NESOUHLAS S VYLOUČENÍM Mgr. Jana Kopala z hnutí SPD

PŘÁTELÉ, VLASTENCI. Oracím se na Vás s prosbou o podporu našeho kamaráda a nedávno vyloučeného člena hnutí SPD, Mgr. JANA KOPALA.

Jsem také, stejně jako Honza, trestána za "ODVAHU ŘÍKAT PRAVDU". Do nedávna jsem byla 1. místopředsedkyní SPD Librecký kraj. Nyní, po volbách a dvou a půl letech investic do tohoto hnutí, které pro mne má i nadále obrovský smysl a po půlroční štvavé pomlouvačné kampani proti mé osobě, jako poděkování, zbavena funkce.

Protože Honza patří do naší organizace a má ve všech našich členech zastání, chceme dát najevo, že TAKOVÝM ZPŮSOBEM,  SE K LIDEM CHOVAT NELZE !!!, a že to, co poškozuje "dobré jméno" SPD, což je oficiální důvod k vyloučení řádného, loajálního člena, nejsou články a aktivity Mgr. Kopala, ale právě jeho vyloučení z hnutí SPD na podnět jistého "také vlastence", z vedení SPD LBK.

Pokoušela jsem se v této záležitosti kontaktovat kompetentní osoby, ale odpovědi se mi bohužel nedostalo.

Obracím se proto na každého, kdo Honzu zná a vyjádřil své znepokojení z této situace a prosím Vás o podpis pod tuto petici. Předem děkuji za sebe i za všechny další srdcaře, espéďáky, kterým jsou špinavé intriky a boj o koryta cizí.

Aranka Changová    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.

Obdržíte e-mail s odkazem na potvrzení podpisu. Zkontrolujte doručenou poštu (i složku s nevyžádanou poštou)