Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22 Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-26 20:49

#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!

Podle toho vyjadřování je ti tak 15..takže nevíš nic.

Havel byl zase jen člověk.Žádný Bůh.Jako spisovatel nic moc a ty jeho hry nikdo nechápal a ani to nikoho nebavilo..Chudáci maturanti, kteří o něm museli něco vypracovat.Bída a utrpení.

Mimochodem to byl spratek z bohaté rodiny a kdyby mu komunisti nesebrali majetek, tak by vlastně neměl důvod si někde otevírat hubu a byl by spokojen.

A v neposlední řadě..Byl to právě Havel, který prosil lidi, aby nikam nechodili a s komunisty nebojovali..On chtěl vést dialog...haha...Ale lid stejně šel a vybojoval si svobodu.Lid!!!Ne Havel.Ten se pak jen přisral na podium a dělal machra, jak kdyby byl vůdce odboje  a ty lidi na náměstí dovedl.Kulový!!

 

A to jeho humanitární bombardování a lezení do zadnice US maniakům.Fuj!

A že někdo nemá rád Havla ještě neznamená, že je komouš, ty rádoby drsný kapitalisto. :)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#302 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-27 17:52:39

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Pekne sepsano. Bohuzel, hloupi zaslepenci to cist nebudou a kdyz, tak cloveku za jiny nazor, nez je ten jejich, sproste vynadaji. Jejich mozkova kapacita staci toliko na zapamatovani si sprostych slov (ani tu ceskou gramatiku evidentne nekteri zatim jeste ani nepotkali :)). Nicmene jsem rada, ze se jeste najdou lide, kteri se blbcu neboji a za svym nazorem si stoji. I kdyz to neni tak pohodlne jako nasledovat dav, jenz veri jen tomu, co mu rekne TV v sedm vecer.


Nepřihlášený uživatel

#348 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-27 19:15:23

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !! Mam stejny nazor,navic pan Havel a ostatni disidenti byl podporovan z Vatikanu jeste pred vypuknutim nepokoju,vime to..?

 


Nepřihlášený uživatel

#355 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-27 19:22:48

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

jen takovou poznámku - Havlovi komunisti nic nesebrali, ale jeho rodina přišla o majetek na základě Benešových dekretů - zabavoval se majetek kolaborantům a zrádcům. Za rodiče samozřejmě nikdo nemůže a že malého Vaška choval na klíně Heydrich - za to taky nemůže. Co je pikatntní že ale dostal majtek zpět na základě jakési "vyjímky". Proto taky dostali zpět majetek další podobní lidé, protože když Vašek, tak proč ne ostatní ... jistě si pamatujete, jak tu běhali právníci různých panáků s rodokmenem, které si ledackdo jetě pamatuje v uniformě SS .... Proto by bylo vhodné být prostě ticho, ne tenhle nechutný cirkus ... Je vidět, že se "modří komunisti" moc od originálu neodlišují ... Když se podíváte na televizi, ukazují jako raritu naříkající a hystericky plačící občany KLDR a hned ten bombastický pohřeb u nás -   no prostě přátelé, žijme dál, pořádku se v této zemi stejně nikdo z nás nedožije ... R.P.


Nepřihlášený uživatel

#530 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-27 23:41:36

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Z tvého vyjadřování je ti tak 60 a - mimochodem - spratek jsi tak jedině ty. Pravděpodobně navíc z chudé závistivé rodiny.

NečekámSNastavenouRukou

#671 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-28 09:26:40

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Mazejte se přestěhovat do KLDR soudruhu. To že se z. p.Havla stala ikona demokracie je hlavně práce medii. Ten převrat by nastal i bez nás lidí s klíči. To bylo dávno rozjetý, Kdyby se to rusákům nehodilo tak nás tady zmastili, že by jsme si na zadek nesedli ještě dnes. Každý tady bulí, jak je to tady strašný, ale za komáru to bylo horší. Práce se vymýšlela. Jeden katroval písek a druhý do něj na druhé straně ty kamínky přihazoval. Dnes každý čeká co dostane jak tenkrát. Nikdo nikomu nebrání rozjet podnikání, ale chce to mít nápad. A na ten jsou tady lidi líní. Navíc se k sobě chováme jak Hovada. Stačí se podívat na silnice!!! Ještě to pár let bude chtít a já věřím že dozrajem.


