Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Wimous

#3552 Re:

2012-01-13 09:16

#10: -

Divím se, proč není tolik povyku, že máme ulice, náměstí, nádraží a nevím co ještě pojmenovány po T. G. Masarykovi, že máme ulice a náměstí E. Beneše, K. Čapka, J. Nerudy, J. Lady, J. A. Komenského, K. H. Borovského, B. Němcové a spousty dalších. Pojmenovávání po osobnostech je od nepaměti úplně normální věc, jako že slunce vychází na východě a zapadá na západě. Co ale vůbec nechápu je srovnávání člověka, jakým byl V. Havel se zrůdami typu Stalin, Hitler, Gottwald, Fučík ... Nepamatuji si jediný případ, kdy p. Havel nechal zavírat někoho za svoje názory, nechal zabíjet ty, kteří měli odlišný postoj. Nepamatuji si, že by se choval diktátorsky tak, jako Vámi zmiňované zrůdy.

Proto doufám, že k letištím J. F. K. v NY, Indiry Ghandiove v Indii, Charlese de Gaulla v Paríži, Franze Josefu Straussovi v Mnichově, Milanu Rastislavu Štefánikovi v Bratislavě již brzy přibude letiště Václava Havla v Praze.

A stydět se za to, že jste, jak píšete Čech, vůbec nemusíte. Vy totiž Čech nejste.  Doporučuji Vám změnit občanství třeba za kubánské, odstěhovat se tam a žít v systému, který by zde byl, kdyby se Václav Havel se svými blízkými nepostaral o změnu.

čest práci

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3562 Re:

2012-01-13 09:56:44

#3552: Wimous - Re:  

 Možná Vám trochu Vaši paměť oživím. Václav Havel nechal zavřít pouze poslance Sládka, aby byl zvolen prezidentem. O tom se však do světa nekřičí. Možná média mohla vzpomenout i tuto skutečnost.

Moravan

#3578 Re: Re:

2012-01-13 10:39:38

#3552: Wimous - Re:  

 Divím se, že se najde blbec, jež chce T.G.Masaryka porovnávat s opilcem, lemplem, děvkařem havlem. Pojmenování po osobnostech ? Jistě, jen je problém v tom, že ani jedna osobnost po níž je ve světě pojmenované letiště nebyla opilcem.  A nepamatuji se, že by  Gottwald schvaloval bombardování civilistů, nepamatuji se, že by Kléma propustil z kriminálu vrahy, kteří pak vesele kradou a vraždí.  A propo, kohopak to Kléma nechal zabít ?  Takže nepamatuji se, že by příbuzní Fučíka , či Fučík kolaborovali s fašisty, že by se přihlásili o říšské občanství. Takže máte pravdu, nejsem Čech , já jsem Moravan. A oč se pižďuch postaral ?¨O vytunelování a rozkradení celého státu. ALe to  tobě ty pako je zbytečné vykládat.