Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Paja

#3 čipy

2012-12-29 18:54

Já se taky přidávám,mě to přijde taky zbytečné!!!Hlavně,že už ví,jak vysoká má být pokuta za nedodržení,ale udělat pro psy nějaké pořádné hřiště,podobné těm jaké mají v Brně to nikoho ani nenapadne!!!Nehledě k tomu nač čipovat,když se mají vodit jen na vodítku a já třeba mám psa tetovaného na úřadu je nahlášený takže identifikovatelný!
Jak postihují a chytají ty co už dýl jak měsíc hazí petardy? Na to mají taky přeci vyhlášku a střílí se o sto šest .Jednodušší je nahánět pejskaře.

Odpovědi

Hafaan

#36 Re: čipy

2013-01-05 14:49:01

#3: Paja - čipy

Souhlasím,přesně tak,více jak měsíc mě rozčilují petardy které dodnes slyším.Hlavně ,že je to zakázané.Mám psa také tetovaného,v době kdy jsem ho koupila se nečipovalo.Někdo chodí se psem volné,nesbírá lejna.Ti budou čipovat?A co naši snědí spoluobčané,oni za ně ani neplatí a neočkují,natož aby čipovali.A chci vidět lidi na vesnicích které patří pod Ostravu.Až budou mít všichni tito majitelé psy načipované,potom dám i já psa načipovat.Ale zase to postihne slušné lidi.A co policajti,ti jen majitelé psů šikanují protože se to nedá jinak nazvat.Aspoň v Porubě,nevím,jak je to v jiných částech Ostravy.Prostě je to bordel!!!

Petr

#347 Re: čipy

2013-08-02 04:38:10

#3: Paja - čipy

Dobrý den, moje řeč. Petardy a ohňostroje celý rok a bez sankcí. Je milión jiných a důležitějších věcí, čím se zabývat, ale jistě zde jde o něco jiného...