Nepřihlášený uživatel

#673 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-28 09:32:03

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !! 

 Pokud jsem správně četl některé stránky o Havlovi, tak mu majetek nesebrali komunisti, ale byl zabaven Benešovými dekrety hned po válce. Spíše by se dalo říci, že mu ho postkomunisti po revoluci vrátili a papíry z minulosti se ztratili.

husákovo dítě bez růžových brýlí

#730 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-28 10:45:37

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Dovoluji si  přidat svůj názor( reakce na zhora napsané aniž bych četl více ) :

O mnohých nedůležitých lidí se učíme v dějepise a mnoho důležitých upadlo v zapomění....

Havel byl především   č l o v ě k  jenž zviditelnil  ČR   , je mrvtý a nechme ho spát......

... Západ by se na  spratka z dělnické rodiny vyprdnula nikterak by ho nepodporoval..... mnoho  jiných spratků  , možná i víc otevřenějších vůči komunismu  jednoduše  smetli během několika měsíců ..... Havla se báli a i jeho pobyt ve vězení byl dalek od ostatních.

... a sametová revoluce....  všichni do jednoho co tam byli měli po celou dobu staženou prdel a báli se co  udělá Moskva...

s a m e t  ... byl český  strach... mimo jiné  i proto, že kdyby došlo k  násilí, tak z  každý  český rodiny půlka lidí zařve.... protože chyba nebyla v systému , ale  v lidech.  U nás  to platí dvojnásob .....

Anička

#991 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-28 16:44:26

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

nečteš noviny... nesledujes zprávy... a nikdy jsi nechodil do školy.

Jinak bys tohle nemohl nikdy rict.

Ty si tohle evidentně nezažil,jinak bys tohle nemohl rict


Nepřihlášený uživatel

#1715 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-29 23:19:48

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

komunismus sdíleli všichni a ti a rádoby chartisti kteří byly dobře honorováni a zviditelnováni p. Tygridem, Form,anem-nic proti němu, paní exministrini zahr.USA a ostatní tací vlastně tu ohromnou popularitu panu Havlovi zařídili ve světě. Keci o lásce a spravedlnosti ,nenávisti atd. Pravda je na tom všem jen to, že šlo hlavně o majetky, blahobyt a propagandu stejně tak obludnou jakou tady na nás uplatnovali komunisti jen s tím rozdílem, že jsme měli práci, jistotu ve stáří a hlavně jsme všichni zapoměli, že všechno co je dnes na trhu by během 20 let už by tu bylo také. Co jsme chtěli to jsme si vydobyli -tak držme hubun a krok, povinně zavedení děl  Havla do všech už od mateřských školek. Musíme být ostražitější než byli předchůdci aby se nám to nevymklo z rukou.

občanka

#1780 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-30 07:40:59


Nepřihlášený uživatel

#2041 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-30 23:56:31

Jirka

#2170 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2011-12-31 15:59:40

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Že je někomu 15, neznamená že neví vůbec nic.

Škoda že to lezení do prdele US maniakům lidem po revoluci nevadilo. Ano neměl se omlouvat sudetským Němcům, ty si to zasloužili a humanitární bombardování Jugoslávie byl také špatný krok.
To každému, kdo je z bohaté rodiny řikáte spratek? Ano, kdyby mu nesebrali majetek, ale oni mu ho sebrali a každej inteligentní člověk by si otevřel hubu. Vy jste asi přesně ten typ člověka, kterýmu se něco řekne a on to bez keců udělá. ;)

On měl aspoň tu vůli vylézt na to pódium. Narozdíl od Vás, připosranej něco udělat, tak radši budete sedět doma u televize a řikat si jak je to hrozný, aby Vás náhodou StB nesebrala. A najednou revoluce a stal se z vás demokrat.

