Žádost o nejvyšší možný trest pro muže, který zabil svého psa tím, že ho táhl za autem

Dne 2.5. 2018 se na Slovensku stal případ, kde důchodce Ján kvůli tomu, že mu pes utekl ze dvorku, připoutal psa provázkem kolem krku za auto a vysokou rychlostí ho za sebou táhl asi 200 nebo 300 metrů, čímž ho usmrtil. Celou událost po celou dobu sledoval svědek, který na muže troubil, aby zastavil, ale senior tak neučinil. K celé události pachatel řekl:,,Nechtěl jsem ho zabít, kdybych ho zabít chtěl, tak to udělám doma na dvorku."  Žádáme proto slovenský soud, aby za tento brutální trestný čin udělil nejvyšší možný trest za týrání zvířat k usmrcení, a to: 3 roky odnětí svobody nepodmíněně.

Více informací o případu naleznete zde:

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.