Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4048

2012-01-16 04:46

Zajímalo by mně, co říká autor petice pan Kellner na to, že se tato diskuze změnila v smrdutou žumpu plnou nesmyslů, lží, polopravd a urážek vůči již nežijícímu člověku a tím původně jistě dobře myšlený záměr vyjádřit nesouhlas s přejmenováním pražského letiště po Václavu Havlovi byl notně zdiskreditován. Nebo mu to snad nevadí? Co by tomu řekl například jeho přítel (pokud tedy přítelem je) Jan Kraus.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4049 Re:

2012-01-16 06:10:22

#4048: -

Pan Kellner s tím jistě souhlasí. :) Kdo tady lže jsou akorát příznivci Havla, kteří tu vytvářejí kult osobnosti, kecají  polopravdy svobodě, napadají ostatní a nadávají všem do fašounů a komunistů..a ještě jsem od nich nezahlédl žádný zdroj, žádný dokument, žádný fakt o tom, že by Havel pro lidi něco dobrého udělal...A když se tak podívám i ven do ulic, tak taky nevidím, že by lidé byli šťastní a měli všichni práci. :)

Jinak jsem pro mazání vulgárních projevů...ale nikoliv pro mazání pravdy.Tím by se opravdu snížila úroveň této diskuze na úroveň TV Hovna či Novinky.cz, kde se nepohodlné názory mažou, reportáže upravují, videa sestříhavají a vše se vytrhává z kontextu..


Nepřihlášený uživatel

#4073 Re: 4048

2012-01-16 13:49:41

#4048: -

Souhlasím s Vámi, ale bohužel ve věku okamžitého přenosu informací s tím za1) Nic neudělá ani pan Keller. a za 2) Zase máte okamžitou informaci o stavu ba úrovni národa. No a z toho Vám vyplyne, že nás nic dobrého nečeká. Pana Kellera čtu rád, ovšem to co nás čeká nevypá příliš optimisticky. My sami jsme totiž strůjci a zároveň uživatelé nejen své přítomnosti, ale také budoucnosti.

Hezký den.

Ing.D.Raška