Nechceme omezování možnosti volby a snižování atraktivity našeho města

Radnice Prahy 1 plánuje omezit otevírací dobu podniků v centru Prahy. To je začátek postupného omezování otevírací doby podniků v celé Praze. My, zde podepsaní nechceme omezování otevírací doby podniků v Praze. Vnímáme to jako počátek omezování osobní svobody a zejména omezování možnosti volby. Důsledkem jednání Prahy by tak bylo omezování možnosti volby občanů Prahy a také snížení atraktivity města pro turisty, kteří sem přijíždejí za památkami , ale také za zábavou. Ve světě jsme známí jako město s krásnou historií a čilým nočním životem. Díky této kombinaci faktorů ve městě dochází k velkému ekonomickému rozvoji a příjmům ze zahraničních turistů napříč celým spotřebním trhem. My, níže podepsaní si své svobody, ekonomického rozvoje a možnosti volby, kterou ještě stále máme, vážíme a jsme na to hrdí.

Změnu nechceme a svým podpisem to potvrzujeme

Ing. Michal Křapa    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Ing. Michal Křapa, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.