Nemůžeme mlčet!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 17:22

#2: Obyčejný člověk - Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Dobrý den, 

slušný člověk se za své myšlenky nestydí, podepíše se. Potom, mícháte jablka a hrušky - něco jiného je trvalé stanovicko vlády ČR (které mimochodem nebylo jiné ani za VH, který dalajlamu přijímal na Hradě) a něco jiného je zbytečný a diplomaticky devótní (podlézavý) dopis čtyř, který, a tady věřím více panu redaktoru Nováčkovi, než ČSSD, měl čistě stranicko- sobecké důvody a ne prospět této zemi. A ještě jedna poznámka, není vše co se kolem děje už dost - národ rozdělen ve dví jako nikdy, lidé už se pomalu radeji nebaví o politice, aby jeden nebyl zlynčován davem těch druhých. To vám přijde normální? Jistě, Zeman není přičinou, ale urychlovačem tohto dění, ale nepotřebujeme prezidenta, který by byl morální autoritou, vzorem pro děti a člověkem těšícím se respektu u všech - u vzdělanců i nádeníků, u lidí úspěšných i štěstí hledajících, u lidí na okraji i ve středu společnosti... Zkuste si odpovědět na tyhle otázky a apka vymýšlejte petice za odvolání kohokoliv...

Richard F. Vlasák

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 17:31:03

#5: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 V jedné věci souhlasím – národ je skutečně hluboce rozdělen, nikoliv však zásluhou prezidenta Zemana, ale právě jeho odpůrců, od reality odtržených salónních rádobyintelektuálů, kteří dávají tak ostentativně rádi najevo své opovržení "plebsem". Právě v tom je jádro pudla, není to Zeman, kdo může za nevraživost obyčejných pracujících lidí vůči "pražské kavárně", nýbrž "pražská kavárna" svým arogantním vystupováním sama.     

Jana Mikolandová

#266 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-26 22:10:21

#5: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Vážený pane Vlasáku, naprosto s Vámi souhlasím. To co se teď děje, mi dělá husí kůži. Zeman a spol. dělají věci, které nás vrací zpátky do totality. Vyvolává to ve mně příšerný pocity asi tak, jako v r.68, kdy ti kolaboranti podepsali tzv. zvací dopis a  nastala okupace naší republiky. Když jsem si ze zvědavosti přečetla petici za odvolání p.Hermana, jsem docela přesvědčená o tom, že ji napsal mluvčí a teď už i "víceprezident" Ovčáček! Text se nápadně podobá jeho vyjadřování v médiích vč.sociálních sítí. No není se čemu divit, je to bývalý redaktor Haló novin, šílenýho plátku, který si po osmdesátémdevátém pořídili komouši!     


Nepřihlášený uživatel

#518 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-29 20:30:40

#5: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 to co si, ale myslíš je relevantní  1000 lidí 1000 různých náhledů a názorů od toho jsou volby a oni dostali mandát aby konali podle svého svědomí, že zrovna vám to nesedí tak je nevolte kecat a pomlouvat umí každej, ale něco pro tuto zemi delat to už ne

Marek

#539 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-30 21:38:49

#5: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Dobrý den, máte pravdu národ je téměř hystericky rozdělen, já ale vidím důvod v tom, že dost lidí nedokázalo zkousnout Zemana na hradě. Lidé se ve svých názorech liší, ale jen některým je dáván prostor v médiích. Viděli jste někdy, aby nějaká jina demonstrující skupina měla takovou propagaci v Čt. Jistě jeho kritici mají občas pravdu, ale bohužel většinou si jí naprosto demagogicky přizpůsobí. Jako smutný příklad uvedu, že Zeman je často i od vlády kritizován, za to že si jede svojí linii, ale když to udělá Herman, je vše v pořádku. Další smutný bod je, že takovou hysterii rozdělující národ spustili organizátoři bez důkazů pouze na základě svědectví dvou lidí, přičemž svědectví jiných byla trochu jiná.


Nepřihlášený uživatel

#541 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-30 21:53:36

#5: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Dobrý den, máte pravdu, národ je rozdělený jako nikdy před tím. Situace v posledních dnech mne přesvědčila, že jí rozdělují osoby, které nedokázaly zkousnout pana  Zemana na hradě. Jako příklad uvedu téměř hysterickou kampaň před státním svátkem bez důkazů pouze na základě tvrzení dvou lidí, přičemž někteří jiní svědci uvádějí něco jiného. Jako další smutný bod uvedu, že byl prezident Zeman často kritisován, že si jede po své linii a ve chvíli, když to udělá pan Herman je vše v pořádku. Všimli jste si též někdy někdo, že by nějaká jiná demonstrující skupina měla takovou propagaci v Čt. Prostě princip je jediný měřme všem stejným metrem a dejme všem stejný prostor v médiích, ať se k nám informace nedostávají zkreslené.

P.S. fandil jsem Horáčkovi, ale po této reklamní kampaní vím, že ho volit nebudu.

Jan Marek