Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2365 Re: To se mi oddechlo

2012-01-01 23:04

Co jste zač, že si tady dovolujete urážet lidi!? Nejsem komunista a dokážu si udělat svůj názor a nepatřím mezi lidi kteří se nechají zmanipulovat, takže jste  mě zařadil mezi tu třetí skupinu, a to mezi hlupáky. A také mnoho dalších, co tu píší své názory. Ale ten, kdo by se nad sebou měl zamyslet, jste především Vy sám. Nikdo a nic Vám nedává právo urážet ostatní, nic o nás nevíte.

Odpovědi

Pravda a Láska
Nepřihlášený uživatel

#2368 Re: Re: To se mi oddechlo

2012-01-01 23:14:56

#2365: - Re: To se mi oddechlo - Co jste zač, že si tady dovolujete urážet lidi!? Nejsem komunista a dokážu si udělat svůj názor a nepatřím mezi lidi kteří se nechají zmanipulovat, takže jste mě zařadil mezi tu třetí skupinu, a to mezi hlupáky. A také mnoho dalších, co tu píší své názory. Ale ten, kdo by se nad sebou měl zamyslet, jste především Vy sám. Nikdo a nic Vám nedává právo urážet ostatní, nic o nás nevíte.

Kdybyste byl všímavý, tak se možná zařadíte mezi těch 2.4% ale to je vaše věc. Soudítm ty, jejichž názory jsem četl a na které reaguji v tom co jsme napsal. Soudit někoho koho neznám face-to-face je menší zločin než soudit někoho, kdo za vámi vždy stál a kdykoli by mohl tak by vám podal pomocnou ruku.