K tématu přejmenování letiště... Jsem proti, z historickýho hlediska se to vždy jmenovalo Letiště Ruzyně. Ať po něm pojmenujou nějaký náměstí, budovu, ale letiště ne!

 

Skin Head Combat 18

#2244 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-01-01 02:11:27

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !! 

 Nechápeš Havlovi hry - jsi proletářský primitiv dělnického původu! Čím byl tvůj čurák otec, dělníkem? A tvá kurva píče matka dělnicí? Jsi dělnickej čurák, i tvoje děti, celá tvá rodina! SMRT KOMUNISTŮM !

Erika H.

#3482 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-01-12 22:45:43

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Asi nemusím probírat, že pan Havel nijak neovlivňoval, v jaké se narodí rodině :). Nebyl dokonalý, byl to také jen člověk, takže i on měl chyby - chápu, že některá jeho rozhodnutí považujete za chybná. Ale nezlobte se - navážet se do někoho, že je to "spratek z bohatý rodiny", to mi zavání závistí, marxismem a omezeností. Pevně věřím, že se u vás mýlím...

Ano, Havel by nikdy SÁM nemohl dokázat přemoci komunistický režim. Ale přiznejme si: to by nedokázal nikdo. Jeden člověk toho proti velké rudé zrůdě zmůže asi tolik jako motýl proti betonové zdi.

Byl to lid, kdo vyhrál nad komunismem, to máte pravdu. Ale kolik z těch, kteří demonstrovali a vybojovali svobodu, měli odvahu nechat se zavřít do vězení kvůli svému boji za pravdu a kolik z nich otevřeně hovořilo? Ať pana Havla motivovalo cokoli, nedělal to proto, aby se zviditelnil. Jak sám(a) víte, za minulého režimu existovaly snazší způsoby, jak se dostat na místo na slunci. Kdyby pan Havel vstoupil do strany, stal se horlivým komunistou a dostatečně lezl všem do zadku, také by se "prosadil", ne snad? Tak proč to neudělal? Kvůli rodinnému "vroubku"?

Zašel by tak daleko (vězení, neustálá špionáž ze strany StB, zákaz činnosti apod.) jen kvůli zlosti, že nemůže žít v takovém přepychu, jako by mohl za demokracie? Vy byste se nechal(a) uvěznit jen z pouhé "rozmazlenosti"? To zní, nezlobte se, trošku nepravděpodobně.

Vyčítáte panu Havlovi i to, že nechtěl krvavě a tvrdě bojovat, že chtěl sametovou revoluci?

Zvláštní, opravdu zvláštní.

Názory na pana Havla jako spisovatele a dramatika můžou být různé. Já osobně mám ráda jeho humor. Je to dost individuální: z četby k maturitě jsem se těšila mimo jiné právě na jeho dílo (a nezklamal mne). Pokud absurditu jeho her nechápete, není to moje věc. Holt máte asi jiný vkus, není však důvod to zobecňovat. Mám z vás dojem, že za chvíli prohlásíte: "Nemám rád(a) fialovou barvu, chudáci ti, kteří nosí fialové oblečení! Bída a utrpení!"

Nezlobte se, ale tohle vážně není příliš objektivní připomínka.

Ale pravda je, že ne každému se názory pana Havla musí líbit. Chápu, že možná patříte mezi ty, kteří ho zkrátka nemohou vystát (i když, myslím, k tomu není valný důvod - ale budiž...). Bohužel jsem však nenašla žádný argument, vyjma některých rozhodnutí, kterých se dopustil v prezidentské funkci. Můžete mi to prosím ještě trochu vysvětlit? Vyjma posledních dvou vět jsem nepobrala snad žádnou vaší námitku...


Nepřihlášený uživatel

#4453 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-01-21 19:46:10

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !! 

