Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1716 Re:

2011-12-29 23:24

#10: -

Je mi 21, k létání mám velmi osobí vztah a Pan Havel pro mě nebyl někdo, kdo by zemřel, já bych si uplivl a řekl: "co už." Je to člověk, díky kterému dnes můžu vidět svět, člověk, který mi umožnil prosadit se i jinde, než ve své malé zemičce, člověk, díky kterému se na mě při slovech "Já jsem čech" nikdo nedívá skrz prsty (jako třeba na poláky, rusáky aj.). Přejmenování letiště... Zajímavá otázka k zamyšlení že? Bohužel jsem si neprožil totalitu, tedy pokud slyším "přejmenujme," neježí se mi chlupy na zátylku při představě komunistických zvěrstev a tedy, a to je hlavní, jsem schopen racionálně uvažovat; tedy: zamyslím se. Pokaždé, když se vracím domů a přistávám na Ruzyni, je to pro mě jen letiště, které mělo potenciál, o který přišlo kvůli lidem, kteří neumí (opravdu si myslím že neumí) řídit něco, co jim bylo svěřeno. Kdybych měl možnost přistávat na letišti Václava Havla, budu mít vždy v povědomí člověka, který mi umožnil žít život jaký já chci, a jaký já si udělám (což lidé postižení vizí mléka za 3,50,- a 8h směnou v továrně neumí) a budu zase o něco hrdější na svůj národ. Václav Havel byl člověk, který byl ve správný čas na správném místě, jak říkají jeho odpůrci. Kdyby tam nebyl, nemáte možnost se odpůrcem stát. Neberu vám vaše názory a dokonce dávám za pravdu i lidem, jež s přejmenováním nesouhlasí. Ale musí mít racionální názor. Výkřiky nevzdělaných českých tupců jako "Gottwaldov, Hitler." Bože lidi: za vás se stydím!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1720 Re: Re:

2011-12-29 23:27:09

#1716: - Re:  

 Proim tě, můžeš tady púopsat, jak ti Havel pomohl prosadit se jinde. To by mě opravdu, ale opravdu zajímalo:-))


Nepřihlášený uživatel

#1726 Re: Re:

2011-12-29 23:38:31

#1716: - Re:

Ty jsi ještě děcko.Chceš říct, že ty lidi na náměstí dovedl Havel?Že on je ten vůdce ve zlaté zbroji, který svým zářivým mečem zlikvidoval všechny zrůdy v rudém ?

Mluvíš o svobodě, ale přitom ji chceš lidem brát a nastolit jen svou pravdu.Cpát lidem Havla až do krku.Opět nutit lidi uctívat nějakého Boha..

Když ho tak miluješ, tak si doma postav model letiště a pojmenuj ho jak chceš...Nebo postav letadlo..Nebo mu na zahradě postav chrám...

A mimochodem Gottwald je dobrý příklad.Na hysterii kolem jeho osoby by ses měl podívat....třeba zjistíš, že to má velkou podobnost s aktuální situací.

Nenádavej lidem do tupců a běž se ještě vzdělávat.Hodně toho nevíš...

X.Y.

#1739 Re: Re:

2011-12-30 00:13:01

#1716: - Re:

Máte krásně růžový svět v 21 letech. Až Vám bude o trochu víc, asi Vám dojde, že většina světa nás hází do jednoho pytle s oněmi Rumuny, Poláky ... Teď asi baštíte onu západní přetvářku i s navijákem a myslíte, že když jsme udělali před více než 20ti lety převrat, že nás svět bere. I východní Němci jsou stále Ost, historii nikdo nepřepíše. Cizina z nás jen vycucala, co se dalo, a teď nás odkoupnou někam do propadliště dějin.  A věřte, až Vám bude víc a kapitalismus Vás naprosto vykořistěného odplyvne na okraj společnosti a Vy nebudete mít šanci ani na těch 8 hodin ve fabrice u pásu, budete vzpomínat na mléko za 2 Kčs, protože jedině tato cena pro Vás bude adekvátní vzhledem k příjmu - minimální mzdě, kterou budete jako pracující živá mrtvola v 70ti letech pobírat. Taky jsme byli v 89. při zvonění klíči Jurové, sliby, které tu p. Havel rozdával, se nenaplnily a naopak, co nesliboval a nikdo z obyčejných lidí nechtěl, tak ty tu máme. A je zajímavé, že u nás projdou bez problémů zvěrstva proti občanům, proti kterým se vyspělý svět bouří (vyšší DPH, pozdější odchod do důchodu, poplatky v našich bankách ...), kdežto ve skutečně vyspělém světě proti nim dost úspěšně bojují.