Nesouhlasíme s nerespektováním voleb - Prohlášení občanů a obyvatel Kladna

Kladno

16.10. 2018

Prohlášení občanů a obyvatel Kladna

Důrazně nesouhlasíme s nerespektování výsledku voleb. Vyhrazujeme se proti zákulisnímu politikaření, kterým dochází k obcházení vítěze voleb a tím pošlapávání názorů nás, obyvatel České republiky a města Kladna.

My, níže podepsaní, jsme voliči napříč  politickým spektrem, přesto uznáváme a chceme aby byly uznávány a respektovány výsledky komunálních voleb. Žádáme všechny politiky, strany, hnutí a další uskupení, aby přestali dělat další podrazy a intriky.  Tento postup vede ke stavu, kdy my, občané, ztrácíme důvěru ve veřejný život, nepůjdeme volit, neboť tím dáváme pouze prostor pro otevření zákulisních a netransparentních procesů pošlapávajících demokratické základy naší společnosti.

Dle našeho názoru má Milan Volf a Volba pro Kladno jednoznačný mandát k tomu, aby se nadále ucházeli o vedení města Kladna. To prohlašujeme i s vědomím, že obyvatelé Kladna nemusejí sdílet a nesdílejí stejné politické názory a preference.

Za občany Kladna

Boris Jedlička

Boris Jedlička    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Boris Jedlička, vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.