MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7

2017-06-29 16:29

Vážení pánové,
velmi si cením všeho, co jste udělali ohledně petice, jejímž jsem signatářem (jen pro pořádek), tedy toho, co jste udělali ve prospěch dobré věci, ve snaze o řešení alespoň jedné části marasmu, se kterým jsme nuceni se setkávat. Potud vám patří můj dík a úcta.
Váš aktuální příspěvek (odkaz dorazil v podobě emailového oznámení), týkající se nastávajících prezidentských voleb mne však poněkud zaskočil - tím, že je preferenčně personifikován. Jakkoli pan Marek Hilšer může být slušný i schopný člověk a jakkoli může být jeho kandidatura přínosná, spojit aktivitu, týkající se výlučně snahy o zákonnou eliminaci pana Zemana v postavení prezidenta, s agitací pro nového kandidáta na prezidentský úřad, je podle mého názoru krajně nevhodné.
Chápu sice váš osobní zájem (který je shodný se zájmem mým a věřím, že valné většiny lidí v této zemi) o to, aby prezidentský úřad zastávala kvalitní osobnost bez nežádoucích vazeb. Ani tento zájem ale nemůže omluvit využití / zneužití (vyberte sám) signatářů petice, která má s vaším aktuálním příspěvkem společné pouze to, že jde o "post prezidenta". Nevím, jak u koho, v mých očích jste se tím transformovali ve volební štáb pana Hilšera, který ovšem touto agitkou prokázal svému kandidátu ze všeho nejvíc medvědí službu. Škoda.
Přeji vám krásné dny
Alena Raisová

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2017-06-30 13:35:21

#7: -  

 Aleno, musím s Vámi jen souhlasit. Petice je věcí jednou, agitace za nového kandidáta věcí druhou. S tou druhou se neztotožňuji a trochu mě mrzí, že k ní byla „použita“ ta první.
Jak píšete, je to škoda.
Pěkný den
Lenka Pavlová