Na Mamuta! - petice za záchranu mamutího můstku v Harrachově

Jsme skupina mladých lidí bojující za harrachovský mamutí můstek, který je v současné době v havarijním stavu. Nedávno jsme přišli s projektem "Na Mamuta!", kterým se snažíme mamutí můstek zachránit a současně tím zabránit i zániku skoků na lyžích v České republice.

namamutafoto.jpg

Ve spolupráci s MÚ Harrachov vytváříme kampaň, ve které zapojíme celé město a hlavně děti ze základní školy. Do budoucnosti plánujeme s městem různé fund-raisingové akce, jedna z konkrétních akcí se uskuteční v červnu 2017, kdy uspořádáme charitativní běh v Harrachově společně s partnerským městem, Frenštátem pod Radhoštěm. V současné době jsme v etapě osvětové kampaně, kde pořádáme různé besedy s osobnostmi ze skokanského oboru. První beseda se uskutečnila na Základní škole v Harrachově, kde přednášeli původní stavitel mamutího můstku Ludvík Šablatura a pan Josef Slavík, který má již připravený návrh na přestavbu můstku. Naším cílem je, abychom do roku 2020 dokázali sehnat peníze na přestavbu celého skokanského areálu v Harrachově.

Nově jsme založili projektu webovou a facebookovou stránku. Obě stránky můžete navštívit na adresách níže.

WEB: namamuta.wordpress.com

Facebook:  www.facebook.com/namamuta2017

Pokud se vám zamlouvá naše iniciativa a chtěli byste podpořit náš projekt, prosíme, podepište tuto petici. Dáte nám tak vědět, že to opravdu má cenu. Děkujeme!

Kateřina Kohútová, projekt "Na Mamuta!"    Kontaktujte autora petice