Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Pravda a Láska

#2359 To se mi oddechlo

2012-01-01 22:46

Divil jsem se jak je možné, že existuje tato petice a proč by to sakra někdo podepisoval. Ale teď jsem si oddechnul. Je vidět, že jí z 97,6% podepisují komunisté, hlupáci, nebo lidé co se snadno nechají zmanipulovat.

Je škoda, že se ve svobodné zemi, o kterou se Václav Havel tak zasloužil, najdou lidé, kteří mají takové názory jako jsem si zde přečetl. Ale na druhou stranu je to pochopitelné - svět není dokonalý. Zkuste se nad sebou zamyslet a pochopit, že se nesluší mluvit o člověku tak velkých a obětavých činů jako ty Václava Havla pro nás, se nesluší mluvit pár dní po smrti tak, jak zde vy činíte.

Můžete nesouhlastit se změnou nynějšího názvu "Letiště Praha", ale zkuste tak činit jako slušní lidé...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2362 Re: To se mi oddechlo

2012-01-01 22:53:23

#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo

To je dobře že má někdo jiný názor, ale proč ho nedopřejete těm s názorem opačným? Souhlasím - svět není dokonalý, ani Vy.


Nepřihlášený uživatel

#2365 Re: To se mi oddechlo

2012-01-01 23:04:09

Co jste zač, že si tady dovolujete urážet lidi!? Nejsem komunista a dokážu si udělat svůj názor a nepatřím mezi lidi kteří se nechají zmanipulovat, takže jste  mě zařadil mezi tu třetí skupinu, a to mezi hlupáky. A také mnoho dalších, co tu píší své názory. Ale ten, kdo by se nad sebou měl zamyslet, jste především Vy sám. Nikdo a nic Vám nedává právo urážet ostatní, nic o nás nevíte.


Nepřihlášený uživatel

#2371 Re: To se mi oddechlo

2012-01-01 23:32:16

#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo

To je zajímavý příspěvek..Nejdřív nádavky do komunistů  a urážky a druhý odstavec už to jede..kult osobnosti.Jak u Kima..Kolem pomalu umírají lidé ve zbídačené zemi, ale jeden zase bude tvrdit, že náš zesnulý vůdce Havel se obětoval pro lid a vše dělal jen pro něj...tady máme tu manipulaci. :) Další oběť TV Hovna..

Nejvíc mě baví, jak každý píše "já jsem inteligent, respektuji názor druhých, ale v podstatě jen ten můj je ten správný a vy ostatní jste komunisti a hlupáci" :) Označí se za slušného, ale přitom každému nadává do komoušů a hlupáků. :)To je sranda.

Nemesis

#2374 Re: To se mi oddechlo

2012-01-01 23:45:08

#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo

Demokracie rozkvétá byť s kosmetickou vadou

Ti, kteří kradli po léta dnes dvojnásobně kradou
Ti, kdo nás léta týrali nás vyhazují z práce
A z těch kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce
Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce
A z těch kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce

Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky
Brbláme spolu u píva, jak brblali jsme vždycky
Farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky
My nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky
Farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky
My nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky

Demokracie zavládla zpívá nám Gott a Walda
Zbaštíme sóju bez sádla u strejdy Mcdonalda
Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem
Pod střechou velký partaje se u koryta sejdem
Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem
Pod střechou jedný partaje se u koryta sejdem

Demokracie pánuje od Aše po Humenné
Samet i něha v pánu je a zuby vylomenné
Dali nám nové postroje a ač nás chomout pálí
Zaujímáme postoje místo abychom stáli
Dali nám nové postroje a ač nás chomout pálí
Zaujímáme postoje místo abychom stáli

Demokracie dozrává do žaludečních vředů
Bez poctivosti bez práva a hlavně bez ohledů
A je to mýlka soukromá snad optického klamu
Že místo srdce břicho má
A místo duše tlamu

Karel Kryl - Demokracie (o něm také prohlásíte, že to byl komunista? Určitě by též byl proti přejmenování letiště)


Nepřihlášený uživatel

#2376 Re: To se mi oddechlo

2012-01-02 00:01:13

#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo

Vaše analýza signatářů je obdivuhodná. Nikdy bych neřekl, že z podpisů a diskuse se dá takto jednoduše vylustrovat kdo a jaký je, natož to určit na desetina procenta.

Na druhou stranu, petice je postavena poměrně neutrálně a nekontroverzně. Vy, místo toho, abyste použil argumenty, proč je nutné letiště přejmenovat co nejdříve, snižujete se k povrchnímu škatulkování.

Můžete ho vidět jako člověka velkých činů, jako "posledního slušného a skromného člověka", jak je prezentován médii. Já si však k tomu čtu "Dopisy Olze", shlédnu několik jeho Novoročních projevů, pustím písně K.Kryla z doby po 1989 a přečtu několik dalších svědectví. To všichni tak lžou ? (včetně samotného Havla?) A proto věřím, že ta pravda jednou zvítězí nad lží, nad mediokracií. A pokud se budu mýlit, budu jen rád, ale Vy mě o tom nepřesvědčíte, jste slepý.


Nepřihlášený uživatel

#2392 Re: To se mi oddechlo

2012-01-02 08:18:32

#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo

Co nám tady nadáváte do komunistů nebo hlupáků to si prosím vyprošuji.Já například nebyl ani v SSM a v KSČ už vůbec a socialismu jsem si  užil 27 let takže mohu porovnávat oba reřimy a řeknu vám to co se děje od 89 v tomhle státě  je hnus větší jak za komančů.

člen KSČ od roku 1997

#2405 Re: To se mi oddechlo 2359

2012-01-02 11:43:53

#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo 

 Jak  poetické, že ke slušnosti vyzývá kdosi, kdo cca 11 000 lidí, aníž by je znal , označí za hlupáky.  Takže pane. nezkoušej a zamysli se nad sebou samotným. Kde bereš odvahu  označit lidi, jež jsi neviděl za hlupáky. Pokud chceš argumentovat tím, že je soudíš podle komentářů, pak ti musím říct, že 2400 komentářů zcela jistě nenapsalo 11 000 lidí, dále pak jeden tupec ( jako ty ) jistě napíše alespoň 99 komentářů. A dále - napiš jeden jediný - obětavý čin, který havel , synovec kolaboranta a podfukáře ( viz náhrada za majteke od fašistů, pak v Německu v emigraci a potřetí si majtek přivlastní Vašík ) opilec a lempl ( co uměl ? co udělal ? spisovatel ? vždyť sám řekl, že jeho, pravému umění rozumí jen 4 % populace ) udělal.


Nepřihlášený uživatel

#2425 Re: To se mi oddechlo

2012-01-02 14:02:35

#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo 

 uveďte alespoň jeden takový velký a obětavý čin a dokažte nám, jak jsme všichni hloupí, že o něm nevíme! Jinak jste, milý/á Pravdo a Lásko, totalitní demagog, který ostatním upírá vlastní, medii nezkorumpovaný názor jak na události, tak na osobnosti. Nejvíce hrubých a neslušných komentářů jsem tu viděla naopak od zastánců V.H.... tak nevím... že bychom četli každý jiný web???