MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

DM

#3 Re: pottebujeme mit nyni vice kvalitnich kandidatu , volici vyberou

2017-06-29 12:57

#2: Michal Majzner - pottebujeme mit nyni vice kvalitnich kandidatu , volici vyberou 

 Jenže pokud se do druhého kola nedostane Drahoš (dobře, možná ještě Horáček), ale nějaká "nasazená" osoba, která má být záměrným pseudokandidátem proti Zemanovi, tak máme smůlu a máme Zemana znovu. Takže p. Hilšer by mohl být soudný a nesnažit se brát Drahošovi třeba těch 1-4%. Anebo je tou nasazenou osobou a pak do toho půjde za každou cenu, aby právě ty procenta sebral a do druhého kola se dostal třeba další pseudokandidát, což by mohl být např. Stropnický.

Odpovědi

Michal Majzner
Praha 5

#4 Re: Re: pottebujeme mit nyni vice kvalitnich kandidatu , volici vyberou

2017-06-29 15:15:25

#3: DM - Re: pottebujeme mit nyni vice kvalitnich kandidatu , volici vyberou 

 Marek se právě nechal slyšet, že toto samozřejmě bude brát v úvahu a podle toho se před volbou zařídí - takže se shodujeme. Ale teď je opravdu brzy ještě. A co když se pan Horáček a Drahoš ukáží v diskuzích jako slabí kandidáti? Doufám, že ne, nepřál bych to, ale další jasný kandidát je jedině plus.  Ještě opravdu do prvního kola zbývá hrozně dlouhá doba...

Jak říkám, voliči nejsou neznalí, zvláště ta část, na kterou spoléháme v prvním kole, ta velmi dobře vyhodnotí, kdo má největší šance do kola druhého.

Minule také Karel "vyluxoval" prefence například Přemysla Sobotky a dalších ... nepodceňoval bych voliče. Více dobrých kandidátů znamená také kvalitnější diskuzi, na to nezapomínejme.