Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

bebicek21

#9513 Re:

2016-05-19 08:21

#2: -  

 Už je i tak pozdě vystoupit z Eu. Jsem skeptik. S Eu už i tak je konečná !!!

Ale možná ČR se může ještě zachránit, viz. Hospodářské noviny z r. 01 či 02/2014 při devalvaci české koruny, co uvedl, dnes, exprezident Václav Klaus. Mám to pořád od té doby v hlavě, neumím to přesně citovat, ale uvedl:

" Moc bych si přál, aby některý stát vystoupil z EU a pak další a pak třeba i ČR, jak řetězová reakce. Přál bych si, aby Baruso a (uvedl pan Klaus ještě jedno jméno) tam zůstali v EU sami. 

A co by se stalo s Českou republikou po ekonomické stránce atd.? Vůbec nic, stejně jak se nestalo při rozdělení Československa".

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9569 Re: Re:

2016-05-21 20:47:32

#9513: bebicek21 - Re:  

 

 Už je i tak pozdě vstoupit do Eu. Jsem optimista. S Eu už i tak je vyhráno !!!

Ale možná ČR se může ještě zachránit, viz. Hospodářské noviny z r. 01 či 02/2014 při devalvaci české koruny, co uvedl, dnes, zloděj Václav Klaus. Mám to pořád od té doby v hlavě, neumím to přesně citovat, ale uvedl:

" Moc bych si přál, aby některý stát vstoupil do EU a pak další a pak třeba i ČR, jak řetězová reakce. Přál bych si, aby Baruso a (uvedl zloděj Vykuřpytel ještě jedno jméno) tam zůstali v EU . 

A co by se stalo s Českou republikou po ekonomické stránce atd.? Vůbec nic, stejně jak se nestalo při porušení ústavy a svévolném rozdělení Československa".