazit si jeden druheho...zatim akorat jeden druhemu podrazi nohy a zavist je takova ze kdyz sousedovi chcipne koza,tak se to jde zapit do putyky..cesi jsou malo pospolu,jen kdyz vyhraji MS v hokeji. Jine narody jsou mnohem semknutejsi,tohle cechum naprosto chybi.


Nepřihlášený uživatel

#2196 Re: Slova nestačí

2015-09-24 07:32:22

#2039: realista - Slova nestačí 

Tak prijdte 28.9. ve 14.-16. hodin na Jungmannovo namesti v Praze na demonstraci proti kvotam - v 89. to taky nevypadalo nadejne, ale na milion lidi poskakujicich na Letne uz papalasi slyseli.

A hlavne se to tenkrat dostalo uz do vsech medii - a to je ted zapotrebi. Tahle propaganda, co nas s ni masiruji, za tu by se ani Goebbels nestydel. Perej uz nas i Zide prezivsi Osvetim vyzyvaji, at sem chudaky muslimy vezmeme, pac trpej stejne, jako oni trpeli v koncentrakach. Hlavne ze Izrael prohlasil, ze oni si tam ty chudaky nevezmou.

Na videnou v pondeli  :-)