Nechceme, aby “ochránci” zvířat ponižovali cirkusy!

Kampaně, které vedou proti cirkusům organizace jako Svoboda zvířat, jsou založené na nepravdivých informacích a lžích. V našich cirkusech zvířata netrpí a po mnoho generací jsou cvičena pouze formou pozitivní motivace. Protesty, ke kterým vybízí organizace Svoboda zvířat jsou daleko za hranicí nejen slušného chování, ale také lidskosti obecně. Není možné, aby se o nás dál šířili vyslovené lži nebo zmanipulované informace, které s realitou moderního přístupu ke zvířatům nemají nic společného. Slušní lidé se musí postavit protestujícím na odpor a nenásilnou formou jim dát najevo, že pomluvy, které o cirkusech šíří samozvaní ochránci jsou jen lži, které podněcují k nenávisti vůči skupině obyvatel.

Cirkusy Československa a Zahraničí 2018    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Cirkusy Československa a Zahraničí 2018, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.