Občané České republiky za kriminalizaci islámu

My, níže podepsaní,

navrhujeme Vládě Čreské republiky, Parlamentu České republiky (oběma jeho komorám) a presidentu České republiky, aby vytvořili a schválili zákon, který by postavil islám v České republice mimo zákon. Zároveň prohlašujeme, že ctíme demokratické pravidlo tolerance vůči různým náboženstvím, ale v případě islámu toto pravidlo nesmí být zneužíváno. Islám je totiž sám netolerantní, násilnou, agresivní a totalitní ideologií. Proti takovýmto ideologiím již zákon v platném znění máme, ale není uplatňován. Proto považujeme za nutné, aby byl vytvořen a schválen speciální zákon zdůrazňující nepřijatelnost islámu pro naši kulturu a naši zemi. Důkazů o kriminální povaze islámu máme k dispozici velké a dostačující množství. Tyto důkazy se nacházejí především v Koránu, v různých dalších autoritativních islámských textech a také v životopisu tzv. "proroka" Mohameda, kterým se muslimové musí povinně řídit doslova a nijak jej nezpochybňovat. Tato autoritativní postava islámu je všeobecně známa jako osoba veskrze netolerantní, agresivní, násilná, loupeživá a jiank patologická. Sám, dle jeho životopisu, povraždil vlastní rukou stovky poražených "bezvěrců", vedl a organizoval řadu válek, které měly kromě jiného i loupežné aspekty atd. O jeho pedofilii není žádných pochyb ani mezi muslimy samotnými, jen svého "proroka" obhajují tím, že prý si svoji dětskou nevěstu sice vzal, když jí bylo 6 let, ale, považte, souložit s ní začal až v jejích devíti letech.

Jsme si vědomi velkého nebezpečí pro naši kulturu, právní, mravní a politický řád, které z přílišného rozšíření islámu vyplývá. Existuje mnoho všeobecně známých důkazů o tom, že tzv. "umírněný" islám neexistuje, že je jenom iluzí. Muslimové po staletí šíří islám ve třech základních fázích. V první jsou přátelští a tolerantní, neboť je jich v dané populaci málo. Ve druhé fázi, když jich je významně více, stále intenzivněji vyžadují vůči sobě ústupky od ještě většinové populace a navíc příležitostně přidávají násilné a teroristické akce s cílem šířit strach a na jeho základě posilovat své pozice. Třetí fáze je typická už bezohledným úsilím o mocenskou, náboženskou, kulturní, mravní a právní dominanci a prosazováním šárie pro všechny obyvatele ve své moci. Kteří se s tím nechtějí smířit, jsou buď fyzicky zlikvidováni nebo jsou postaveni do velmi podřadné a hmotně neúnosné pozice. V naší zemi dosud máme svůj styl života více méně pod kontrolou. Nemusí tomu ale tak být navždy, pokud nebudeme vůči islámu včas a dostatečně důsledně ostražití a nebudeme mu klást odpor. Mějme zároveň na paměti důležitou myšlenku W. Shakespeare: "Zlu ke svému vítězství postačí pouze to, když proti němu slušní lidé nic neučiní."

Petr Krajáč    Kontaktujte autora petice