Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3506 Re: cactus

2012-01-12 23:42

#3: - cactus

Je ubohost vše co jste napsal - nechápu, jak někdo může porovnávat pana prezidenta Havla s komunistickými pohlaváry a pak srovnávat přejmenovávání v kominismu a dnes. Je zcela běžné, že po významných prezidentech se jmenují velká nádraží, letiště. Je to uctění nikoliv samotné památky, ale činů a světového významu, který bezpochyby pan prezident Havel má.

Není důležité, kdo to navrhl, je důležité, že s tím vyjádřilo souhlas takové množství lidí (další rozdíl oproti komunistickému jednání). Zároveň by mě zajímalo, co lidé, kteří podepsali petici zradili??? sám jistě nevíte, jen mlátíte prázdnou slámu. Je smutné, že někteří lidé przentují něco, aniž by sami znali význam svých slov!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3508 Re: Re: cactus

2012-01-12 23:55:09

#3506: - Re: cactus

To by mě opravdu zajímalo co tak světově významného prezident Havel vykonal?


Nepřihlášený uživatel

#3513 Re: Re: cactus

2012-01-13 00:04:29

#3506: - Re: cactus

Co je ubohého?Srovnávat to jde..Havel měl ke komunistům velice blízko a uvědomte si, že historie je důležitá a učíme se z ní..Tedy někteří..Vy asi ne.myslím, že srovnání Havel a Gottwald je trefné, protože se jedná o stejné šílenství..Dneska tady mladá pláčou, že zemřel Havel a chtějí létat na Havlovo letiště, aby cítili tu svobodu, kterou jim dal a bla bla bla...a tehdy to bylo stejné.Někdo si přál se každé ráno probouzeti ve městě, které by neslo jméno našeho drahého vůdce Klemeta Gottwalda, který se tak vždy obětoval pro lid a všechny bytosti miloval ( až jim provaz na krk dal ).

Jinak, když tady pořád někdo mele o jeho činech, tak už mi konečně řekněte nějaký konkrétní čin..Pořád se tady žvatlá, ale žádný z uctívčů VH není schopen něco konkrétního říci..Jen nějaké žvásty ala Blesk.Opravdu slepá víra..

O množství lidí by se dalo pochybovat...Jsou tam duplikáty, falešná jména ( Lenin, Stalin), Pákistánci, Indové, Mongolové..Dalo by se říci, že jde o podvod a věřím tomu, že skutečných hlasů je tak polovina...možná jen třetina.


Nepřihlášený uživatel

#3694 Re: Re: cactus

2012-01-13 16:11:48

#3506: - Re: cactus 

 Dost bylo EX prezidenta. Nebo jste tak negramotny, ze nevite jakeho mame prezidenta? A nenapadejte lidi. Nebyli vsichni spatny za byvaleho rezimu. Asi jste se bohuzel pohyboval ve spatne spolecnosti. Ted prave jedu na RUZYN. Nebo jedu na Havla!