Hromadný nesouhlas didaktického testu z AJ podzim 2018

Dobrý den,

dovolujeme si vás obeznámit s nevyhovujícím poslechem u didaktického testu pro ,,podzim 2018“. Didaktický test byl nesrozumitelný sám o sobě nemluvě o tom, že byl přehráván z přehrávače CD (radií). Což je pro tuto zkoušku opravdu nevyhovující. Za prvé zkoušku značně zkresluje a víme, že nejsou tak dostačující dotace pro pořádné vybavení, ale aspoň by bylo lepší jak pro nás tak i pro vás dávat srozumitelnější přehrávky, samozřejmě nejen kvůli vybavení, ale kvůli úspěšnosti u maturity. Abychom vám dokázali, že nás není málo, dovolili jsme si sepsat tento seznam…. Doufáme že naši prosbu vyslyšíte a přihlédnete k tomu. Děkujeme.

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.