Linka 33 (zachovat nocní bus do jílového)

Tato petice je pro zachování nočních autobusů spojujících Jílové u Děčína a město Děčín.Noční linka je pro mnohé lidi cestou jak do práce ale také v ojedinělých případech z práce.Samozřejmě se to týká i lidí,kteří chtějí jet za zábavou a nechtějí utrácet peníze za taxi.Budete-li třeba chtít jít v sobotu či pátek do kina od 22:00 nelze,protože by jste museli chodit pěšky a nebo čekat na první autobus a počkáte si až do rána(4:20).Vím,že se zastupitelstvo vyjádřilo, že se jedná o úspory atd,ale nejsme to právě MY obyčejní občané,kteří potřebují dopravu do práce?Jelikož platíme daně měli by jsme mít nárok,či mít možnost se dostat do práce a neshánět po známých kdo zrovna jezdí ve stejnou dobu mým směrem,jelikož si nemohu dovolit auto nebo jsem ekologického smýšlení a prostě autem jezdit nechci-pokud to není nutné.

Podepisovatelům děkuji a Věřím,že když bude dostatek ohlasů někoho to osloví (zašleme do novin a na zastupitelstvo města Jílové a do Děčína také) a možná se dočkáme odkladu ba aj zrušení "skvělého" návrhu. S pozdravem Milan Župa

Milan Župa,Školní 271,40701,Jílové    Kontaktujte autora petice