Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Dedahad

#8 Re:

2013-01-02 17:48

#7: kapi -

KAPI - je třeba číst , předpokládám , že čtení zvládáte ! Tak jen o jeden příspěvek výše je něco nejen proti čipování psů , ale i PRO povinné očkování ! Teď již začínám rozumět zastupitelům statutárního města Ostravy , kteří nevidí , neslyší , nečtou - jen to svoje ! Začíná to stejně , jak to skončilo v roce 1989 , pro čipování bylo 42 zastupitelů , NIKDO nebyl proti . Takhle se brzy dočkáme čipování i občanů .

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re:

2013-01-03 16:32:27

#8: Dedahad - Re:

používate velmi expresivní výrazy cituji- čipování občanů...Začíná to stejně , jak to skončilo v roce 1989". Tyto věty působí sice chlapácky,ale nemají nic společného s čipováním psů. Můžu argumentovat ze stejného soudku-zastupitelé města byli zvoleni v demokratických volbách,takže rozhodnutí města se Vám nemusí líbit,můžete protestovat všemi zákonnými prostředky,ale to Vás nezbavuje povinnosti postupovat dle vyhlášky. Dle mého názoru je to jen plácnutí do vody. Souhlasím s čipováním!!

Jarka

#486 Re: Re:

2013-12-24 06:36:08

#8: Dedahad - Re:

No a co by bylo špatného na čipování lidí? Pokud jste čistý, tak vám to může být šuma fuk. Pokud jste grázl a bojíte se aby vás někde nevyčenichali, tak chápu, že jste proti. To je stejné jako s kamerami. Proč se tolik lidí brání kamerovým systímům? Jakápak občanská svoboda a upírání práv. Bohužel dnes mají darebáci volnost a demokracie pro většinu znamená jenom dělat bordel a na každýho si stěžovat a soudit se. Já můžu všechno, je demokracie. A psi? Každý majitel by měl být za svého psa zodpovědný. Bohužel, pokud nějakej čokl zabije či zmrzačí dítě, v podstatě se nic neděje. Nějak se to urovná. Je zde tolik čoklů, že je to nechutný. Abyste se bál vyjít ven. A jsme zase u lidí. Proč je nemaj s náhubkem a na vodítku? Někteří ano. A zkuste na to poukázat, tak budete vidět tu demokracii. A víte co nás stojí útulky? Ne že jsou pouze dobrovolný, placený ze sponzorů. Ono je to trochu jinak. Proč držet tolik útulků. Dřív když pes volně pobíhal po lese, přišel myslivec a prásk.A bylo vyřešeno. Dnes je každej ochranář, samé právo, ale kde jsou povinnosti?