 

Ale nechme Havla Havlem, protože tady v té republice je špatně úplně něco jiného a to Politici !!!!!Chtělo by je to začít střílet aby ty co je nahradí věděli co je může potkat když budou takhle okrádat republiku!!!!!!!Jenže chyba je v nás!!!!! každý si hrabe na svém písečku a druhý mu je ukradený!!!!!Nenávidíte cikány???Vemte si z nich příklad!!protože oni drží spolu!!!!!!!!!!!!a v tom je ta síla!!!!a to mi nikdy nebudem umět protože jsme blbý češi který se vždy budou podřizovat!!!A Havla jste měli řešit kdyš žil a né teď. Proto tu má v té debatě stát jen toto ,nesouhlasím s přejmenování letiště a né jestli byl všechno co tu píšete.Nemám v úmylsu se tímto nikoho dotknout,je to můj osobní názor byť pro někoho špatný nebo dobrý. 


Nepřihlášený uživatel

#4608 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-01-23 23:08:35

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Jste fakt deb.l!!Jinak se vyjádřit na tyhle kecy nedá!!! Kéž by lidé jako vy neexistovali!!!! Je mi z vás nablití :-/

Souhasím s absolutní nenávistí komunismu!!!

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-01-29 11:39:47



Nepřihlášený uživatel

#4938 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-02-02 20:16:35

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

asi tak ....;  nějaký pako by za svojí modlu Havla položilo život; špatnej chlapík Havel asi nebyl, ale ten přejmenovávací blázinec by se patrně nelíbil ani jemu a že by byl ze svého obdivovatele na větvi ??  nevím, nevím;

no a s tou jeho pravdou a láskou - zrušit zbrojní průmysl jenom proto, aby mohl skočit západním směrem někomu šipku a ten následně uvolněné trhy obsadil, to snad může udělat fakt jen dramatik;

"škraloupů" by se asi ná Václava našlo více, je to správný čech, takže máslo má na hlavě patrně taky, akorát se o tom ještě neví; jen tak mimochodem - kdysi jsem kdesi zachytil informaci o tom, že navrácení Lucerny bylo vlastně díky minulosti jeho otce prolomením Benešových dekretů (no a to, komu jí pak prodal, je taky kapitola)

podobných seků by se asi našlo více, ale nechal bych Havla Havlem a byl bych rád za to dobré, co se mu podařilo udělat;  nechal bych ho v klidu, nevěšel bych na kdeco tabulky s jeho jménem a asi bych do jeho života moc nešťoural, abych nebral lidem iluze o jeho mimořádnosti

 

alfys

#5591 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-09-20 11:54:01

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !! 

Naprosto souhlasim, Havlova tvorba byla naprosto priserne, polovina her se nedala vubec sledovat. A jeho zasluha na Sametove revoluci...? Pcha... To, ze hranice zajmova/mocenske sfery byvaleho Sovetskeho svazu bude na nasi vychodni a ne zapadni hranici nerozhodl Havel ale vysledek Studene valky a mocenske rozdeleni zajmu Evropy velmocemi. Skutecne si nekdo mysli, ze mohl nejaky novy president, ktery prave vylezl z basy a nikdo jej neznal, na tomto cokoliv zmenit? To je smesne. Jedine si nas jeste Americane pamatovali, kdyz u nich za nas bojoval T.G.M. Ale Havel? Hlavne, ze si cely svet mysli, jak zachranil republiku a nastolil demokracii. Takova blbost. Meli jsme holt kliku, ze se velmoci dohodly na svych mocenskych zajmech ta cara na mape vedla po nasi vychodni hranici. Take mohla vest na zapadni a Havel by s tim neudelal ani kulovy. A pravda a laska zvitezi.....to je hezke motto. Skoda jen, ze za nim nestala skutecne silna osobnost ale nekdo, kdo se snazil zlikvidovat Cibulku za snahu o zverejneni svazku. To bychom se mozna velmi divili, co je v Havlove minulosti....

Pavel Zeman

#5627 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-11-25 00:55:37

#22: - Re: absolutní nenávist komunismu !!

Hry Havla jsou absurdním divadlem a to nepochopí každý, k těm ty patříš...Nespíše už to nedohoníš, tak věz, že o mnoho přícházíš. Ale na život si kvůli tomu nešahej, jsi třeba dobrý jako zámečník, jen se prosím nevyjadřuj k věcem, které nejsou pro tebe určeny a tudíž jim nerozumíš.