Imigranti nám brzy „poděkují“ stejně, jako děkují Italům...

že je nenechali utopit, vylovili je z moře a dali jim najíst. Roky zažívá Francie protesty přistěhovalců, rabování a vypalování obchodů a celých čtvtí. To samé začínají poznávat v Itálii.

Kdysi stupidní nápad, kdy v roce 2004 Velká Británie otevřela imigrantům svou náruč, protože jí chyběly pracovní síly, se Angličanům šeredně vymstil. Stejně tak se vymstil Francouzům, ale i Holanďanům, Švédům či Norům. Například v pařížské aglomeraci žije 1,7 milionu muslimů, Francie má stovky muslimských ghet, do kterých se policisté neodváží ani za bílého dne. Díky mnohaletému „soužití“ jasná většina Francouzů stále pohlíží negativně na Romy (82 procent) a muslimy (74 procent). Opakuji, díky tomu, co roky či generace zažívají na vlastní kůži. A v Čechách sluníčkáři, kteří bydlí desítky kilometrů on nejbližšího romského a stovky kilometrů od muslimského gheta píší blogy o údajnýách hoaxech, stašících před muslimy.

Jako by neviděli stoupající kriminalitu v zemích EU s největším příllivem muslimských a romských imigrantů. Jako by neviděli vypalování čtvrtí ve Francii, řádění afrických imigrantů poté, co je Italové zachránili před utonutím. V Anglii se za 13 let vlády labouristů počet přistěhovalců na Britské ostrovy ztrojnásobil. Čistá migrace (tedy rozdíl mezi počtem přistěhovalců a vystěhovalců) byla v roce 1997 48.000 lidí za rok a v roce 2008 163.000. Vrcholem byl rok 2007 s imigrací 237.000 lidí. Výzkumníci z University College v Londýně spočítali, že mimoevropští přistěhovalci stáli britskou státní pokladu v letech 1994–2011 plných 120 miliard liber. Zároveň však uznali, že nedávná migrace z východní Evropy přinesla ekonomice za stejnou dobu 4,4 miliardy liber. Opravdu výmluvná čísla – evropští přistěhovalci přijeli do Británie pracovat, mimoevropští s nataženou rukou zneružívat podporu a demonstrovat. A tak je to v celé EU. Počet muslimů se bude v Evropě zvyšovat. Lze předpokládat, že v Evropě do roku 2050 vzroste muslimská populace, která v roce 2010 činila 5,9 procenta, na 10,2 procenta. Muslimové nás prostě „přerodí“. Sluníčkáři z kavárny píší o mírumilovnosti muslimů, tak si dovolím malou ukázu:Většinu tvoří Poláci, Indové a Pákistánci, za nimi následují Jihoafričané a Američané. Vedle legálních imigrantů je v zemi také odhadem 750 000 nezákonných přistěhovalců.  Kdo řídí tu sluníčkářskou proimigrační propagandu neonormalizační „veřejnoprávní“ ČT? Kdo financuje ty stupidní články v mediích, líčící ty zdravé černošské hochy v produktivním věku jako zubožené Afričany, prchající před válkou? Zubožené hladové oběti války, prchající se smarthpony, ve značkových džínách a třemi tisíci dolarů v kapse na lodní lístek, bez rodin, bez žen a dětí? Kdo a proč financuje ty dojemné příběhy o tom, jak uprchlík s českými kořeny našel rodinu? Srdcervoucí články o tom, kolik uprchlíků se utopilo. Nutil je na ty lodě někdo? Nebo opravdu podle mého velmi hloupé a tendenční rozhovory (viz včera na idnes.cz psychoterapeut Dalibor Špok) tvrdící, že za náš strach z imigrantů může i 40 let komunismu a tedy naší izolace. Pan psychoterapeut nezaregistroval, že již 25 let můžeme volně cestovat, sledovat jakákoli zahraniční media, poznávat a vytvářet si tak svobodně vlastní názor na základě vlastních zkušeností. Nezaregistroval, že skutečný strach z přistěhovalců mají tam, kde komunismus nikdy nezažili, ale zažili imigranty, tedy v Anglii, Itálii, Německu (vyjma NDR) a dalších zemích. Kdo a proč tuhle masírku českých medií financuje? Proč nám lže naše Vláda, kdy premier Sobotka hurvínkovsky kývá, že jsme zásadně proti kvótám a jeho poslanci za ČSSD v EU pro ně zvedli ruku? Naši lidé mají z imigrantů oprávněný strach stejně, jako jej mají Italové, protože Italové toto zažívají na vlastní kůži:Dovolím si odcitovat z diskuse pod rozhovorem s panem Špokem komentář Štěpána Binka, protože bych to nenapsal lépe: „Už mě tahle pravdoláskařská sluníčková agitka nebaví. Sice chápu všechny ty pachatele dobra ve jménu všech, stejně jako prostý fakt, že z katedry nebo kavárny se to, nejlépe za peníze z eráru, plká o sto šest, ale je to opravdu o strachu? Co nám to chtějí podsunout? Vnutit? Já se uprchlíků nebojím. Já si prostě nemyslím, že je správné je všechny "zachraňovat", protože to je jenom pokrytectví. Stejně nemůžeme "zachránit" všechny, na to Evropa nemá a nikdy mít nemůže. Navíc si řekněme, co je to ta "záchrana"? Iluze blahobytu, na který si ani současné evropské generace nevydělají a žijí z toho, co tvrdě vyprodukovali jejich předci? Pomozme každému, komu doma hrozí smrt. Postiženým válkou. Ale dočasně a bez sdílení práv, která náleží těm, kteří si je vydobyli. Pomozte jim tak, aby pocítili, že tu pomoc můžeme poskytnout jenom díky tomu, jaké hodnoty respektujeme. Což jsou často hodnoty, které nejenomže s námi dotyční nesdílí, ale kterými často opovrhují nebo proti nim chtějí dokonce bojovat...“ (konec citace).Ti snědí chlapci z Afriky k nám většinou nepřiplouvají pracovat a většina z nich neutíká před válkou. Připlouvají s nataženou rukou a pokud nedostanou, co chtějí, začnou demostrovat, rozbíjet, rabovat a zapalovat a pak možná i zabíjet.

václav jakes    Kontaktujte autora petice